viharni jezdec je napisal/a: ↑
a ni ravno on je napisal/a: ↑
Hm, zakaj je pa potem samski, menda je že krepko v letih?
Nekako te izjave ne gredo z njegovo prakso skupaj. Če mu družina in otroci toliko pomenijo, zakaj je potem samski in brez družine? Star pa je verjetno tam okrog 50? Mogoče malo manj.
Res je smešno, ko se ostareli deci lotijo iskati ženske, da bi jim rodile otroke pa zraven razlagajo kako jim družina vse pomeni. Kaj pa pri 25ih, 30ih, 40ih, takrat pa ni vedel, da mu družina toliko pomeni?
Aja, ti si tudi samski :).
Glej, on je pač odkrito povedal, da se mu ni izšlo in s tem , ko toliko povdarja pomen družine in otrok, kot bistvo življenja, da vedet, da mu je žal za to, da ni ubral prave poti pravi čas, medtem ko babšeta norite, kako ste oh in sploh super, ker ste zrasle v rzočaranje svojih staršev in suho vejo družbe. Je razlika v tem , če nekdo obžaluje napako in govori kar je prav, od teh, ki norite, kljub temu da ste vse zasrale, nimate nič in niste nič.
Nisem poznavalka Plestanjaka, ampak vseeno sem pa prepričana, da ni tega rekel "medtem ko babšeta norite, kako ste oh in sploh super, ker ste zrasle v rzočaranje svojih staršev in suho vejo družbe. Je razlika v tem , če nekdo obžaluje napako in govori kar je prav, od teh, ki norite, kljub temu da ste vse zasrale, nimate nič in niste nič". To je tipična tvoja izjava in ne Plestenjakova, čeprav njegovih izjav ne poznam, ampak poznam pa tvoje izpade.
Tako mimogrede, ženske, ki jih ti žališ, plačujemo za tvoje otroke. Aja, bi morala reči za otroke, ki naj bi jih ti preživljal, naredil jih je pa nekdo drug.
Vsekakor imam več kot ti. Jaz imam toliko, da preživljam še tvoje otroke, ti pa ne mojih pa tudi svojih ne zmoreš. No tistih, ki jih je naredil nekdo tvoji ženi.
Veš Plestenjak časti družino, ki je nima, ampak on ne krivi žensk za to, da on nima družine. Ti pa pljuvaš po ženskah, ker nimaš družine. Hm, nismo ti ženske krive, da ti nimaš familje in da na stara leta živiš na plečih svoje mame pa države.