Forum.Over.Net

Starševski čvek

Pazite se da vas Petrol ne na..... tako kot je mene to je njihova stalna praksa preberite vsi

Default avatar

kradi goljufaj

Pozabila sem denar za plačat in nič hudega sluteč podpisala kar so mi dali za podpisat med drugim citatv nasprotnem primeru bo moj neplačani znesek obravnavam kot goljufija in bo podan predlog za kazenski pregon in zgoraj podpisani izrecno dovoljujem in pooblaščam petrol da v primeru neplačila tega zneska družba petrol zoper mene vloži kazensko ovadbo za kaznivo dejanje goljufije. rok plačila 24 ur. kaj pa če si izgubil kartico in ne moreš do denarja v 24 urah, kaj če je nedelja kje boš plačal, kja če to kaj če ono, kaj misli petrol da imam jaz čas se voziti po sloveniji pa tole urejati, kaj ljudje nimamo drugega dela ali kaj, kakšen rok je to 24 ur in da kar izsiljujejo da podpišeš da si goljuf če ne plačaš v 24 urah, zame osebno maf..... in tole država slo dopušča, ve se zakaj, a je to sploh zakonito, kaj neki bi reklo evropsko sodišče na tole, tam tako slo praktično vse izgubi, saj evropa ve kako gre to v slo. in to ti dajo za podpisat kar tri izvode, kaj a je eden za državno tožilstvo za obsodbo po hitrem postopku mogoče, drugo pa za kakega pijanega policaja ki se v kandelaber zaleti al pa za unga k mu ga med vožnjo vleče vmarici pijana maldoletnica tole pa je šlo v total dno do nafte če mene vprašate
Default avatar

Gunnar

njihova dobra volja, da so ti sploh dali na "kredo", ti jih pa za hrbtom v zahvalo.... kdo je tu nor?
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

kak si to predstavljaš

kradi goljufaj je napisal/a:
kak si to predstavljaš?
da kupiš nekaj v velikem znesku in pričakuješ, da bodo v nedogled čakali, da jim plačaš?
jebote, saj pa menda veš, kdaj si naročil olje, da si greš ta dnar zrihtat, pa v soboto in nedeljo tudi ne vozijo....

če pa nimaš denarja, pa ne naročaš olja. simpl
Default avatar

gost žblj

kradi goljufaj je napisal/a:
3 ure po tistem, ko sem ?izgubil? denarnico z vsemi dokumenti, sem na banki odjavil kartico in dobil toliko denarja, kot sem ga rabil do izdaje nove kartice.
Default avatar

Res grozno tole

kradi goljufaj je napisal/a:
Oh vau. Kako grozen dogodek.

Naslednjič nič ne podpisuj. Lepo nazaj do avta in lepo z usteci pozavgaj iz tanka ves bencin, ga preizpluvaj v ročko in ročko lepo vrni, pa je. Če bo premalo, ponudi še malo podobne zavge kakemu zaposlenemu. Domov greš potem peš, ker pa boš malo na hlapih, ne bo noben problem.

Aja pa daj še tu objavi, kje se bo dogajalo, da pridemo dokumentirati in posnetek objavimo tu gor. Neprecenljivo.
Default avatar

JurijVega

Čaki, prišel si na Petrol, tankal, ugotovil, da si pozabil denarnico, oni o bili toliko fair, da so rekli, da denar pripelji v 24 urah in ker ga nisi so sprožili izterjavo? Kaj si pa pričakoval, da bo sam direktor Petrola prišel do tebe pa ti dal še dodatnih 6 mesecev, če bi mogoče plačal...

Sicer pa, če si tankal je znesek manj kot 100 evrov in, če v 24 urah ne zbereš tega denarja (ker ga očitno imaš, če si šel tankat!) Petrol pomoje ni tvoj največji problem...
Default avatar

fiuuuuu

Meni bolj deluje, da si ti hotela njih nategnit.
Default avatar

Polna luna

kradi goljufaj je napisal/a:
Saj človek ne ve, ali bi se ob tem zapisu smejal ali jokal.

Drugič raje kar takoj po tankanju zapelji s črpalke pa poročaj, kakšna (nepravična) obravnava te bo potem doletela.
Default avatar

MsOlivija

kradi goljufaj je napisal/a:
Upam, da je provokacija:):):)

Petrol jo kreditira 24h in gospa nima časa jim vrniti denarja? Bi ti bilo ljubše, da te tam zadržijo, kličejo policijo in takoj podajo prijavo?
Ah ja.... pa tako lep dan je zunaj:):):)
Default avatar

Dolgjedolg

Podpisali ste t.i. pripoznavo dolga.

Tako je, v kolikor stranka nima dovolj denarja, pozabi pin oz. Skratka ne more placati na licu mesta.

Jaz vidim v tem samo plus.
Default avatar

samo vprašam

Avtor teme pa kar tiho, očitno so odgovori kontra tistega kar je pričakoval.
Tankal si gorivo nisi mogel plačati, ker nisi imel denarja, njihova dobra volja je, da so ti dali 24 urni rok plačila in ti se razburjaš??
Lahko bi poklicali policijo zaradi kraje/prevare kar bi bilo mnogo huje poleg plačila bi dobil še kazen!
Default avatar

M88

Najbrž imajo na Petrolu dovolj nategatorjev, ki 'po naključju pozabijo denar'...

Očitno je avtor hotel njih na..., pa se je uštel in sedaj stresa slabo voljo.
Default avatar

Zmeraj sta dve poti

##Evo prsežem ti, nkol več na Petrol, jaz bom kr s tankov po parkplacih zaugala.
Pr men si dosegla si svoj namen svaka ti čast!##
Default avatar

SDR

Zgrožen sem nad prebranim. Kaj se pa grejo, da še denar hočejo za bencin, ki si ga natankal? Kam pa pridemo, če ne bojo zastonj točili?

Si pač pozabil denar, naj še oni pozabijo na tisti bencin. Najbolje, da jih prijavimo inšpekciji.
Default avatar

Gfkuh

kradi goljufaj je napisal/a:
To je pa res grozno, da ti niso dali možnosti še odplačevanja na kredit za 12 mesecev. Res neumno pisanje, kako lahko greš na Petrol brez gotovine ali brez bančne kartice. Vzela si nekaj kar ni tvoje in nisi plačala, zakonsko je to kraja in ne vem kaj ti ni jasno. Njihova dobra volja je, da so ti omogočili plačilo v 24 urah. Drugje v EU bi ti zadržali avto, do plačila.
Default avatar

kaki bedak

Vaši odgovori so me nasmejali in potrdili moje mnenje , ki ga imam o večini udeležencev tukaj gor. Za to večino velja, da ste izobraženi pravniki, direktorji, bogataši, veste vse o vsem, imate multiple poklice, vse znate in imate temu primerne plače. Ker se mi z vami ne da razpravljati, to tudi ni smiselno, bom vprašal samo tole oz , če izhajam iz vaših odgovorov ste potemtakem vi vsi goljufi. Vsi tisti, ki ste kadarkoli plačali položnico za karkoli čez rok 24 ur, ste hoteli ogoljufati tistega na drugi strani, ki vam je izstavil račun za že dobavljeno storitev. A ste se šli prijavit a policijo, da so proti vam vložili kazensko ovadbo, saj ste po vaši razlago goljufi in vse tisto, kar ste napisali. In poglej jih to, namesto da bi bili hvaležni vsem tem, ki so vam dostavili storitev, da so vam dali rok in čas da to plačate in vas kreditirali, ste jih še prineseli naokoli in niste v roku plačali položnice. Prosim poimenski seznam udeležencev foruma, ki kadarkoli ni plačal položnice v roku. Opazil sem da ste tukaj mnogi tožniki in sodniki za hitre postopke, tako da za vas to ne bo težava, ali pač.
Default avatar

Mr perfect aka žblj

gost žblj je napisal/a:
Sam da se to tebi zgodi, perfekcionistu?
Default avatar

Učitlca

Na kratko:

resnično si bebav.

Ubogi ljudje okoli tebe.

Revček in mamin sonček. V jok pa na drevo.

Res so grdi do tebe, mucek mali. Kaj pa mami pravi na packe s Petrola?
Default avatar

gwrg

kaki bedak je napisal/a:
Evo mene, pa na Petrolu sem tudi že pustil neplačan račun. Med nama je ena majhna razlika - jaz sem Petrolu plačal, pa ne v 24 urah ampak v dveh. Ker nisem neka poklicna žrtev, pa tudi nisem javkal o tem po forumih.
Takile fosili boste zrihtal s tem pritoževanjem samo to, da boš naslednjič v takem primeru lepo počakal pri blagajni, da ti bo nekdo dostavil denar. Bumbar.
Default avatar

Malo kratek rok je

Malo kratek rok so ti res dali. 25 ur bi lepše zgledalo. Ker si 1. uro skurila že s podpisovanjem in po tem še z branjem podpisanega.