Forum.Over.Net

Starševski čvek

Dvig prsi

Default avatar

estetska operacija

iscem eno,ki je sla v decembru k Bozikovu na dvig prsi. Lahko pa tudi katera druga,ki je bila pove prosim. Ste zadovoljne? Koliko casa traja okrevanje (koliko casa si doma,protokol) in kdaj ste postale zadovoljne z rezultatom? Je bilo kaj komplikacij? Cena se morda. Cas trajanja operacije, ste imele strah pred narkozo? Hvala.
Default avatar

Nevenič

Jaz bi tukaj dodal samo tole. Treba je premisliti ali hočete tri otroke, ali lepo telo. Obojega se ne da imeti, razen v zelo redkih primerih.
Za moške pa, zanje je tako vseeno, prsi gor ali dol. Ko nivo hormnov naraste ga vtaknejo kamorkoli. Tudi v sesalec za prah ali bananin olupek. Nič od tega nima prsi, pa vseeno deluje.
Default avatar

fgdiposr

Ne vem, kaj imajo otroci s tem. Imela zmanjšanje in dvig prsi pred 20 leti in potem dva otroka. To je kar huda operacija, ki si jo moraš zelo želet, saj ti prestavijo kolobar. Prvi teden so prisotne bolečine, potem gre na bolje. Kakšen mesec rabiš, da si spet "normalen". Se pa pri meni rez vidi, tako da kakšno sončenje zgoraj brez odpade. Imajo pa še po 20 letih prsi lepo obliko in se niso povesile. Z rezultatom sem bila zadovoljna takrat in zdaj. Nikoli obžalovala. Ni pa to enako kot vsadki, ko naredijo par šivov. To je rekonstrukcija in se je treba kar pripravit. Doma rabiš nekoga, da prve dni skrbi zate, ker vsak gib rok boli.
Default avatar

prsi se porihta po porodih

Nevenič je napisal/a:

Pa kaj ti bedarije trosiš? V današnjih časih, ko so estetski posegi dosegljivi brez težav, je še kako pomembno, če nekoga to tako obremenjuje, da si to lahko uredi. Ženski ni treba izbirat ali otroc, ali lepo telo, no.... Vse je izvedljivo.

Imam prijateljico,ki ima tri otroke, po porodih si je šla pa še prsi porihtat ( si je našparala denar)-pred 15imi leti, telo pa natrenirala.. Zakaj pa ne, če jo je to dodatno osrečilo? otroci pridni, ona zadovoljna, partner pa tudi ves presrečen - happy wife, happy life :). Pojma nimate - današnji sodobni moški imajo raje prsi, ki so lepe, čvrste, pa četudi dopolnjene z vsadki ( pa s tem ne mislim fuzbal zabetoniranih žog na telesu, da se že od daleč vidi na kakni presušeni tamladi, ki še niti odrodila ni), kot pa povešene prazne čajne vrečke namesto prsi.
In ja, v drugi provokativni temi si lahko preberete, kako blizu 50 letnik razmišlja, kako bi kresnil eno študentko v firmi. Mlado, napeto meso..... Jasno, tak sicer misli s taspodnjo glavo, ampak vseeno - danes ima lahko ženska, ki je tudi 3x rodila, zelo lepo in natrenirano telo, prsi pa še lepše, kot tista študentka, ki lahko izkorišča tisto čvrstost in napetost samo še ene par let:) - se ji bo povesilo, kmalu, tudi zaradi uporabe dajanja starejšim gospodom :P
Default avatar

ne koristiš nikomur v tej temi

viharni jezdec je napisal/a:
Spelji trosit svoje seme ničevosti drugam. Te ne potrebujemo v tej temi.
Default avatar

dar za maturantski

ne koristiš nikomur v tej temi je napisal/a:
Se strinjam s polarnim. Malokrat, a tokrat vendarle.
Default avatar

viharni jezdec

ne koristiš nikomur v tej temi je napisal/a:
Ti čisto verjamem, da se babjem šusu ne da pomagat, ki misli samo na to kako ji bodo joški stali.
Default avatar

rđavom k i dlaka smeta

viharni jezdec je napisal/a:
Ne vtikaj svoje rđavosti v tiste stvari, na katere se ne zastopiš.
Default avatar

Stala

rđavom k i dlaka smeta je napisal/a:
Klinc, potem ne bo imel nic za napisat. :D
Default avatar

ti si en silikon

viharni jezdec je napisal/a:
Ti imaš pa res en sam silikon v glavi!

Imam res velike prsi, nosim modrce št 75 F-G, gravitacija dela svoje!
Sem sredi 40ih in zaenkrat so prsi še čvrste, povešene, a polne. Čakam meno in vse spremembe, ki jih ta prinese in ko bodoprsi splahnele in se s tem res povesile do kolen, si jih bom šla dvignit.
Moja soseda, ženska pri 70ih, je imela res enormne prsi, tudi po klimakteriju niso nič vplahnile in je imela že hude težave s hrbtenico. Zdravnik jo je pred nekaj leti poslal na zmanjšanje, ZDRAVNIŠKO, pod prsmi so se ji že delale rane v gubah, odstranili so ji skoraj 5kg, pa ima še vedno večje prsi od povprečja.


Ker sori, ko si že tako pameten, imaš mogoče prsi? Koliko št. modrca pa nosiš?
Default avatar

misst

Tako kot je gor ena napisala, to ni enostavna operacija in sigurno tista, ki se zanjo odloči, ima tehtne (zdravstvene ali pa estetske) razloge zanjo. Nobena tega ne nardi, ker bi imela par dni časa za ubit, pa par jurjev evrov za sprašit, pa ne ve kaj bi drugega. Konec koncev so tu trajne brazgotine, verjetno kar težko okrevanje in pa tudi možnosti komplikacij. Sigurno vsaka dobro premisli, preden se za to odloči.
Smo pa po večini ljudje glede estetskih posegov malo hinavci. Če se osredotočim samo na prsa: tista povešena so deležna posmeha in kritik, če si daš pa popravit imaš pa silikon v glavi kao. Pa še bi v ostalih temah na tem forumu lahko našli "očitke" da so ženske pri 40 stare, neprivlačne ipd... Spet, če kaj drastičnega naredi za popravo tega videza, pa ni prav. Jebiga, ni možno, da bi bil nekdo skoz 20. Bodimo fer in sprejmimo bodisi videz, ki ga prinese staranje bodisi estetske posege ki ta videz omili.
Default avatar

misst

Nevenič je napisal/a:
Še prej se pa napališ na to kar je Alenny danes oblečena...in potem navališ na sesalec, al kako?
Default avatar

Razmišljam

fgdiposr je napisal/a:
Živjo! Lahko poveš še kake podrobnosti o operaciji? Pri nas niso tako pogoste, v ZDA in UK pa kolikor spremljam je to skoraj vsakdanje.
Jaz razmišljam že dolgo, ni poceni, ampak denar že zbereš, če si res želiš.
Koliko časa po operaciji si lahko šla v službo? Brazgotine mi niso pomembne, ker so na takem mestu, da skoraj nihče ne vidi. Hvala za info.
Default avatar

fgdiposr

Razmišljam je napisal/a:
Nisem vezana na službo, tudi bolniške nisem imela. Po kakšnem tednu sem po moje že sedla za računalnik. Prav za službo, za med ljudi pa po moje minimum dva tedna, pa verjetno raje več. Tudi se ne spomnim več toliko za nazaj. Ker moraš previdno izvajat gibe. Oblačenje je recimo muka, ker je treba dvignit roke in ti šivi zategujejo. Si pa takoj po operaciji povezan. Šele na kontroli ti dajo to dol. Jaz sem imela vrhunskega kirurga iz UKC-ja. Mislim, da je bil takrat celo predstojnik oddelka. Dober kirurg ti je vse. Pred operacijo se pogovori s tabo, zariše šive, potem pa pod nož. Jaz sem imela prevelike prsi za svojo postavo in slabo vezivo tkivo in že takrat povešene. Res mi nikoli ni bilo žal. Tega nisem naredila za moške, bognedaj, ampak ker sem bila nesrečna vsakič, ko sem se pogledala v ogledalo in pred ljudmi mi je bilo zmeraj nerodno, ker so buljili v moje prsi. Operacija mi je bila prav olajšanje.
Default avatar

hdhfgkwef

Sama tudi resno razmišljam o taki operaciji, ker imam prevelike prsi, sploh glede na mojo postavo. Dodatno imam še slabo tkivo in so povešene že od mladosti.

Naj še kakšna napiše svoje izkušnje.
Default avatar

Ampak Alenny se zna obleči

misst je napisal/a:
Jaz moram priznat, da človeka napali njen slog oblačenja, sploh v poletnih mesecih, mi je kakšen dan kar dobro delala domišljija, pa sem še mlad srnjak. :D
Default avatar

En moški

hdhfgkwef je napisal/a:
Zakaj se sekirate okoli povešenosti? Mislim, mene ne motijo povešene, glavno je, da imaš kaj za prijet, da lahko primeš in poližeš kolobarje, v modrcu pa itak vse dobro izgledajo, brez modrca bodo pa vsake poskakovale, res ne razumem, zakaj se toliko sekirate okoli tega.

Če ima vse pošlihtano v glavi, je vsaka ženska lušna. :-)
Default avatar

če ti lahko jaz pomagam

Razmišljam je napisal/a:
Otroci in porodi in dojenje imajo še kako s tem - ker se ti med porodom dojke še vseeno povečajo ( mlečne žleze), koža se dodatno raztegne, ko se vrne nazaj, je lahko na vsadku potem odvečna koa in ne izgleda ravno lepo - imam eno tako znanko, ki si jih je povečala cca 7 let pred porodi - pa ji je sedaj žal, ker ima bradavice pozicionirane bolj navzven glede na vsadek...


Odvisno je, kako imaš vsadke nameščene. Pri nameščanju nad prsno mišico je okrevanje dosti hitrejše, manj bolečin, pri nameščanju pod prsno mišico pa daljše in bolj boleče. Prijateljica ima pod prsno mišico, kapljične anatomske oblike, gel vsadke - fantastično narejeno - pred 15imi leti, tastari Fabjan. Se sploh ne opazi, da ima vsadke. Po 14ih dneh je šla v službo, anatomski nedrček je nahala nosit po cca 1 mesecu, športna aktivnost po cca 2eh mesecih, vendar je morala z vajeami za prsne mišice in hrbet počakat nekje pol leta po operaciji.... Prsi so potrebovale nekje eno leto, da so se lepo unesle :) Po 15ih letih - še vedno top!

Rez ima v podpazdušni gubi, je delal točno in natančno v pregibih kože polkrožno, kot potekajo pregibi, cca 5 cm, z leti se ji je tako zacelilo, da se sploh ne vidi. Ponavadi režejo pod dojko ali pa okoli prsne alveole ( bradavice).
Default avatar

ne moreš kar po sebi posploševat

En moški je napisal/a:


Razumi , da so nekateri in nekateri bolj estetski od tebe, kar se zahtev tiče, bolj etetski od tebe in imajo tudi pri 40ih radi, da so dojke polne, ne pa povešene in izpraznjene. Kar ni nič narobe - vsak ima svoje kriterije in estetska merila, kajne.

Po moško: obstajamo ljudje podpovprečnega, povprečnega in nadpovprečnega videza. Ti boš nadpovprečno verjetno težko dobil, ker se glede na opis zadovoljiš s podpovprečnim ali povprečnim in zadovoljiš tisti del populacije - kar spet ni nič narobe :) Vsakemu svoje, pa je :)