Forum.Over.Net

Starševski čvek

decembrska norija

Default avatar

naklučje ali pravilo

Ti prazniki mi gredo na živce... No, ne maram jih in sploh ne želim imeti nikakršnega opravka z njimi. Pravzaprav komaj čakam, da tako kot vse druge komercialne bedarije, ki smo jih uvozili, vključno z valentinovim, čarovnicami in črnim petkom, čim prej mine tudi ta decembrska norija.
Pa ne zamerite mojim iskrenim besedam.
Kaj pa vi ???
Default avatar

Rok-1

Za komercialne bedarije se mi ravno žvižga... saj ti jih nihče ne more vsiliti, če tega ne dopustiš sam. Prijetne zimske praznične vonjave so mi všeč, prosti dnevi pa tudi.
Default avatar

De Bil En TM

naklučje ali pravilo je napisal/a:
sekiraj se še za vse, ki tega niti opazimo ne ☺
Default avatar

Komaj cakam

Rok-1 je napisal/a:
Jaz sem ze jutri frej, studenti tudi, moz ima sicer nekje do 12 se neke formalnosti, potem smo pa vsi free do 7.januarja!
Kaj ces lepsega?! :)))
Kar zadeva norijo pa nimam pojma, kaj to je, ker pri nas se vse ustavi :)))
Default avatar

tr0w

Norijo imam zaradi službe, kjer je izredno stanje, zaradi praznikov imaš pa takšno, kot si jo narediš.
Default avatar

decembrska praznovanja

naklučje ali pravilo je napisal/a:
Decembrske norije sem imela dosti tam nekje prve dni decembra. Sedaj mi gre to samo še na živce. Morala bi uživati v tem vzdušju, a kaj ko ga prenašam že od 1.11. dalje Pardon od 2.11. dalje.
Default avatar

bi raje uživala

decembrska praznovanja je napisal/a:
Jaz bi tudi raje uživala v decembrskem predprazničnem vzdušju. A kaj , ko so ga na že en mesec prej uničili.Meni se sedaj tudi ne da več.
Default avatar

komaj cakam

bi raje uživala je napisal/a:
Kaj so ti unicili? To, da je ze vec kot mesec vse okrancljano?
Mene sploh ne moti, ne letim na prvo zogo v mesto na kuhancka, v trgovinah pa sploh ne opazim okraskov, lahko bi bili tudi ze avgusta, jih ne bi zaznala, ker gledam tisto, po kar sem prisla, ne pa kako je trgovina okrasena.

Ce si dovolis, da ti nekaj unicijo, ti bodo zlahka unicili karkoli, v bistvu ti unicijo tocno tisto in tocno toliko, kot sam dovolis!
Do zdaj sem bila v mestu na kuhancku tocno 2x in to obakrat prejsnji vikend, mislim da bom sla ta vikend in naslednji še po 1x. Dalec od tega, da bi se cesa navelicala, mi je prav super, ko jo mahnem v center. Se bo treba naucit, kdaj si kaj vzames in koliko si doziras.
Default avatar

jaz sem v mestu bila

komaj cakam je napisal/a:
Jaz sem bila v mestu prvič (pod večer) včeraj. Bolj na hitro. Zmenjena sem s prijatelji jutri na kuhančku. Do sedaj tudi jaz nisem opazila lučk, okraskov . Vse je prezgodaj bilo, res. Jaz se te norije ne grem in mi je čisto fajn.
Naslednji teden imam dopust, grem za par dni na morje. Silvestrovali bomo doma. To bo vse praznovanje.
Default avatar

bumtresk

komaj cakam je napisal/a:
Ma bom šele videla koliko mi bodo letos uničili praznike, to je odvisno od količine pokanja zaradi psa. Smo se že nekako navadili pretekla leta da se zaradi tega zapremo hermetično v hišo in čakamo da mine. Sicer pa imam rada kič in lučke, kill me, bi pa predlagala da se res začne šele decembra ampak potem potegne čez januar, ki mi je skrajno dolg in moreč mesec. O noriji pa ne vem nič, ker decembra ne rinem v trgovine razen po svežo hrano.