Starševski čvek

Obisk predbožičnega Trbovlja

Default avatar
Skratka moja punca bi rada šla na predbožični Dunaj. Pa sem ji rekel "jok brate odpade." To se mi zdi absolutno predrago. Zato sem predlagal raje obiske kakega slovenskega mesta za en dan. Pa mi je na misel padel tale Trbovlje. Imajo en Muzej pa Kulturni dom bi se dalo tudi obiskati.

Kaj drugega pa ni za videt. Zato se obračam na vas morda kakega domačina če ve kaj je še vredno pogledat tam okoli.
Default avatar
Resno? Predrag enodnevni izlet na dunaj?

Mislim, da bo ugotovila, da si zasluzi kaj vec, pa te bo odresila muk ..
Default avatar
Hahaha...dobra.

Poleti pa - punca si želi na Maldive, ampak verjetno bo tudi Umag dober za hiter skok v morje. Pivo imajo na obeh destinacijah, so where is the problem?

Po drugi strani, si pa dal dobro idejo - glede na to, da imajo Trbovlje enega najvišjih dimnikov v Evropi bi ga lahko božično okrasili in naredili najlepšo vas v Zasavju.

Škoda, da je samo en Janković in se ga ne da klonirat:))
Default avatar
Skrt je napisal/a:
Ti pa si en škrtaš, sram te bilo! Res, upam da dobi koga boljšega, bolj bogatega in radodarnega. Kar sam hodi po predbožičnih Trbovljah. Pojdi se prilizovati še k hinavski Gabrički na občino. :)
Default avatar
GOODLIFE je napisal/a:
Hahaha, lol samo res. :) Jaz njegovi punci predlagam da če bo že s tem svojim škrtim fantom šla v Trbovlje naj ga pahne v trboveljski dimnik, da ji bo vsaj nehal težiti. :)
Default avatar
Skrt je napisal/a:
Preden greš kamorkoli iz svoje vasi se nauči pravilno sklanjati.
Default avatar
Ejga, kvauš babo razvaju pa jo okol vlaču. A nimate u vaš vas nbene lampe zvečer pržgane? Ene dvakrat jo gor pa dol po vas pel, ki bojo u bajtah že luči kuril, pa nej ke not gleda če glih če, da se kej svet. Pa če ni mgle, ji luno pokaž, pa ene dvakrat zavriskej za bolš štimungo. Če znaš pa jodlat, si pa sploh zmagu. Za mal eksotke ji pa trbovlsk raufnk na internet pokaž, da obvladaš druge šprahe in kulture, in reč: matkurba, ta pa tko stuji k moj.
Default avatar
gorenska je napisal/a:
He he hvala za smeh že navsezgodaj :-))
Default avatar
gorenska je napisal/a:
😀😀😀
Default avatar
Veš kua, prou maš! Kwa boš eno babo vozu na Dunaj, če je pa u Trboulah glih tku duabr. Lučke - mamo, kebab - mamo, muzej - mamo, pa še najviši raufnk ku ga n Dunaji nimajo. Kua b š rd?!?!?

P.S.
Pravilno bi bilo "obisk predbožičnih Trbovelj", ampak saj razumemo, Trbovlja, Jesenicama, ... itd. :)
Default avatar
Dobra odločitev, da pelješ punco v tri krasne doline: Zagorje, Trbovlje in Hrastnik. V Trbovljah (in ne v Trbovlju) gresta lahko v mestni park pogledat jelenčke, pravkar so dobili novo krožišče, kjer z granitnimi črkami v sredini piše Trbovlje in je na sredi neka toboganu podobna kovinska zadeva. Obiska je vreden virtualni muzej rudarstva 4. dritl. Opuščena elektrarna je odlična, a žal neizkoriščena priložnost, tako da s plezanjem na dimnik ali z obiskom elektrarne ne bo nič. Peljala se bosta tudi mimo zaprte Cementarne, ob kateri je zimski bazen, za katerega modra županja meni, da se ga bolj splača imeti zaprtega kot v obratovanju in je tako tudi nedostopen. Plavat bo treba v Hrastnik. Ogledata si lahko še Zasavski muzej in v sklopu muzeja tudi dve rudarski stanovanji. Vzemita s sabo pohodniško opremo in se odpravita v zasavske hribe, jih ni tako malo. Če bo lepo vreme, bosta imela odličen razgled, s Kuma do Hrvaške in s Sv. Planine oziroma Partizanskega vrha (to je eno in isto, odvisno od tvoje politične orientacije) do Triglava. V kateri od gostiln pojdita na jetrnice. Obisk bo cenejši od obiska Dunaja in lahko se imata zelo fajn. Tudi gužve ni pretirane. Kot posebno krajevno znamenitost lahko obiščeta še samooklicanega psihoanalitika Romana Vodeba, ki nudi terapije parom in posameznikom, če le plačajo. A to zadnje ne bo poceni.

Ni za kaj, vprašaj še kdaj.
Default avatar
Trbovelj ne Trbovlja je napisal/a:
Lol. Modra trboveljska županja? Daj raje napiši hinavska trboveljska županja, ki gre čez trupla za uspeh in kariero-potem je pa vzor nekaterim puncam. Groza. Meni gre ona na jetra, itak dela samo za svojo rit in ne za dobrobit občine. Je pa itak nesposobna glede na to, da mora imeti toliko strokovnjakov okoli sebe. Tisti, ki jo kujejo v zvezde jim je pa že službico zrihtala za uslugo. :) Mutni poslovi. Kar se Vodeba tiče, tip res nima vsega prav, veliko stvari prov pove. Sploh kar se tiče zagrenjnenih feministk in karieristk, ki nimajo seks življenja. Če si dijak ali študent, je posvet pri njemu brezplačen. Preverjeno iz prve roke. :)
Default avatar
Trbovelj ne Trbovlja je napisal/a:
Ja, tole pa je res dobro napisano. Mogoče pa res skočim do tega Romana Vodeba če bi mi le znal pomagati, da bom malo manj škrt. Mogoče celo punco nahecam, da ona plača meni terapijo, da bo pomagala, da ne bom več tolk škrt. Pol pa jo nahecam, da naj plača še kosilo pa sem zmagu.