Starševski čvek

Pristranska članica žirije Lea Sirk odgovarja kritikom: "KO JIH J***!

Default avatar
"Ne morem 'faking' verjet!"
Te besede je na EMI posnela tudi kamera nacionalne televizije, saj je bil še vedno neposreden prenos, Lea Sirk pa je bila še kako ozvočena. Po izboru je v zaodrju (pred studiom 1) dejala, da ne razume, zakaj je sedaj okrog tega toliko senzacije. Pravi, da je izjava padla v trenutku, ko je bila prepričana, da bo zmagala Raiven. Ker pa je bil razplet na koncu drugačen, tega ni mogla verjeti, je to drugouvrščeni tudi glasno povedala.

Lea Sirk je nekaj minut kasneje obrazložila svoje besede in jih podkrepila z besedami: "KO JIH JEBE!" (glej video)http://www.evrovizija.com/lea-sirk-z-be ... rnado-4676
Default avatar
Profesionalna nepristranska žirantka, ni kaj.
Default avatar
Ko bi zmogla vsaj toliko dostojanstva in se ljudem javno opravičila. Verjetno ni niti za trenutek pomislila, kako neumno se je odzvala, ko je svojo sporno izjavo še dodatno podkrepila z besedami, naj se jebejo.
Default avatar
Razkrila svoj značaj je napisal/a:
... faking, faking, faking... Snorki as to ti?
Default avatar
Profi kofi je napisal/a:
Če se na RTV-ju ne bodo hitro odzvali na Lejin izpad, potem naj ne računajo, da jih bo sploh še kdo kdaj obravnaval s kančkom resnosti.
Default avatar
Kaj pa opravičilo je napisal/a:
Ne zmore - njen žargon, ego in niti spoštovanje do družbenih norm tega ne zmore(jo)..... Predstavnica Fakin' zabluzene generacije pač...
Default avatar
ext je napisal/a:

Haha, sam res.
Default avatar
zabluzena predstavnica neke generacije je napisal/a:
Generacija ni nič kriva. Tudi jaz sem njene generacije, samo dve leti starejša od nje. Nihče, ki jo je kdaj srečal v živ (kaj šele, če je z njo govoril ali pa jo pozna), ne more biti negativno presenečen nad njenim izpadom.
Default avatar
Mimogrede. Članek naj bi bil posvečen zmagovalcem, pišejo pa predvsem o drugouvrščeni, odlični organizaciji in podobnem sranju.

Prokleti kekci, mar nimajo niti pičice spoštovanja do plačnikov? A mislijo, da smo res tako neumni?

https://www.rtvslo.si/svet-zabave/ema/z ... oci/480326
Default avatar
Ja, jst tud ne morem faking verjet, da bo to nas zastopalo na Eurosongu.
Sicer pa, hvala bogu. Bomo vsaj pršparali. Si predstavljaš organizirat še Evrosong v Sloveniji. Že tko smo v riti in plačujemo davke, pol bi bli pa še bolj.
Default avatar
1 28 46 je napisal/a:
Živjo, Lea.
Default avatar
Men je pa fucking Kaos tak gnojen komad da hvala bogu da tole ni prišlo naprej...pa halo ne moremo se s tako skozlano musko predstavljat. Že Sirkova je bila gnojnica, tole pa še malo bolj.

Če ne bi bila uboga mala Ula že tok pokvarjena v smislu kopija Marjetke bi bil tale komadek kar všečen. O zmagovalki pa kaj pa vem, ko jo večkrat poslušaš se še kar na vadiš...pravzaprav je ves repertuar bil zelo zanič.
Default avatar
RTV JE SOROS

(in kraja davkoplačevalskega denarja)
Default avatar
fiuuuuu je napisal/a:
Haha.. bravo za tole:-)
Default avatar
A ma kdo sirkovo krtačo in ji goflo spuca, da ne bo tekla gnojnica z nje?
Default avatar
Razkrila svoj značaj je napisal/a:
Default avatar
res je