Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Po sterilizaciji ni in ni menstruacije

Default avatar

Sterilizirana

Lp,

Morda je tukaj kakšna z istim ali podobnim problemom...

3.10.,dan pred sterilizacijo sem vzela zadnjo kontracepcijsko tabletko, 4.10.bila sterilizirana, menstruacijo sem potem dobila nekje 6.ali 7.10. Trajala je cca 5 dni, bolj močna, kot so mi to napovedali, vse lepo in prav.

Ker sva kasneje ko sem si opomogla, veselo brezbrižno seksala in nadoknadila vse za nazaj,.. bi bila lahko teoretično noseča.

Menstruacija pa mi zamuja cca 7,8.dan.

Pred dvema tednoma je bilo sicer nekaj kao rjavega, ampak le za spoznanje, na vložku praktično nič.

Ginekologa na pregledu mi je mirno rekla, naj kar naredim nosečnosti test, da je pač možno, da operacija ni bila uspešna..??!

Mene pa zanima, ali bi lahko tisti rjavi izcedek, ki je bil sicer minimalen smatrala za menstruacijo?

Zbegana sem do konca.
Default avatar

Sterilizirana

Popravljam , izcedek je bil pred dvemi dnevi...
Default avatar

En divja

Ja naredi ze test nosecnosti! Ce je negativen, se ne sekiraj vec, pac zamuja, to je lahko tudi posledica jemanja tabletk pred posegom. Ce je pozitiven, si izvedela,zakaj zamuja... simple as that.
Default avatar

pri nas

Velika verjetnost je, da gre za kak hormonski izpad, prenehanje tabletk, stres, operacija,........ Včasih je M lahko tudi v obliki kratkotrajnega rjavega izcedka. Glede na to, da ste očitno stari nad 35, če ste opravili sterilizacijo, je to čas, ko se v telesu že v normalnih pogojih začnejo spremembe, ki rezultirajo na spremembah v M.
Je pa tudi možnost, da ste zanosili. Obstaja procent neuspešnih sterilizacij. Tudi moja mama, sicer pred 20 leti, je bila med njimi.
Trgovine so odprte tudi danes in pojdite po test. Več na forumu ne boste izvedeli. Ker statistika ne pomeni nič, če ste vi med tistih 0,0000XXX% procenta, ki se jim zgodi.
lp
Default avatar

birekkla

Tvoj rjavi izcedek je lahko ovulacijski izcedek, lahko pa pač izcedek kar tako, kak teden do nekaj dni pred nastopom menstruacije, ali pa nekaj isto drugega, še najbolj pa verjetno izcedek, ker se hormonsko še nisi sploh sestavili - redko katera je hormonsko v ravnovesju že en mesec po opustitvi KT. Ker pa nihče tu ni vseznalec in vsevedež, naredi nosečnostni test.