Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Je imel kdo operacijo na rokah (rizartroza)

Je imel kdo operacijo na rokah (rizartroza)

V naslednjem letu me čaka operacija zaradi rizartroze (palčni sklep na roki). Je kdo imel tako operacijo? Koliko časa traja okrevanje? Vas je zelo bolelo? Kako ste se znašli po operaciji?

Jaz imam tako diagnozo, ampak pri meni ni ortoped omenil operacije, samo manj oz nič obremenitev.Stara sem 45 letn zaposlena, zdaj čakam na invalidski komisiji na morebitne omejitve.

Lep pozdrav, trenutno okrevam po drugi operaciji, tokrat leve roke. Prva operacija desne roke je bila l. 2015. Ja, splača se, je pa okrevanje zahtevno, in predvsem zoprno, ker roka, je naše orodje. Operacija je bila na Jesenicah, kjer so izjemni kirurgi. Če bo še leva roka pridobila tako funkcijo kot desna, bom zelo zadovoljna.

nova
Uredništvo priporoča

Ne, nisem mel.

Zdravo!
Srecujem se z bolecino v desni roki in na izvidu imam diagnozo – rizartroza… prvo slikanje sem imela januarja 2018, v avgustu sem prejela blokado,ki je drzala kak mesec… zdaj pa ze kak dober mesec imam bolecine v desni roki v umirjenem polozaju,ob delu… otezuje mi vsakdanje delo in to precej.. sicer imam naslednji teden spet pregled a me zanima ce mi lahko poveste po koliksnem casu ste sli na operacijo? Sem stara 29 let in mi bolecine res otezujejo tako delo v sluzbi kot tudi doma. Hvala in lp


Zelim, da je uspesna! Kako pa je potekalo okrevanje? Operacija,mirovanje koliko casa potem koliko fizio in kdaj do polnega delovnika? Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
super ti, 03.12.2018 ob 19:09


Zelim, da je uspesna! Kako pa je potekalo okrevanje? Operacija,mirovanje koliko casa potem koliko fizio in kdaj do polnega delovnika? Hvala.

    Našla sem to temo izpred nekaj let in sedaj imam tudi sama to diagnozo in te bolečine Rizartroza. Zanima me, če je bil kdo od vas pri plastičnem kirurgu na nekakšnih blokadah, kaj to sploh je, ali pomaga, kam se je najboljše naročit (imam napotnico, ampak moj osebni zdravnik ve zelo malo ali nič o vsej stvari). Recimo poprosila sem za opornice, pa mi ni dal delovnega naloga (šele zdaj sem izbrskala, da to dobiš pri osebnem zdravniku), ampak napotnico za kirurga…

    New Report

    Close