Starševski čvek

Lea Sirk-ne morem verjet

Default avatar
Dejansko se vedno ne morem verjet da je Lea pri razglasitvi na Emi objela Raiven in rekla:”FAKING NE MOREM VERJET”. Pac grozaa res.. Ona ne more verjet, a ni bila ona v strokovni ziriji in sama izbrala ta dva finalista?in zakaj je zdaj tako presenecena?
Default avatar
Očitno so se letos odločili, da gre na Evrovizijo Raiven, zato so ji ob bok postavili skladbo, za katero so bili sveto prepričani, da nima nobenih možnosti. Potem pa ta nikakva popevčica dobi 72%. Dvomim, da so do zdajle dojeli, kaj se jim je zgodilo. Ob vsem tem mi pa ni jasno, zakaj Raiven tako forsirajo. Ni slaba pevka, ampak njen Kaos me je skoraj spravil v psihozo.
Default avatar
Kdaj pa je to rekla: ob razglasitvi finalistov ali zmagovalca?
Default avatar
Kdajpa je napisal/a:
Ob razglasitvi zmagovalca. Besede so bile namenjene Raiven.
Default avatar
Ful neprofesionalno. Lea ne moreš si privoščiti takšne arogance, no, to ni direknost, to je navaden snobizem. Zmagovalni pesmi ni bilo potrebno skakat po odru in delati ne vem kakšne gibe ... a ne ...

Po svoje pa prav karmično (rtv forsira svoje kot ponavadi). Raiven mi drugače zelo unikatna pevka, samo ta Kaos je bil res en eksprimentalni kaos, dočim zmagovalca sta tako nežna in kar je najbolj pomembno dejansko poslušljiva.

Srečno v Izraelu.
Default avatar
Odločili so se, da bo zmagala Raiven, pol jim je pa folk zmešal štrene hahahahaha
Default avatar
jasno je je napisal/a:
Zgleda da res, mi ni bilo jasno kako da bila izbrana Kim namesto Raiven. Si jo vsaj lahko poslušal.
Default avatar
A vi to gledate? Resno?
Default avatar
Zelo nespoštljivo, neprofesionalno od Lee. Razočarala me je. Sram jo je lahko, lahko bi se javno opravičila, če ima kakšno možgansko celico kje v glavi skrito..
Default avatar
Jaz pa to razumem, kot da sta z Raiven frendici in da bi njej bolj privoščila zmago, pa jo je skušala na tak način potolažiti. Smola pa taka, ker se je to slišalo.
Default avatar
ti smola je napisal/a:
Glede na to, da je bila Lea Sirk v komisiji, ki je izbrala superfinalista, tvoja razlaga samo še pritrjuje k temu, da so za zmagovalko želeli Raiven.
Default avatar
moja razlaga je napisal/a:


Se strinjam ... tole je neprofesionalno in arogantno
Default avatar
Komentar članice strokovne žirije Lee Sirk po zaključku Eme, ko gledalci večinsko niso podprli očitne RTV-jevske izbranke Raiven.

"Ja in zdaj je cela senzacija okrog tega, zakaj sem jaz rekla, ozvočena: 'Faking, ne morem verjet.' In ja, to sem - faking - mislila! Ne morem verjet, ker sem bila prepričana, da bo zmagala Raiven. KO JIH JEBE."

Default avatar
Komentar Lee Sirk je napisal/a:
Uf tole je pa meni zelo narobe, sploh ne razumem kako si lahko privošči take izjave, sploh so neprimerne za nekoga, ki je bil v strokovni komisiji.
Default avatar
Po moje je s tem komentarjem dobila doživljensko prepoved nastopanja na rtvju. Itak pa sploh ni luštna pa pesemi nima dobrih .. Zlajnana pesem .. kdo ma res rad itd … kar nekaj besedilo, pa rad poslušam slovenske pesmi.
Default avatar
In to naj bi bila nacionalka, ki jo narod MORA gledat in plačevat, ker nas poučuje in skrbi za lep materin jezik! Lea Sirk, zadeta kot opica. Normalen človek nikoli nebi v javnosti takole nabijal o fakingih. Njena kariera se je faking končala, faking naj ima kar lepo doma.
Default avatar
In tu se njena zgodba konča je napisal/a:
Meni je pa luštna, vokal ima odličen.
Je pa res, da s temi izjavami hodi po robu.
Default avatar
Najprej ji s sirkovo krtačo usta umit, potem pa vrata pokazat.
Default avatar
EEma2019 je napisal/a:
Ja, saj vemo, da delajo na RTV namještaljke non stop. In tokrat jim ni uspelo. Saj mi tudi faking nismo mogli verjet lani, da je Lea zmagala. No, letos to ni delovalo, ker.
Je pa sramota, da ena pevka, ki je bila v žiriji, tako reagira in jasno da vedet kako in zakaj je žirija izbirala tako kot je. SRAMOTA za Leo Sirk in celotno TV Slvoenija in celotno nikakvo žirijo.
Hvala, NE! Naredite že konec temu koruptivnemu sranju in nehajte s sodelovanji na Eurosongu, če niste sposobni enkrat za spremembo delat FAKING POŠTENO! Upam, da sirkove nikoli več en vidim na nobenem odru TV Sloveniaj.