Forum.Over.Net

Starševski čvek

Razmišljam, da bi ženi zrihtal novega serviserja

Default avatar

kaj menite

Nevem, čutim potrebo po tem. Ko sva se spoznala 15 let nazaj, sem vedel, da me je vzela tudi zaradi mojega socialnega položaja. Prihajam iz dokaj premožne družine za slovenski standard.
Ona me po zunanjem izgledu šiša, da se kar kadi. Od vedno je bilo tako. Njen socialni položaj se je bistveno izboljšal, nekaj z mojo pomočjo, pa s pomočjo moje družine, pa tudi z njenim delom, ima kar dobro službo.

Ampak to sedaj niti ni toliko bistveno. Preden sva se spoznala je bila divja kar se spolnosti tiče. Imela jih je prek 15 preden sva se spoznala. Jaz sem imel 3. Počutim se, da ji ne dajem dovolj, kar se seksa tiče. Ona mi pravi da sem dober ampak vseeno ji ne verjamem.

To je približno tako, kot da bi postavil Lamborghinija na gozdno pot. Preprosto ne gre. Ona potrebuje jebača in tega se zavedam. Nekaj sva se že pogovarjala o tem in mislim da bo pristala na to idejo. Rad bi ji zrihtal enega mladega 20+, v vsej svoji potenci, da bi jo poservisiral občasno.

Tudi vzburja me misel, da bi ju gledal, kako je, ko se dve alfa osebi poseksata. Jaz se zavedam, da sem beta, moj videz je povprečen, orodje pa še manj. Vse kar imam je denar od mojih staršev in sebe (imamo skupno podjetje).

Kaj menite, je tudi kdo od vas že razmišljal v tej smeri? Je smiselno?
Default avatar

če te rajca

Če te rajca, zakaj pa ne? Samo glej, da je ne boš silil v to.
Default avatar

moj nasvet

Za enega dobrega jeb**** se oziraj po tipih 30-ih letih. Imajo v nasprotju z 20 letniki že kako izkušnjo.
Default avatar

Nkeichi

kaj menite je napisal/a:
Dosti pogost fetiš ( cuckold, hotwife)
Samo ne delaj si utvar, da s tem zadovoljujes njo, ali jo siliti, da deli ta fetiš.
Default avatar

koshir

Moja je 40 letnica. Ko sva bila mlajša je zavračala seks. Sedaj ko pa bi ga pa rada imela pa meni ne vstane več. Rad bi ji kakega zrihtal. Naj se kavsa. Jaz bom pa doma po tleh pomival. Ne rabim ju gledati. Se javi kdo? Bejbi je ok. Rjava dolgi lasje. Pobrita in suha. S hudim zadkom.
Default avatar

ena alfa

jaz sem alfa, da bolj alfa bit ne morem. imela sem toliko tipov, da je moj ves penast, kadar o tem razmišlja. ampak odkar sem z njim, mi niti na misel ne pride, da bi bila še s kom drugim. pa ni nek vrhunski jebač, nima 20+ dolgega, nima vzdržljivosti kot jo imam jaz, ga imam pa noro rada in rada ga gledam in seksi mi je za popi.zd.it. z njim sem se umirila in mi je ok, tudi če seksam enkrat na dva tedna, glavno mi je, da je takrat to z njim in da se imava super. pa me je enako nagovarjal kot ti svojo, da bi še z enim, pa da bi on samo gledal, pa da bi mogoče s parom. ma ni šans, me ne zanima. on mi je povsem dovolj. mi gre pa počasi na živce to njegovo nagovarjanje in vztrajanje pri tem, da on "ve", da mi ni dovolj. po moje to dela zato, ker bi on rad kake fetiše izživel, meni pa do tega več ni. ko sem bila mlada, sem sprobala kar sem hotela in do konca užila vse mogoče, zdaj pa sem stara in točno vem, kaj mi paše.
Default avatar

stari dedci

Stari dedci.. Najprej se grebejo za mlajše, potem pa iščejo druge, da jih servisirajo.

No, si pa eden redkih, ki se vsaj zaveda tega, da ne zmore. Veliko starcev neke mlajše najde, potem so ji pa fouš libida in lepote. Tisto je še huj.
Default avatar

Dober man

ena alfa je napisal/a:
Koliko let pa šteješ?
Default avatar

ališa

kaj menite je napisal/a:
kaj ti pomaga denar, če si bedak. Poročen s pokvarjeno, preračunljivo žensko, ki te fascinira z izgledom, čeprav je po duši in moralnih vrednotah grda- In ti bi ji zdaj rihtal serviserja, da te ne zapusti.

Rabiš duhovno hrano, psihoterapije, nekaj naredi zase, namesto babe pa si raje nabavi ferrarija in ga občuduj, bo bolj poceni in manj boleče.
Default avatar

misst

ena alfa je napisal/a:
Zanimiv model, tale tvoj. Ko pomisli na bivše je penast, hkrati te pa želi videt z drugim. Kaj vse zemlja nosi...
Default avatar

ena alfa

misst je napisal/a:
hja, imel se je za super jebača in bil je prepričan, da mu nobena ženska ne more papirat po količini ljubimcev in po domišljiji. ko me je spoznal je najprej mislil, da mu je žlica padla v med, potem pa ugotovil, da je pri meni spolnost že passe, da me več ne zanima. ja, kvalitetno tu in tam, ne pa več kar počez in za vsako ceno.
jaz sem blizu 50. v življenju so še druge stvari, pomembnejše in zanimivejše od spolnosti. ampak žal se tistim, ki so fiskirani na to čakro, ne da nič dopovedat.
Default avatar

Miki miško

Seks ni potreba temveč želja. Tudi vidva nimata zakona temveč ekonomsko skupnost zaradi zadovoljevanja želja.

Pa ja, če si tak lolek da si od svoje "žene" naredil tako kurbo, da ji ni dovolj izboljšan ekonomski status, ji valjda kupi še jebača, kajti če si ga bo sama, boš ostal sam s svojimi starši.
Default avatar

polna_luna

Glede na napisano tudi nov serviser ne bo rešil vajine veze...ker so vajine (tvoje) težave globje.
Default avatar

Grda resnica

Sori ampak jaz tega ne stekam
Oba z ženo sta mal čudna. Bosta do konca življenja menjala serviserje.?
Default avatar

imaš pa čas

kaj menite je napisal/a:

Imaš preveč časa.Seks sploh ni tako pomemben v življenju, kot ti misliš.
Več je vredno spoštovanje , prijateljstvo in prijaznost med dvema.
Seks je samo začimba.Ali kot češnja na tortici.
Default avatar

Cuckcoldmb

Pri nama je podobno, sva par v 30. Ona nekaj let mlajsa, prava hot wife. Vedno potrebna in voljna, ni teorije, da bi jo bil sposoben zadovoljevat. Ze nekaj let ima stalnega ljubimca, obcasno se dobivata pri njemu. On samski.
Ce ona cuti potrebo po seksu dost vecjo od mene, ne vem zakaj ji ne bi pustil se dobivat z njim. Obcasno pac prespi pri njemu in to je to...