Starševski čvek

Zakaj nekatere ženske smatrate seks kot zakonsko obveznost?

Default avatar

Seks mora bit

To opazim zgolj pri generacijah žensk v srednjih letih. Četudi jim ni do seksa, je to zanje neke vrste obveznost oziroma dolžnost, ki jo morajo izpolniti, zato ker so pač v zvezi. Zakaj je temu tako?

Če meni ni do seksa, pač ne seksava. Če njemu ni do seksa, pač ne seksava. Vsi imamo kdaj pa kdaj tak dan, ko pač nismo pri volji za te zadeve. In od partnerja jaz pričakujem, da on to željo upošteva, ne pa da ima potem nos do tal, ker nisem dala nog narazen. Tak je bil moj bivši. Nisem jaz stvar, predmet, ki si ga lahko sposodi, kadar mu srce poželi. To je bil tudi povod, da sva šla narazen, ker me je imel samo za seks. No, malo sem zašla s teme. Skratka, zanima me vprašanje v naslovu teme.
Default avatar

meni se zdi

Meni se zdi, da bolj moški smatrajo, da je seks obveznost, ki jo mora žena izpolnit.
Default avatar

Goldfish

Kaj pa če to, kar traja in traja in traja? Seks je obvezen, nujen del partnerstva. Če tega ni, marsičesa drugega ni. Ok, 80+ let za vas ne velja :).
Default avatar

Roder

A veš kaj , če ne misliš seksat , pojdi raje v klošter. Ženske ste na svetu zato , da vam mi moški delamo takšne in drugačne radosti , obenem pa še mi malo uživamo. Lepo si jo imej !
Default avatar

Ce ne mislis

Seks mora bit je napisal/a:
Ce ne mislis seksat ostani pa samska, al pa ze na zacetku povej, da tebi pa ni do seksa. Jaz pa ne razumem zensk (ali pa moskih), ki na zacetku igrajo, koliko jim je do seksa, tega in onega, potem pa cez kako leto pokazejo svoj pravi obraz, potem pa prepiri, nosovi do tal, uzaljenost,...
Default avatar

Od kod si padla

Seks mora bit je napisal/a:

Si padla z lune ali s hruške? Zakaj pa misliš, da se moški sploh poročijo? Zato, da je luknja za praznit tik na dosegu roke. A moški naj se poroči, potem mu bo pa žena odrekala seks?
Default avatar

kakšno stvar znajo tudi sami

Zato, ker se nobeden moški ne ožen zaradi opranih cot in polnega talarja. Neki pa tud morjo imet, da lažje prenašajo te babe tečne :-))))
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

Seks mora bit je napisal/a:
Zato, ker je vecina zensk vzgojenih v prostitutke in se tega povecini niti ne zavedajo.

P.S.: In preden se sedaj usuje plaz kritik, kako si dovolim, naj zgolj spomnim, da nisem jaz kriv, da je temu tako. Na mestu je zadeve predstaviti taksne, kot so in spremeniti vzorce.
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

No no no no

kakšno stvar znajo tudi sami je napisal/a:
A ti se imas za babo tecno? Ja jaz ne vem, kako se lahko s taksnimi eni porocajo. Moralo bi bit tako, da se porocis z osebo, do katere nekaj cutis, so kaki manjsi spori, samo ni pa nikoli baba tecna moja partnerka, ampak je najboljsa zenska na svetu, ki jo noro ljubim (:
Default avatar

zakaj bi morale v klošter

če čutimo da je naše poslanstvo rojevanje otrok. tiste ki cutijo poslanstvo za v klošter pa so posebne srečnice. me pač čutimo materinstvo in da ujamemo primernega bodočega očeta, se moramo na zecetku pač malo tudi potruditi s seksom. To bi moški morali razumet in ne potem več težit.
Default avatar

Kaj je s tabo

zakaj bi morale v klošter je napisal/a:
To je ista laz partnerju, ce se izdajas za nekaj, kar nisi, ni cudno, da so potem locitve, varanja (jih ne odobravam, samo so pa pisledica). Polozis ze na zacetku vse karte na mizo in poves, kako in kaj, tisti ki se strinja bo ostal in s tistim boste srecne, kdor pa laze, ga bo pa potem teplo.


Pa tudi ne govorit, da vam zenskam ne pase seks, ker vam pase bolj, kakor pase nam moskim.
Default avatar

Replika

Seks mora bit je napisal/a:
Pa to je vcepljeno tisočletja v ženski DNA, da je seks "dolžnost", še danes se reče, da "opravljaš zakonske dolžnosti" in da je možu odreči seks najstrožje prepovedano. Patriarhat je obilno poskrbel, da se je to ukoreninilo in dvajset let zmanjšane moči patriarhata tega še ni moglo občutno načeti.
Default avatar

opti plus

ja jaz to podpiram in se s tem strinjam,da je "zakonska obveznost",samo jst ne verjamem v poroko,ne bi se nikol poročila in tud otrok ne bi mela. Ampak,moškim je sex drugače kot ženskam. moškim je sex na nek način ena velika duševna hrana. In brez njega so bogi. Pač tako je. In če maš partnerja,pa če ga ljubiš,pa sta skupaj,bi jaz brez problema večkrat tud fejkala,uprizorila kok pohotna sem,odigrala vlogo in pač "dala noge narazen" da mu ustrežem,ker ženskam manj paše sex kot moškim. Ne vidim v tem nč slabga. ne vidim to kot neko ponižanje. Isto velja ga zadovoljit,če mu pač paše recimo po napornem tednu,da se mu mal nafila ego pa da ga oralno zadovoljiš,brez da bi tud on tebe mogu. men to ni nč slabga. Bi pa želela,da je razumevajoč kadar imam rozaste dneve (menstruacijo) da ni tečen in da ne sili,tak je bil bivši in je bil res dosaden,nenasiten.In to mi je šlo zelo na živce. In jamral če mam že konc in nevemkaj.. dosaden do amena! Men je to lepa zakonska obveznost,in če si v odnosu sproščen,če imaš partnerja rad bi mi bilo v veselje ga zadovoljit. tudi takrat ko jaz nočem ali se mi ne da.
Default avatar

Poznavale MONa

da ne bi kdo/katera kaj piz.duliral/a čez ljubice ☺
Default avatar

Končno zdrava pamet

opti plus je napisal/a:
Ko bi vas bilo vec taksnih, to je zdravo razmisljanje v odnosu. Oba pa morata biti kdaj razumevajoca, ker vsak ima kaksen taksen dan, da ti vse dol pade. Glede bivsega ti pa tud recem, da je prav, da je bivsi in da se more se marsikaj naucit, meni ni problem pocakat, ceprav sva z mojo zmenjena, da ce je obema, tudi med menstro ni tezko, ker vbistvu tudi njej dobro dene in ji skrajsa krvavitev oz. so krci manj boleci potem, je pa potrebno malo paziti, da se ne zamaze posteljnine (brisaca). Vse je v pogovoru, da vidis, kaj komu pase in kaj ne, ne bi mogel biti z zensko, s katero se ne bi mogel odkrito pogovorit o tem.
Default avatar

Srečko5

zakaj bi morale v klošter je napisal/a:
Neumnost, tako večinsko razmišljanje. Ženske imajo rade sex kot moški. Problem nastane, ko se v mladih letih do 35 gonijo kot zajkle. Potem pa poiščejo osemenjevalca, (kup pričakovanj, materialnih dobrin) kateremu stvari predstavijo neiskreno, manipulativno, zavajajoče. Potem pa po rojstvu otrok nastane odrekanje sexa. To je bistvo.
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar

opti plus

Končno zdrava pamet je napisal/a:

pri meni je bilo pa ravno obratno. nimam dolgo menstruacije ene jo majo po 8 dni,jst jo mam 3 dni maximalno 4 dni,in bivši je dvakrat izsilil in me je zelo motilo,grozno sem se počutila,in zanimivo d atvoje ne boli. mene po seksu sm mela še hujše krče,grozno je blo zvijat me je začelo. bolečine mi je dodatno povečalo. pa tud sama higiena mi je bla grozna,ne moreš da se ne "umaže". pač maš rozaste dneve,normalno da se umaže. Ah kje,jst želim če mam rozaste dneve,da razume in ne forsira,že tko me vse boli,vsa sme boga. Kvečjemu bi si želela da me crklja heh :) Pol po menstri (en dan tudi po koncu še extra da ni umazanih presenečenj) pol pa navali itak. Tud men bi pasal. Sam med menstro plizzz... give me a brake :D
Default avatar

jožkojoško

Ja zakaj bi te pa lahko še imel. Kaj pa je še kaj zanimivega pri ženskah. Saj služkinja, kuharica likarica, cistačica pa verjetno tudi ne želiš biti.
Default avatar

Končno zdrava pamet

opti plus je napisal/a:
Ti imas pitem zares OGROMNO sreco, kar se tice menstruapnega ciklusa. Moja ima 7-8 dni dolg cikel, ki ga spremljajo vcasih zares mocni krci (takrat seveda ne mores prakticirat nic), ceprav sem ji potem svetoval predvsem jemanje magnezija in kamilicin caj in zdaj nima vec tako bolecih menstruacij, ceprav so se naprej daljse. Sedaj je odvisno, kako se oba pocutiva, ce je obema potem to narediva, drugace ne, mi je rekla, da jo dodatno nic ne boli, vendar ne more, ce jo boli ze od krcev (kar je logicno). Tudi pocakat mi ni problem oz. imava tak, da ce je res sila je potem lahko tudi orala, ceprav je nocem mucit v tistih dneh, ker razumem, da zna bit zelo tecno, sploh pri moji, ki res ni imela srece okoli tega in ima vcasih grozne bolecine in res cenim to njeno voljo in moc, da jih tako dobro uspe prebrodit.
Default avatar

opti plus

Končno zdrava pamet je napisal/a:

kok lepoo <3 želim vama še veliko ljubeče ljubezni in sreče <3