Forum.Over.Net

Starševski čvek

Sovražim ženske

Default avatar

misogynist

Ni treba, da ljubiš ženske, da te one ljubijo. Pičke padajo na tipe, ki so odprto seksistični in nasilni do žensk, to jih pravzaprav rajca.

Babe pošiljajo ljubezenska pisma serijskim morilcem in celo tistim, ki so posiljevali ženske. Nič ne odžene žensk stran, najzlobnejši moški v zgodovini so vsi bili poročeni in imeli nešteto ljubic. Babe rabijo grobe moške, da se lahko igrajo rešiteljice- misleč, če izkažejo dovolj ljubezni do njega, da se bo spremenil. Ravno v tem je pa finta; ko se spremeni, takoj pobegnejo k drugemu "bad boy"-u.

Babe nočejo, da se pokvarjeni fant v njem spremeni in odraste, ne želijo ga resnično ukrotiti. Hočejo, da podivja in to, da nimajo nadzora nad njim, jih vzburja. Taki moški prinesejo vznemirjenje v babina plehka in sicer dolgočasna življenja, razburkajo vse naokoli in zato imajo največ uspeha pri ženskah. Bolje sovražiti ženske kot jih pa ljubiti, saj pri prvem boš imel več šanše si ga namakat..
Default avatar

Grda resnica

Ti očitno v nobenem primeru nimaš šans namakat pa bil badboy AL pa niceboy :)
Default avatar

prav imaš

Grda resnica je napisal/a:
Če se pretvarjaš, da si bad ali nice, to ženske takoj zaznajo. Treba je biti pristen in iskren sam s seboj. Ne smeš, ne udariti ženske po riti- ne odpreti ji vrat, če to ne bi storil po naravi.
Default avatar

Ajmoht

misogynist je napisal/a:
Podpis
Default avatar

Uuuo

Zenska hoce seb neki dokazat in ji sedejo moski, ki delujejo kot da rabijo resitelja.
Default avatar

general Glanzkopf

vse je res. Ampak glih zato imam jaz rad ženske. ker obožujejo mojo pritlehno divjo naravo. Ko zaidem v pocukrane vode, me hitro opomnijo: sploh si nisi podoben.
Default avatar

luna med oblaki

Lepa dekleta ljubijo barabe, lepa dekleta jim padejo v objem. To je res!
In najbolj žalostno je, da vztrajajo pri takih, ki jih tepejo in maltretirajo.
Poznam pa kar nekaj moških, ki so dobričine, pridni, delavni, spoštljivi, taki pa so sami. Če ni to narobe svet!
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

misogynist je napisal/a:
Ni vse tako črno. Večina moških ima partnerko. Med njimi je ogromno prijetnih in prijaznih moških. Ti običajno stopijo v zvezo kasneje in dobijo boljšo partnerko kot tisti, ki že v puberteti (ko niti niso zreli za resno zvezo) položijo vse, kar pride mimo.
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

Zdrava kmečka pamet je napisal/a:
Tako da, ja, barabe večkrat uspejo s kvantiteto, tapridni pa s kvaliteto.
Default avatar

Ajmoht

Tapridni (copatarji), če se jih že kakšna usmili, dobijo v glavnem godzile.
Default avatar

viharni jezdec

general Glanzkopf je napisal/a:
Ampak zi imaš rad ženske iz razloga, ker se imaš sam za babo, to je drugačno dojemnje od moških, veš? Ti bi babam bil prijateljica za ženske kepete, sam si pa peder, ne dolgo anzj si p bluzilo, da si aseksualec.
Default avatar

viharni jezdec

Jaz pa povem odkrito kot je v reali. Vseh bab ne moreš imet rad , niti jih spoštovat, ker jih je že vsaj polovica popolnih šusev. Večian teh ni primernih niti , da bi se jih s palico dotaknil.

Je pa še vedno veliko žensk s tisto pravo začetnico ženska, prav tako je nekaj takih, ki so zgolj za enkratno uporabo, kar je vedno bilo.
Default avatar

Herman celjski

Prej bos spoznal babo, ce si zapornik kot pa en normalen in posten moski.
Default avatar

ne vem nooo

Ne vem, no, vsi vi badboy filozofi še vedno ne najdete babe, ker ste samo tipkovnični bojevniki ste samo badboyi po zoprnem karakterju, niste pa badboyi po mišicah, brazgotinah in tatujih, kar babe privlači. Tako da še naprej nimate šans.
Default avatar

ne vem nooo

Pa s forumskim filozofiranjem nikoli ne boste postali badboy flegmatike, pa se lahko še tako slepite, da to lahko postanete. Se vam preveč pozna, da niste sposobni. Ne morete proti svoji neprivlačni kontrolfrik naravi.
Default avatar

general Glanzkopf

No, dokler ima dec v sebi "resna zveza program", je nice guy, kakorkoli obrneš. Jaz spoštujem samo prostovoljno samske moške svobodnjake.
Default avatar

viharni jezdec

general Glanzkopf je napisal/a:
Prostovoljna samskost bi ti reklo nesposobnosti babo dobit?...jaoooooooo, da crkneš od smeha.😁 Katera pa je potem neprostovoljna , prisilna sanskost?😅😅😅
Default avatar

general Glanzkopf

Ha ha, pa se še sprašujete, zakaj vas babe ne šmirglajo. Samo, da je tema sovražim babe, pa ste multinicki in viharniki takoj na kupu gnoja.

Osnovna lekcija za vas, ker ste pač naravno glupi: babe prepoznajo ženomrzce. Kljub vašim slinastim facam ste prepoznavni. In zato z vami nobena noče imeti ničesar. na netu vas pa izdaja že ženomorzni slog pisanja.

Tisti morilci, na katere se sklicujete, imajo svojo ciljno skupino psihično ranjenih žensk. Dalje se mi o tem ne da, ker itak ne bi razumeli.
Default avatar

viharni jezdec

general Glanzkopf je napisal/a:
Ne nori in ne blodi, daj raje obrazloži kaj je to prostovoljna samskost, na katero si tako ponosno in katera je potem prisilna?😂😂