Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj se skregate s starsi in prekinete stike?

Default avatar

Resmezanima

Zakaj kaj takega naredite? Kri ni voda. Ali je razlog v oporoki? Imam brata ki je naredil enako. Prekinil stike z nami. Razmere v katerih smo odrascali, ki so bile povprecne, on tretira kot porazne. Npr da je moral doma kaj narediti, on tretira kot najvecji teror. Starsi so se mu zdeli obupni, meni pa so se zdeli normalni. Jaz pravim da je prav da otroci tudi delamo doma in tudi moji otroci pomagajo. Pri nas ni bilo alkohola, ziveli smo normalno, a on je ze od nekdaj pizdil da smo na kmetih, da sovrazi te kraje ( by the way zivimo 15 km iz Lj, nobene rovte, ampak lep urejen kraj), vse ga je motilo, cisto zatravmiran, ko je bil 18 let star, se je odselil. Z nami vsemi je stike prakticno prekinil.
Pravi da je imel tezko mladost, jaz pravim da smo ziveli v normalnih razmerah. Oba sva zivela v isti druzini , a imava tako razlicne poglede. Pa smo bili vsi otroci enako vzgajani, nisem nobena scrkljanka, on pa zatrt revez ki ga starsi ne bi marali.
Kaj je ljudem da prekinejo stike s starsi, brati sestrami? Meni je to absurdno. Kri ni voda , ljudje.
Default avatar

4125

Vsak po svoje dojema, ceprav bi rekla da je tvoj brat en razvajencek. Sama poznam nekaj druzin kjer je bil alkohol, pa se otroci niso sprli s starsi...
Default avatar

brez zamere prosim

Svojo primarno družino si žal ne izberemo sami. Vsak posameznik je svet zase. Ti si se v družini počutila dobro, tvoj brat žal ne. Mogoče je pa bil črna ovca.
Stike je prekinil verjetno zato, ker z vami (po njegovem) nima nič skupnega.
Pa bravo za osamosvojitev pri 18 letih, taki so redki.
Sklepam pa, da vse le ni bilo tako briljantno, da bi brat šel kar tako by the way prekiniti stike s svojo primarno družino. Bi morali slišati še njegovo plat zgodbe.

Pa brez zamere!
Default avatar

Gunnar

kri ni voda samo pri omejencih... realno gledano smo vsi zgolj in samo ljudje, kar ne pomeni da je nujno pod vsakimi pogoji treba tolerirat sorodstvo tako ožje kot širše...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

brrrraa

Zdaj ste pa že nadležni z eno in isto lajno.
Default avatar

saj ti ni treba brat

brrrraa je napisal/a:
edina nadloga v tej temi si ti
Default avatar

antilopa

Tvoj brat se je osamosvojil pri 18 letih. Od vas ničesar ne zahteva, zato tudi ti njega pusti pri miru. Brez razloga sigurno ni odšel.
Default avatar

Robi...

Resmezanima je napisal/a:
Očitno se je počutil manjvrednega, zapostavljenega...
Default avatar

Miki miško

Možno je prekininiti stike ravno zaradi tega, da se ne bi kregali.
Default avatar

Zakaj zakaj

Sprašuješ zakaj ?
Zato, ker vedno ni mati mati.
Raje imam mirno glavo.
Glede dedovanja pa povem,da NIČ ne rabim. Hvala.
Default avatar

Sgbc

Brat moje prijateljice je tako naredil. Je gej, ker ni hotel da druzina izve, se je odselil pri i 20-tih in tudi sedaj nima skoraj nobenih stikov. Ce so ga kdaj obiskali, je vse pospravil prej in skrival svojega partnerja. Beden tip. Vedno je bil cuden patron, delal se je zrtev, pocutil se je mankvrednega, ceprav ga druzina ni tako obravnavala. Bili so urejena druzina, pa glede na to da sem pri njih prezivela vec casa kot doma, to lahko s sigurnostjo trdim.