v hribe bi šla
Kdo morda ve se da pripeljat do Biba planine? Od tam je do Menine slaba ura hoda. Imam željo it jutri, pa mi je od drugod predaleč.
Hvala lepa
Hvala lepa
Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net
Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
v hribe bi šla je napisal/a: ↑Kdo morda ve se da pripeljat do Biba planine? Od tam je do Menine slaba ura hoda. Imam željo it jutri, pa mi je od drugod predaleč.
Hvala lepa
Mrzlo? Meni pozimi ni mrzlo, ne maram poletja...prav tako imam dereze...bolj me skrbijo neočiščene ceste če že...drugače pa narava pozimi je zelo lepa, predvsem pa manj folka pohajkuje okoli kar mi tudi zelo sede...glede vožnje s helikopterjem...to je moja velika želja, a vseeno ne za vsako ceno...če me razumetezdaj pa res ne je napisal/a: ↑v hribe bi šla je napisal/a: ↑Kdo morda ve se da pripeljat do Biba planine? Od tam je do Menine slaba ura hoda. Imam željo it jutri, pa mi je od drugod predaleč.
Hvala lepa
Zdaj po tem snegu? Pa še mrzlo bo in ledeno.Eni se imate pa res veselje s helikopterjem voziti v dolino...
Za gojzerje, dereze, bundo, kapo, rokavice... še nisi slišala?zdaj pa res ne je napisal/a: ↑v hribe bi šla je napisal/a: ↑Kdo morda ve se da pripeljat do Biba planine? Od tam je do Menine slaba ura hoda. Imam željo it jutri, pa mi je od drugod predaleč.
Hvala lepa
Zdaj po tem snegu? Pa še mrzlo bo in ledeno.Eni se imate pa res veselje s helikopterjem voziti v dolino...