Politični čvek

oblast na Poljskem o " Evropi belcev"

Default avatar
desničarstvo belcev je napisal/a:
Sem malo pogledala slike in bi upala stavit 100 evrov, da je vecina protestnikov (ali udelezencev shoda ce zelite) samskih mladih moskih brez otrok.
Ko so Poljakov polna usta Evrope belcev in nasprotovanja priseljevanju jih malo tezko resno jemljes, ko ugotovis, da so tudi drzava z eno najnizjih rodnosti v Evropi.
Default avatar
Pa kaj ste eni tolk obsedeni z nizko rodnostjo? Ljudi je preveč. V Afriki, v Evropi, povsod! Po drugi strani pa jamrate, kako je okolje onesnaženo, koliko vojn je po svetu, koliko je korupcije in kako se bogati še bolj mastijo na račun revežev. Vse to je posledica preveč ljudi. Bi ti rada, da se še Poljaki v naslednjih 60 letih s slabih 40 milijonov namnožijo na 200, kot so se Nigerijci in Pakistanci, da bodo še Poljaki vsi brezposelni ob vedno večji avtomatizaciji in bodo še oni kot kobilice prelezli pol sveta? Dajte no vzet malo pameti v roke, in seštejte 1+1!. Ne rabimo ene ali 2 miljard ljudi. In ni se nam treba razplajat dokler se populacijski balon ne razpoči. Evropa bi imela čisto zadosti 200 do 300 milijonov. S tem bi odpadlo pol današnjih problemov. In za tvojo penzijo bi bilo poskrbljeno, ker ne bi bilo več treba vlagati milijard za vojsko in za vrsto drugih stvari zaradi preobljudenosti.
Default avatar
V Aziji tulijo Azijo Azijcem, V Afriki tulijo Afriko Afričanom... kje je problem?
Default avatar
ext je napisal/a:
In tudi obnašajo se tako.
Belo raso terjajo iz Afrike in to od Južne Afrike republike do Egipta, Libije....prav tako iz Azije.
Zanima me, Kojsko dobrodošel si v Saudovi Arabiji, pa Pakistanu....
Default avatar
Poljska je država od poljskega naroda, njihova rodnost je njihova stvar. Ne morejo zdaj naseljevati neke tuje opcije, to je država od poljskega naroda.
Karolyyn je napisal/a:
Default avatar
nizka rodnost je napisal/a:
Odličen zapis.
Ne morem verjeti, da takšno razmišljanje ni splošno in samoumevno. Kaj vendar ni jasno folku, da če se bomo plodili kot podgane, bomo tudi živeli kot podgane? Saj vendar vidimo, kaj se zaradi prenaseljenosti dogaja po svetu! Nekateri pa s svojo pametjo amebe kar trajbajo, da se moramo razmnoževati.
Default avatar
Poljska je kapitalistična država, tako da od naroda ni nič. Ko bo prišel afroameričan ali pa nemški Turek z denarjem, se bodo po kolenih plazili in mu služili, pa se lahko zdaj na ulicah duvajo in si zdravijo komplekse. Večinoma pa itak noben Afričan noče tja, črnca je večina videla samo na fotkah.
Default avatar
Razplojevanje v nedogled samo poglablja probleme. Ne bomo rešili pokojninskega problema, če se bomo nebrzdano množili, ampak bomo imeli še več stroškov kot družba. Pri visoki nataliteti imaš še vedno stroške z upokojenci na eni strani, stroške z vojsko brezposelnih na drugi in zdravstvene stroške zaradi izgorelosti zaposlenih na tretji. Potem so še stroški za vzdrževanje vse silne policije, redarje, varnostnega osebja, ki naj bi krotili vse tiste berače, tatiče, preprodajalce ... Ni ene spodobne države z visoko nataliteto na svetu.
Default avatar
Pojnn je napisal/a:
pri migrantih se vidi, da smo, ma nič dobri. Gredo v razviti svet, no zdaj nam je jasno, da Slovenija, niiiiiiiii, razviti svet. Naša vlada se jih tako trudi dobiti, pa jim uhajajo, hohoho.
Default avatar
Kitajska operacija je napisal/a:
Saj zemlja ne bo prenesla, toliko ljudi. Na zadnje bodo jedli drug drugega, zemlja bo, goli otok.
Default avatar
Kakor je meni znano si migranti bolj želijo na Poljsko kot v Slovenijo. Eto vaša, slovenska dobrota, 😀😀
Default avatar
A sploh kdo ve, da so Poljaki vzeli milijon Ukrajincev, pravih vojnih beguncev, ki niso imeli nikamor?
Pri nas se o tem ni govorilo, ne pisalo, vlada tiho, mediji enako, enako bogata Nemčija, ki išče milijon delovne sile, Merkla pa vabi tiste, ki jih bo morala vsa EU futrat na vekov veke. Ukrajino je pa dala na ignore.

Glavno, da hajlamo za ilegalce! Anede, prime ministre!
Default avatar
ameriki dol visi za vse evropske narode, amerika samo želi izživljanje nad Rusijo in nad narodi, ki imajo nafto pod nogami ( arabska ozemlja).

Ukrajina in vojna je napisal/a:
Default avatar
Ukrajina in vojna je napisal/a:
Ma pusti ukrajince, to je en labilen narod ki je spustil tuje sile na svoje ozemlje samo zato da nagaja Rusiji. Pa fašistekov je precej, pa kampov kjer 8-letne otroke učijo pobijat Ruse itd. Nič čudnega da jim kolikor toliko pametni obračajo hrbet.
Default avatar
RUSIJI NIHČE NE MORE NIČ. V kombinaciji s Kitajsko pa sploh. Rusko kmetijstvo sveti čeprav je zločinska amurika odredila " sankcije". Rusiji dol visi. Posluje normalno s Kitajsko in v okviru držav BRICS.

ma pusti to je napisal/a:
Default avatar
BRICS države imajo ponos in voljo do preživetja lastnega naroda.

Default avatar
živela EU in Rusija je napisal/a:
Hvalabogu.

ROSSIJA VPERED!
Default avatar
ma pusti to je napisal/a:
Ne ti srat. Ukrajina je žitnica Evrope. Bila.
Po njej se sline cedijo Izraelcem.
Tu je sranje, ki razkriva vso bedo bedne EU!
Diktat pa Vatikan! Amen.

Kot se dela z Ukrajinci, se lahko z vsako nacijo, ja? Kaj šele z nami!
Odpri oke. Plašnice bek. Ali poglejmo širše.
Trump je le lutka na vatikanski vrvici. Še hčera je morala omožiti žida in prestopiti v njihovo vero! Butlji slepi!
Izrael hoče prazen BV, zase!
Sebe pa preselit v Ukrajino.
Saj se z avojona vidi.
Default avatar
amurika blokira sodelovanje med Nemčijo in Rusijo, ampak nemška podjetja so amuriki rekla NE! https://novice.over.net/clanek/novice/ ... oti-rusiji

ma pusti to je napisal/a: