Starševski čvek

Življenje s človeškimi negativnimi entitetami - kako je v resnici

Default avatar
Naj vam povem, kako je videti življenje s človeškimi negativnimi entitetami (to so energijski vampirji - in to NI SLAB OBČUTEK ali slaba energijo, kot nekateri mislijo - to konkretno čutiš osebo in ne moreš zamenjati za karkoli drugega!). Seveda nekateri bi radi zaslužili na vas in vam bodo vse prodali za vaš denar.

Negativna človeška entiteta, ki se prilima na vas, vas bo spravila v depresijo in obup. S svojo negativnostjo in živo prisotnostjo ne boste sposobni biti v kakršnekoli stanju razen depresiji, ker se ta negativna entieta tako negativno čuti!

Ko boste šli v hribe ali na izlet, ne boste sposobni uživati v naravi, kajti takrat ta negativna entita šele zacveti v vsej svoji skrajni negativnosti. In ko vidite čudovito in lepo naravo, krasen sončen dan in to primerjati z negativno, nagravžno energijsko vampirsko entiteto, se vam lahko zmeša od krivice. Vi ste prisljeni živeti v energijskem peklu, da lahko negativna entieta zacveti. Vi ji dajete lepo naravo, svetlobo, veselja, ona pa samo in izključno negativno, depresivno, črno in temno.

Kako se je začelo?

Sem hipersenzibilna, vedno sem bila in bom, dokler bom. Začelo se je v eni noči. En dan prej sem bila še vesela oseba s pozitivno energijo, veseljem do življenja, srečna. Ni da ni. Polna načrtov, vsega. Pa tudi takrat nisem bila čisto normalna. Hvala Bogu, sicer ne bi tako uživala. Nikoli pa nisem bila na drogah. Nikoli. Potem sem šla spat in ko sem vstala je bila v meni naseljena skrajno negativna entiteta. Še preden sem odprla oči sem doživela živčni zlom od negativnosti. Čutila sem v živo osebo, skrajno negativno, gnus, negativnost. To se ne da opisati z besedami, te negativnosti. Moje življenje je pekel od tega, točno določenega dne dalje. Življenje se mi je spremenilo v pekel. Padla sem v depresijo. Samo še ležala sem in nikamor nisem hotela, to se ne da povedati z besedami. Zunaj tak lep dan in sonce, znotraj pa taka navražna spaka, negativna entiteta, ki te dobesedno vleče v svoj pekel in ničesar ne moreš doživljati brez nje, brez te negativne osebe. Kot nebesa in pekel. Ko si istočasno v nebesih in peklu.

So bila obdobjo, ko čutim manj in več. Na jesen je vedno slabše. Na jesen se mi vedno trga, ker je tako negativno in močno.

Trenutno sem v obdobju, ko drugega ne morem čutiti, razen negativne entitete. VEDNO je ista. Vedno je vse isto. Vse, kar lahko čutiš je vedno isto - SKRAJNA NEGATIVNOST, ENTIETA V TEJ SREDI TE NEGATIVNOSTI IN TEMA VSE OKOLI. Nobene slike, razen črno bele energijske preko katere zaznavaš to entiteto. To je popolnoa vse kar lahko doživljaš in popolnoma nič drugega ni. Ni nobenih slik, ni glasov, ni misli, ni nič. VAKUM, čisti vakum in sredi tega vakuma energijska negativna entiteta, ki te 24 ur na dan vleče v svojo negativno prisotnost, v svoj pekel in si zato 24 ur na dan v depresiji, drugo stanje ni mogoče.

In zjutraj, ko se zbudim, v živo čutim to negativno energijsko prisotnost in si rečem - še en dan ukraden, še en dan uničen. Še en in tako govorim že leta in se zapiram v svojo sobo in ne iščem nobenih stikov in nobenih kontaktov s komerkoli, ker mi je nevzdržno. Pa tudi nočem. Nikamor noče iti, razen tisto kar je nujno potrebno s tako skrajno negativno entiteto. Nikamor, nikoli. Seveda, ko to čutim tako močno prisotno, da ničesar drugega ne morem.

Skratka, kot vidite dušo se res da ukrasti. In to resnične entitete, ki imjo svoj vir energije in s priseajo na vas in vas vlečejo v svojo skrajno negativnost.

Seveda mi je pa jasno, da tako negativen stvor nikoli ne bo prostovoljno odšel. Le kako bi, ko je pa tak gnus. Nihče pri zdravi pameti prostovoljno in zastonj ne bi pristal na to 24 urno mučenje in trpičenje. Nihče se prostovoljno ne bi odločil živeti v energijskem peklu pri živem telesu.

Ja, sem bila pri psihiatru, pa mi je dal tabletke. Pa jih ne jem, raje trpim, ker mi je dal tablete za shizofrenijo. JAZ PA NE SLIŠIM GLASOV. Pravi, da je moja fantazija, pa vsi vedo, da ni. Tabletki so še za zdravljenje manije, jaz sem pa v popolni depresiji, brez vsake energije, ker mi entiteta vso požre. To je v bistvu glavni razlog, da je zdravljenje manije, jaz sem pa v popolni depresiji.

In ne grem več k psihiatru, raje trpim in trpim in iščem rešitev, vsak dan jo iščem, res pa je, da ne več pri psihiatrih, ker vidim, da vse mečejo v isti koš in posplošujejo. Kaj pa lahko ugotovi v tistih 5 minutah? Nič!

Tako da iščem rešitev vsak dan! Dokler bom to čutila, jo bom iskala.
Default avatar
Tako sem prisiljena živeti na minimumu, se vsemu odpovedati in živeti v depresiji, dan na dan in trpeti.
Default avatar
ukradena duša je nekaj drugega. če bi ti jo kdo ukradel, ti sploh ne bi vedela kaj se dogaja s tabo, ker bi bila brez nje,. samo še vegetirala bi in čakala na konec, tako da ukradena ti duša ni, lahko pa da se ti krade življenjska energija, da je nate prisesano nekaj negativnega.

glej, iz tvojega zapisa sklepam, da ti zelo dobro veš, kaj ta entiteta hoče, s čim se futra in kaj ji ne paše. na tvojem mestu bi se jaz osredotočila na to, kaj tej entiteti ne paše in jo max futrala s tem. torej s pozitivo na polno. pozitivne misli, pozitivni občutki. hodi še več v hribe, sprehajaj se, poslušaj pozitivno glasbo, skratka potapljaj se v pozitivo in ziher bo tej entiteti dop.iz.dilo .

nihče ti ne more ukrasti dneva, razen če ti to dovoliš. let pa sploh ne. in to niti depresija ni, ker depresija je spet nekaj drugega kot to, kar opisuješ ti. najbrž se ti je prisesal kak duh in te cuza. izcuzaj ga nazaj, ne dovoli si, da s tabo upravlja.
Default avatar
ukradena duša je napisal/a:
Pojma nimam, kaj ta entiteta hoče. Pojma nimam. Po moje hoče ravno to, da grem ven, da lahko še več drekaaa name odloži. Ker to se zgodi, ko grem ven, kar zaživi in potem mi je še težje in sem še globje v depresiji. Ona meni energijski gnus, jaz pa njej vse ostalo. Jaz naj dam njej dan, ona pa meni nazaj noč, temo in depresijo in duševni vakum (kjeni ni nič drugega razen ta energiijska spaka), kjer nič ne morem zaznavati razen nje. Dejansko te s svojo prisotnostjo prisili v depresijo in represijo in omejevanje. To je čisto zatiranje. To je ukradeno življenje. Prisiljen si živeti s spako, ki jo sovražiš. Samo dajati moraš, dajati, dajati, dajati, dajati... v zameno za depresijo, temo in gnilo energijo.
Default avatar
Guglaj Zoran Zavor Pesem Duše in ga kontaktiraj, mogoče ti lahko on pomaga.
Default avatar
Avtorica, nekje sem bral, da je depresija v bistvu čiščenje duše. Duša je pa najglobje spiritualno jedro, ki se nahaja v človeku. V bistvu je duša vedno kristalno čista, samo tiste neke površinske nečistoče se morajo očistiti.
V resnici pa vedno v globini vašega srca večno Sonce čiste sreče sije.
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
"Pa si probala mal to entiteto ti zabavat? Daj poskusi mal bolj na glas kakšno elektonsko muzko, kaj sodobnega, za migat zraven, mogoče to zvrst glasbe na slušalke, vsak dan kakšno urco...probej mogoče ji dopizdi in spizdi!"
Težko da bi ti nek energetski vampir dvanajst ur dnevno ždel in te priklenil, resno se je treba zmigat in s pametjo delat, ne o nekih entitetah proti katerim nič ne moreš...ker lepo prosim, v tem primeru si res za norišnico in tablete.
Default avatar
Mal muzke je napisal/a:
Zdaj res ne vem ali je vaš tekst namenjen meni, ali avtorici?
Default avatar
Zmešalo se ti je.

Negativna entiteta se ne naseli v tebe. Pride ti v sanje in te odklopi... In odide. Ce te uspesno odklopi, si invalid. Ampak vso zivljenje si ze bil invalid. Tako te pac odklopijo. Vsi invalidi so ziveli normalno do dolocenega leta, ko so zaceli zavracat to realnost... Potem so prisli v sanjah in jih odklopili. Tako odklopili, da vsi mislijo, da si ze vso zivljenje invalid. Pa nisi bil.

Da bi pa negativno črno bitje ostajalo s tabo pa ni res... Nima casa. Zato zacni dihat in meditirat in pazi se svojih misli. Uspelo ti bo.
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
Kaj a bi vi tudi mal na elektronko zadensu rad?
Default avatar
Mal muzke je napisal/a:
Sej sem začela tabele jest. Mam že fotofobijo. V manj kot uri. Kaj šele bo.
Default avatar
Karkoli si želite vse od mene vi dobite. In le kje se skrivam?
Default avatar
Mal muzke je napisal/a:
Svoje čase je bil popularen Jean Michel Jarre. Imel sem celo njegovo vinilko. Sedaj ne vem ali je bila Oxygen, ali Equinox, ne vem več točno. Občasno tudi kakšna elektronka paše, res je.
Default avatar
Odpotoval sem na nek planet v neko skrivnostno osončje v andromedini galaksiji. Planet je izredno podoben kot planet Zemlja. Na njem živijo neka čudna bitja, ki imajo zelo velike glave. Na tem planetu je zelo veliko vode in iz vode znajo ta bitja čudna narediti vse. Ne vem kako jim to uspe. Iz vode znajo narediti celo zlato...
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
A če psihiatru rečeš da si v depresiji in da zaradi tega trpiš ti ne da pravih tablet za depresijo?
Povej, da ti zdravila ne pomegajo in nej ti da druga! Saj ne mores zdravit diabetesa z npr. kar z zdravili proti visokem krvnem tlaku?
Sicer je tako, da če mu kar o entitetah trobiš bi znal ne imet pojma kaj je to en možno da na podlagi pripovedi sumi na blodnje. Ker čist po pravic da ti povem, ti tudi jaz ne verjamem da bi te nek vampir imel ves čas v oblasti in se ukvarjal s tvojo glavo. Ga ni takega, verjemi! Kdaj pa bo sam živel, saj mora kaj pojest, si skuhat, it po opravkih, penzijo prenakazat na depozit npr., najemnino pokasirat, in miljon opravkov imajo take vešče. Potem je pa treba še navzven glumiti kul babico, super sodelavko ali mamico, karkoli pač za ustvarjanje vtisa dobronamernih in neškodljivih oseb.
Če se ti to zdi, da te nekdo ves čas kontrolira in te ima v oblasti, si potem res bolna ali pa navajena jamrat in se smilit sami sebi ali pa si morda celo izmišljuješ. Tega se prek računalnika ne vidi in tebe in tvojega načina življenja nihče oz. vsaj jaz ne poznam.
Da bi te imeli dve ali več oseb in bi si časovno podelili tvojih štiriindvajset ur.....pa ne vem... če si hipersenzibilna bi morala potem tudi čutiti razliko med entitetami, pa ni napisano nič v to smer.
Default avatar
Neskončno rada imam pravljice.
Default avatar
A kdo to zdravi z regresijo al čim podobnim? Da se pogleda v moj avrični prostor?

Kaj je to pripeto name, ker je res močno.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ne poznam te zadeve, ampak rekel bi, da je to kot neke vrste vaša fikcija. Nekje ste mogoče brali o teh entitetah in podobnih stvareh in sedaj to doživljate. Lahko vam je to tudi kdo povedal, ali pa kakšen film. Občasno smo ljudje zelo senzibilni in sugestibilni in nevede dobesedno potegnemo nase lahko tudi razne negativnosti. Ne vem, ampak rekel bi tako kot je prišlo tako bo tudi odšlo. Nobena taka negativna stvar ni večna.
Default avatar
poguglaj bojan bone- svet energij