Forum.Over.Net

Starševski čvek

Atlantis je največja sramota Ljubljane in Slovenije

Default avatar

Snorki123

Par tednov nazaj sm se šel kopat tja ker mi je blo faking dolgčas in vau....faking vau. Brez besed sem bil. Ko sem bil še otrok sem se kopal v Atlantisu ful, tud tm sm se nauču plavat tko da me veže res močna nostalgija, vsaj tm mislu da me bo ampak to je tok drek. Zakaj sm se sploh kopal tam v faking otroštvo a sem se rad muču al pa kej? Faking verjetno ej. Tok faking glupo. Kje nej sploh začnem? Cena. Faking 10,20 med tednom, 12,20 med vikendom za dijake in študente je cenejš za dva evra ampak še vedno je to faking preveč. Za to kar dobiš je ta cena absurdna ej. Ko prideš notr so itak notri sami faking upokojenci med vikendom pa turisti drugih skupin ni. Okej otroci so tud ampak so moteči anyway greš notr daš stvari v omaro se greš kopat in ja....um ko se greste kopat vejretn vam bazen pomeni ful ne? Sej to je cela poanta vodnih parkov voda pa to ampak fak kok so bazeni drek ej okej maš eno jamo notr potem maš en bazen z valovi zunanji bazen in...to je kinda to. Maš še en ločen del k je plačljiv sam sploh nevem zakva je plačljiv ker je isti kukr ne plačljiv del pomoje majo ta del samo zato da natagujejo naivne dementne starce kar je faking imoralno in zlobno. Ja...dobr maš še savne pa neke druge stvari ampak TKO JE DREK USE resno pa zakva to sranje sploh še obretuje? Zastarelo je, glupo je, predrago je mislim pejte se faking kopat na Kolezijo al pa kej ker faking Atlantis je bullshit. Pa še sami komunisti so pomoje te starci tko da ja....Atlantis jebi se drek si. Nikol faking več. Aja pa še zakva zgleda zunanji del k da bi ga izgradil en nor faking liberalen arhitekt? Faking delfin pa kr eni kipi like what the ****** men sej nismo v faking muzeju al pa kej upam da gre to sranje v stečaj in da se Ljubljana in Slovenija reši sramote k se ji reče Atlantis: vodno mesto dreka (ja to je moja verzija Atlantis: vodno mesto dreka ker boš dobil glive ker so bazeni svinjski, boš dubu drisko in se boš posral v vodo in bo potem drek plaval v vodi ja faking shit ej)
Default avatar

BTDT

Skrajni čas, da svoj denar investiraš v izgradnjo novega, boljšega vodnega parka. ;)
Default avatar

Rottysmile

Faking fak ej. Zakaj pa denarja ne investiraš raje v tečaj slovenskega jezika, fak ej?
Default avatar

skrpucalo da veš

Snorki123 je napisal/a:

Tega se ne da prebrat.
Vsaka druga beseda je faking.
Bedno do konca - tale tvoj spis.
Ajd.
Default avatar

sedi 1

Slovenščina 1, olika 1.
Default avatar

Snorki123

BTDT je napisal/a:
Zakva? Sej ne rabš vodnega parka Kolezije je čist okej mislim fak no vodni parki so res brezvezni.
Default avatar

Popay

ej, faking sauna je faking dobra, faking bazeni so pa faking res brezvezni, hehe..., aja pa sauna ima faking odličen in velik fakuzzi...
Default avatar

Snorki malinovc

Fak no v Atlantisu bi lahko nedolžnost zgubil fak men
Default avatar

gorenc v lublan

Ah dej no.. Že to da se gre gorenc v Lublano kopat je bolano. Odjenej s takim.
Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
:))))))))))))))))))))))))))))

Dobra!
Default avatar

skodelica11

Neberljivo.
Default avatar

Čak mal

kje pa je bolš? A ima ta Kolezija zimsko varijanto al kaj? A niso sami Boskiči včasih tja hodil? Dokler ni konkurence bo tko kot je. Jaz grem z otroci vedno v termalni del faking manj gužve pa še kaskadne kopeli/slana voda. Snorklajo :) , druge animacije ne potrebujejo. Drago pa je, se strinjam. Vse je ratal drago. Polet sem šla z njima mal okol po Slo in faking Šmarješke toplice (še slabša opcija od Atlantisa), bazeni sam zunej, dala pa 35€ za eno odraslo in dva otroka. V petek jim velja že dražji vikend cenik. Pa tko naprej. Vse nč od nč cene pa do neba. Pa ne sam plavanje. Slo je za slovence ratala predraga.
Default avatar

bila z vnukinjo

Presenečena, da ni fenov. V vseh kopališčih so. v Atlantisu pa ne??
Default avatar

Nisi prav povedal

Ljubljana je največja sramota Slovenije.

Da še bolj objasnim moje mnenje … ne zaradi Ljubljančanov … ampak zaradi jankoviča in politikov, ki pač delajo z državnim denarjem, kar pač delajo.
Default avatar

a jih nisi našla

bila z vnukinjo je napisal/a:
valda, da so ..takšni kot feni za roke :), pri ogledalih .
Default avatar

To se strinjam

Nisi prav povedal je napisal/a:
Izvoliti vodjo brez morale in vrednot kaže na stanje duha. In vedno pride račun. Žal. Je pa tako bolj kot ne v celi SLO. Sami zasesposobneži, polkriminalci, pollopovi, polgoljufi so kandidirali in bili izbrani za župane. Je to normalno pardon sprejemljivo? Meni ni.
Default avatar

takle je lejte

skrpucalo da veš je napisal/a:
Očitno nek najstnik ujet v telo odraslega moškega.
Default avatar

prekratek

Snorki123 je napisal/a:
Ti si en faking ****** in ******! Res ne vem zakaj te ne delitajo, ker tako in tako nimaš nič za povedat. Pa kdo te faking kretena gleda? Doma te gotov fakingne marajo, punce zaradi tvoje impotence tako in tako nimaš, maš pa še faking prekratkega. To bo faking šit vse o tebi!
Default avatar

pojma nimaš

Nisi prav povedal je napisal/a:
Dejnofaking povej, kater državni denar dobi Ljubljana? Od vasfaking podeželanov ne dobi nič , torej kater denar dobi? Fakingkreteni, pojma nimate!
Default avatar

sem šev raje domol

Faking, ejga ... sploh nisem vedu, da so take nemogoče razmere v faki** bazenu, kjer so se eni naučili plavat. Ja, fak no ....kaj naj rečem?