Starševski čvek

Barćič je v stečaju

Default avatar
No, ta Barčič ps res ni milionar. Zaradi pufov mu je država zasegla premoženje v Sloveniji, kao 120.000e, tako da mu ostane samo še Iris Mulej, katera se tud bliža 40 letu, da bi kaj na snemanjih zaslužila. Misica res nima sreče, škoda pa tako lepa je pred leti bila.
Default avatar
haha, Iris pa vsakega spravi na kant!

Seveda je tip z razlogom v Budvi in ne v Sloveniji, vprašanje pa do kdaj mu bo tam laufalo s takšnim načinom poslovanja.
Default avatar
Ta ženska pa čisto vsakega tipa spravi na beraško palico. Pa v kriminal (mamila), da jo lahko preživljajo-
Meče se pa skoz po cajtengih, da novinarji ja izvohajo vsako zasebno skrivnost.
Me prav zanima kaj se bo zdaj izmišljevala.
Default avatar
jaz pa sem jo ravno pred tremi dnevi očudovala, mislim, da je bilo v Slovenskih novicah, kako razkošno živi v Budvi. Punčka je res cuker, a razkošje in draga oblačila kar vpijeta, da moraš pogledati.
Pa sem postala žalostna, od kod nekomu tako razkošje, lepo življenje, jaz pa vse življenje
delam in garam, pa se vrtim v začaranem krogu. Ah, kar naj ima. Očitno se trdnjava že maje in pristanek zna biti trd.
Default avatar
Ja, le zakaj je v CG? Kaj pa ves kaj vse ima in kje, ter na kak nacin?
Default avatar
Iris naj proda Rolex ure, Gucci torbice, LV, Barčić svojo škatlo prestižnih ur pa bosta spet na konju.
ALI PAČ NE!
Ker je vse fake in ničvredna krama!
Bedaka, vidi se vama s helikopterja, da sta navadne seljačine
Default avatar
očudovalka je napisal/a:
Ti povem skrivnost: večina takih ista bab si cunje naroči po spletu, se fotka in pol jih vrne. Tiste, ki nakupa ne zmorejo, se fotkajo v trgovini in s fotošopom prefotkajo v svoj dom, vrt, na morje, še tretja skupina pa ima same fejkane zadeve iz kitajske.
Nobene potrebe da si fouš.
Default avatar
očudovalka je napisal/a:
Draga moja občudovalka, ne bodi žalostna!
Ni vse zlato kar se sveti!
Razkošje? Kje ga vidiš? Jaz ga na njenem instagram profilu ne vidim.
Draga oblačila? Jeans, superge in eni rjavi salonarji s trakci .... več ali manj ... eno in isto .... nikjer ne vidim dragih oblačil. Nič posebnega. Povprečje.

Se pa Iris dobro drži za svoja leta in tudi mala je pravi cukerček!!!!
Default avatar
Insta se vrača je napisal/a:
Oh, mi tukaj na tej strani, osem ur šihta, popoldne ša kak fuš, da lahko kredite za bajte odplačujemo, pol vrtci, šole, proslave, športi, zvečer malo tv in postelja, kak vikend na izlit, drugače pa rutina. Nič posebnega, ampak rutina. Zdaj se pa vprašajte, a bi res živeli tako? Mislim, čisto zares? Ni šans, pa meni se še fejkat ne bi dalo, kaj šele da bi res mogla živet po sistemu, da vsako cujno dam enkrat ali dvakrat na sebe. Pa ni mi niti po kruh včasih za it v štacuno, kje je to, da grem vsa napedenana v butike in pomerjam kot obsedena, če mi na gram viška tu in gram viška tam vse sede tako da skrije. Bljah, pa takšen lajf. To je čisto preveč garanja, da moraš že iz spalnice prit s trepalničnimi podaljški.
Default avatar
Meni je pa smešno, kako je Iris na začetku neke slikice popala prek obraza svoje hčerke, kako da je noče izpostavljat javnosti. Zdaj je mala že vsepovsod in tudi dobro jo že prodaja za razne reklamice za otroške izdelke. Res sramota, da moraš tako otroka ne samo izpostavljat na fotkah, ampak prodajat za oglase. Ampak, če je fotr v osebnem stečaju in mama nespsoobna se preživljat s svojim odcvetelim videzom, potem je razumljivo.
Default avatar
se mi ne bi dalo je napisal/a:
Jaz take ženske dobesedno občudujem!
Zakaj?
Zato, ker mi nikakor ni jasno, kje najdejo vso to voljo, čas in energijo, da se cel dan, dan za dnem samo fasadirajo (make up), frizirajo in parkrat na dan preoblačijo v razna seksi in klasična/elegantna oblačila.
Kakšen človek to moraš biti, da ti je to cel smisel lajfa????
Koliko bolj zanimivih stvari je za početi v življenju, kot pa biti razstavni eksponat za množice, kjer ti večina se celo zavida tak lajf.
No, nisem razsodnik .... torej .... vsak naj živi kot misli, da je prav.

V glavnem meni se vsi ti bjuti sešni ne bi dali. PRENAPORNO zame.
Zjutraj umijem zobe in obraz, nanesem mandljevo olje, ter dvakrat s krtačo grem skozi lase pa sem ready. To je to.
Default avatar
Najprej Iris v stečaju, zdaj njen sponzor.
Pomoje mu je zal, kolikor ima las na glavi, da se je z njo promoviral po vseh casopisih. Izpadel je bedak, sedaj se revez.
Default avatar
izpostavljanje otroka je napisal/a:
Mah, v resnici jim ni nič hudega. Osebni stečaj je zato, da se znebi dolgov, zagotovo pa ima še kakšno premoženje, ki mu ga ne morejo vzeti. Živijo itak v stanovanju delodajalca, avto je tudi najbrž služben, denar se pa da tudi na roko dobit. Če znaš, potem se da osebni stečaj fino izkoristit. Saj nista edina, ki to počneta, je tudi nekaj talih Slovencev, ki so bili totalno zapufani, denar premaknili v davčno oazo, tu pa razglasili osebni stečaj, s temnda še vedno vozijo hude športne avte, potujejo po luksuznih destinacijah itd.
Default avatar
Sama mafija. Ce si bil kdaj v Budvi potem ti je takoj jasno kdo on je..
Ne skrbi mene za njega
Default avatar
Eleganten način, da se znebiš dolgov v eni državi, v drugi pa se preseravaš. Že ve, zakaj je v Črni Gori in ne kje v EU.
Itak so pa ti osebni stečaji v Sloveniji ena sama farsa, od doktorja davčnih utaj Snežića, do Jankovićevih sinov in raznih Barčićev in drugih ičev tičev.
Default avatar
na k mi gre to je napisal/a:
O, ja, meni gre tudi na k. A mogoče kdo ve kako je v drugih državah s tem osebnim stečajem? Se da povsod isto spaludriti, biti na papirju brez vsega, v resnici pa živeti razsipno kot car?
Default avatar
na kkkk je napisal/a:
včasih se je vedelo, da je mafija na jugu italije. danes so povsod, po vsej evropi. mislimo, da imamo samo mi preplačane žilne opornice? mah, kje, dajte se no hecat. povsod v javnem zdravstvu so, povsod! razsipno se da živeti povsod. vprašanje samo kdo. ni denarja, da se po svetu šetam z očmi na hrbtu. meni je cilj se zbujati brez bremena nepoštenja. in še nekaj - ime imamo samo eno. lahko greš po nov dokument, ampak nesnaga se vleče s sabo.
Default avatar
Živijo v Komendi. Iris Mulej se hvali, da imajo dva doma.
Admir Barcic je dolžan 120.000€, od stanovanja, na Jesenicah, lahko iztrzijo samo 40.000€. Kdo bo pokril razliko?
Iris se naziva s podjetnico, me zanima koliko bo prispevala v druzinsko blagajno?!