Iščem besedilo Avsenikove pesmi Na Golici. Že dolgo guglam in ne najdem. Ima kdo mogoče ta tekst doma, ker na internetu ga zgleda ni? Hvala vsem za pomoč!
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
iščem besedilo
joj125
iščem besedilo
Saj poslušam tud druge stvari. A ni lepa pesem? Edino besedilo je tako hudičevo težko najti. Ne vem, zakaj noben ne objavi.joj125 je napisal/a: ↑Saj ti privoščim, da ga dobiš, ampak jaz tako trpim ob tej muziki. How about Sia in podobno? Nič?
poslušaj Sio
Slepa kura
Tara, saj veš, da se imamo radi, zato se pa pogovarjamo o raznoraznih čudnih stvareh. :)Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
džizus kaj tacga
Seveda ga ima. Edini prepis je vlit na bronasti plošči na vrhu Golice, kot je nekdo že napisal. Zato naj spraševalec urno tja pohiti.Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
Petelinček, da si navš kaj naredu. ;-)džizus kaj tacga je napisal/a: ↑Seveda ga ima. Edini prepis je vlit na bronasti plošči na vrhu Golice, kot je nekdo že napisal. Zato naj spraševalec urno tja pohiti.Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
Ti pa kura, ne dojameš vseh sarkastičnih zapisov.
imajo SDS domoljubci
tekst
Rose Ann
hhm
ubogi.joj125 je napisal/a: ↑Saj ti privoščim, da ga dobiš, ampak jaz tako trpim ob tej muziki. How about Sia in podobno? Nič?
Ja Tara, res si analfabet, pa ne samo na glasbenem področju. Na Golici ima besedilo, avtor teksta pa je Fred Rauch. Ki je tudi prijavljen kot soavtor te skladbe - (za pevski del). in vleče denar od izvajanja skladbe.Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
Hm....bi rekla, da si precej večji analfabet od mene. Samo priznaš si ne. ;-)megaboy je napisal/a: ↑Ja Tara, res si analfabet, pa ne samo na glasbenem področju. Na Golici ima besedilo, avtor teksta pa je Fred Rauch. Ki je tudi prijavljen kot soavtor te skladbe - (za pevski del). in vleče denar od izvajanja skladbe.Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
nima ne
Nima, tisto je "Trompeten-Echo". Na Golici pa nima besedila. Malo je te Avsenike en švaba po balkansko nat.gnil bojda. :)))megaboy je napisal/a: ↑Ja Tara, res si analfabet, pa ne samo na glasbenem področju. Na Golici ima besedilo, avtor teksta pa je Fred Rauch. Ki je tudi prijavljen kot soavtor te skladbe - (za pevski del). in vleče denar od izvajanja skladbe.Tara_S je napisal/a: ↑Hm...a Na Golici ima besedilo? Je pa res, da sem popolni analfabet kar se tiče narodnozabavne glasbe. Pa pri nobeni pesmi me besedilo ne zanima; samo melodija. Tako da zaradi mene ima celo lahko besedilo, čeprav se ne spomnim, da bi ga imela.
Trompeten-Echo je ista skladba kot na Golici. Tisto o nategu se pa strinjam.nima ne je napisal/a: ↑Nima, tisto je "Trompeten-Echo". Na Golici pa nima besedila. Malo je te Avsenike en švaba po balkansko nat.gnil bojda. :)))megaboy je napisal/a: ↑
Ja Tara, res si analfabet, pa ne samo na glasbenem področju. Na Golici ima besedilo, avtor teksta pa je Fred Rauch. Ki je tudi prijavljen kot soavtor te skladbe - (za pevski del). in vleče denar od izvajanja skladbe.