Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ali bolan locen clovek nima pravice do ljubezni?

Default avatar

Sever47

Imam zelo tezko nevrolosko bolezen, scasoma bom invalid. Locena, 1 najstniska hci. Za seboj imam kar nekaj vez, nesrecnih, zato so mi starsi rekli da naj neham te dece vlacit domov. Zivimo na vasi, vse se vidi, zivim v hisi starsev. Starsi pravijo da me ti moski samo izkoriscajo, za seks, druzbo, dokler ne postane resneje, potem grejo stran. Hci to zelo slabo prenasa, tudi rekla je, da jo tanovi skoz gleda ( hci ima 16 let). Sedaj imam 3 mesece partnerja, nima otrok, nobene resne veze ni imel do sedaj. Ali je mozno da sem jaz prava? Ali je mozno da ga bolezen ne bi motila? Jaz sem zeljna veze, sama znorim, ne morem biti. Verjetno me boste vsi spljuvali, stara, bolna, kaj lovim moske. Vesela bom vasega mnenja
Default avatar

Hdg

Imam prijateljico ki ima alzgeimerjevo, locena. Vsi njeni tipcki ji seveda govorijo da jih to ne moti, pa blablablabla, a k se jo navelicajo, si najdejo novo. Tudi en ni hotel resno vezo. V roke se vzami, ne trati energije za take veze. Sploh pa verjemi hceri, da si jo ogleduje. To ni v redu moski
Default avatar

OMG

Če to ni slaba provokacija, potem bog pomagaj, če res obstajajo tako glupe ženske!
Default avatar

Robi...

Ljubezen ni pravica.
Ljubezen je odsev našega duševnega stanja.
Default avatar

Kje vidiš ljubezen

Vlačiš moške v hišo svojih staršev?
Imaš hčero 16 let in vlačiš moške domov?
Če se misliš dol dajat z vsakim, ki pride mimo, delaj to daleč od doma.
Default avatar

Poskrbi zase

Sever47 je napisal/a:
Predvsem na svoje zdravje. Ne pričakuj preveč in ne zavrzi vsega, kar bi lahko bilo.
Default avatar

dovolj je

Dovolj je, če imaš rada samo sebe. Počni to, kar ti je v veselje in te osrečuje. Posvečaj se hčerki, ker jo boš v prihodnosti še zelo potrebovala.
Pubertetniško preganjanje za dedci pa pusti, saj vidiš, da potegneš kratko.
Default avatar

bog pomagaj

V kolikor to ni provokacija, upam, da tvoja hči čimprej spakira in te nikoli več niti ne povoha, pa ostani sama s svojimi jebači.
Default avatar

predvid4

predvidevam, da jih spoznavaš preko spleta. Predvidevam, da od klika do sexa ne mine dolgo in da vsakogar skušaš na razne načine zadržat, da se ne ponovijo zgodbe. Hči ima slab vzgled doma in to zna vplivat na njen izbor, njen lajf. Moj predlog-srečuj se v hotelih, motelih in ne obremenjuj sebe in hčere. Morda bi šlo z moških z motnjo, sodrodno tvoji, pa gresta v neko biv. skupnost, ne pa mi zganjam promiskuitete pred najstnico.Zloraba tebe in nje!
Default avatar

LEGENDA MONA

Preveč si needy zato vse okoli sebe odganjaš. Ne znaš biti sama s sabo. Preveč si soodvisna. Pa saj vse ženske ste take. Brez moškega ne znate niti flaše odpret. Tudi mnogi okoli tebe, ki so čisto na mestu, pa niso bolani so brez ljubezni. Prvo ljubi sebe, pa te bo mogoče še kdo drug. Ti se ponižuješ, kot neka budala.
Default avatar

bodimo iskreni

predvid4 je napisal/a:
Hoteli in moteli stanejo. Ni zastonj.
Avtorica, če je tema iskrena in ni provokacija ... ti polagam na dušo ... ne iti z glavo skozi zid.
Daj vesli v čoln in pusti, da te nese tok. Nič ne delaj na silo.
Ko spoštovala in imela iskreno rada sama sebe, te bodo imeli tudi drugi.
Default avatar

Provokacija

Ne vem no, mene bi ob diagnozi težke bolezni skrbelo za otroka in tudi toliko nesrečnih vez za sabo mi pri zdravi pameti res ne bi bilo neke tipe domov ali kakor koli se sploh menit z njimi??
Po moje si izmišljuješ!
Default avatar

Vesel oče

Ljubezen je milost in zanjo smemo biti samo hvaležni, če nas kdaj doleti,
če se komu zdi, da je to pravica, ki mu je bila
krivično odtegnjena, ne ve o ljubezni nič!Vesel oče
Default avatar

Miki miško

OMG je napisal/a:
Ne, je ena najboljših provokacij, če že ne resnica.

"Verjetno me boste vsi spljuvali, stara, bolna, kaj lovim moske. Vesela bom vasega mnenja"

Jaz te ne bi, niti ne bom spluval. Mnenja sem namreč, da si samo ena izmed mnogih duševnih bolnic, tvoja dejanja v življenju pa logične posledice.

Mnenja sem tudi, da imaš šanse ozdravitve le in zgolj, če se boš dela prijela in se čimdlje vstran od pezdetov držala. Zdrav moški te namreč niti pogledal ne bi, kaj šele dotaknil.
Default avatar

LEGENDA MONA

Ma daj že neha. Ljubezen je redka kot štiriperesna deteljica. Človek je lahko zdrav in v vsakem pogledu popolen in kljub temu nesrečen v ljubezni. Pusti to držanje za roke v javnosti in pravljice na družbenih omrežjih. Kaj se dogaja za štirimi stenami in v glavi je čisto druga stvar. Poskusi sama sebe osrečiti, ne pa da čakaš na druge. Če boš čakala druge ne boš nikoli srečna.
Default avatar

Jdd

Kot bi brala zgodbo moje kolegice. Ima krvnega raka, je locena. Vsakic je huje, ko jo en pusti, hitro spozna novega. In pravi da ta bo pa sigurno pravi. Otroci nocejo vec k njej hoditi ker so tako jezni nanjo. Ena veza za drugo itak polom. Izkoriscajo jo za seks, obcasno druzbo, anpak bog ne daj to reci, se na polno skrega. Se zdrav clovek tezko najde sorodno duso, ne pa zenska z neko tezko boleznijo , z otroci. Najprej se umiri, ker te veze ti dosti bolj skodujejo kot koristijo. Zdravje in otroci so na prvem mestu.