Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Kar je preveč, je pa že preveč! Savina Atai, spokaj že z naslovnic revij!

Default avatar
Nova Ona plus in na naslovnici spet Savina Atai! Pa to je pa zdaj že malo neokusno! Vsaka dva meseca jo privlečejo ven! A ima ta ženska res na vsaka dva meseca toliko novih stvari za povedat??! Zakaj jo novinarji tako neumorno rinejo na naslovnice in v intervjuje?? Ni mi jasno ...
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Kdo pa je to Savina?
Nekje sem že slišala to ime, samo ne vem kdo je to? Spet kaka kvazi pevka ?
Default avatar
kdo pa je to je napisal/a:
Po pravic rečen, tud jaz ne vem, kdo je. Neka duhovna alternativka al kaj. Ni važno. Je pa non-stop na naslovnicah!
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Nisem je še nikjer videla :). Po mojem sem samo na monu zasledila teme o njej.
Samo res pa ne berem rumenega časopisja.
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Ženska same neumnosti ven meče, ima pa dobre veze, zato povsod o njej pišejo.
Default avatar
Koklja je poročena v Grčiji že leta, ves ta čas pa skubi Slovence z nekimi energijami... Vse živo si ona predstavlja. Da je boginja, vse te babe pri nas pa to pokupijo. . Odpre pri nas delavnico za pretok spolne energije, računa 200 eur za vikend seminar, budale slovenske pokupijo spet vse. Dol se naj promovira kjer je našla enega norca, ki je oh in ah mož, najboljši na svetu, pa zakaj ji ne odpre se kake firme za energetsko ravnovesje kjer se bo lahko predstavljala tudi Grkom kot boginja. Dol niso tako nori, kot pri nas, poserejo se na njo. Pri nas se lahko trži, v drugih državah se ne more...
Ko je mela delavnico za privlacnost denarja je napizdila folk v Slo, imate članek v Mladini, ki je že star, da se je njena denarnica napihnila od energij butastih bab, ki so ji verjele, da se bo razširila tudi njim. Zrela je za prijavo goljufije, saj vleče ogromno denarja iz naše države s promocijo blefa.
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Ja zdej se baje pripravlja na nosečnost in zdravo je, pa čaka da jo tisti njeni čudni grk nafila.
Potem bo še bolj služila z nosečnostjo. Hahaha, da se jo vam da spremljati.
Default avatar
Tudi jaz še nisem slišala zanjo?
Kake revije ve to berete?
Default avatar
Poročena v grciji je napisal/a:

Saj ni edina, imaš podobne mešalke megle z družinskimi mešanji megle kot sta Cool fotr in Oopsie. S tem, da če v majhnih krajih hočeš služiti z mešanjem megle potem z duhovnostjo ne boš uspel ampak z družinskimi pizdarijami. Zanimivo in smešno je, kako te neumne babe obrača. Hahaha, mene že ne more. Jaz bi takšne goljufinje, kot je ona prijavila. Ženska trži jogo obraza, drugače hodi na liftinge. Hahahaha. :) Zanima, zakaj se ne preseli v Grčijo in doli ne meša duhovne megle? Ker ve, da je tam kupna moč nižja in standard nižji, kot v Sloveniji. :) Še ne dolgo nazaj je govorila, da ni pripravljena na nosečnost, zdaj pa že je ker so vse druge že bile noseče. Lol, če njej nasedeš si res butast. Ta je še bolj pokvarjena, kot branjevke na tržnici.
Default avatar
ima dobro reklamno podporo in prijateljico, ki jo očitno z veseljem podpira. če ne finančno, pa vsaj z vplivom, čeprav tudi finančno ni problem, glede na to, da je najbogatejša slovenka, ali ne? ona + sicer ni ravno iz nabora rumenega tiska, kot ena piše. je priloga dela, ki je bil zmeraj resen častnik. politično pristranskost pustimo ob strani, vsekakor pa resen in z vsaj približno nadpovprečno kvalitetnim kadrom v novinarskih vrstah. načeloma je stvar bralca, katere vsebine prebere in katere preskoči. vprašanje, kdo je savina, kaže samo na popolno bralno nerazgledanost, ne glede na to, če vam je ali ni pri srcu. tudi jaz je ne prebiram, ampak to ne pomeni, da ni dobra pri tem, kar počne, kako počne in zakaj počne.
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Mogoče novinarkam ponudi popust pri svojih delavnicah? :=) Samo, da je ne blatijo. Takšno žensko, kot je Savina bi že zdavnaj morali zažgati na grmadi. :) Samo bi že koga prelisičila, da bi se temu izognila. :) Mislim da je Savina povezana s hudičem in ne z Bogom, ker vse gleda skozi zaslužek. :) Govori, da mora biti ljubezen preprosta po drugi strani rada na veliko uživa v luksuznih stvareh, kar ni duhovno. Ona je sama sebi protislovna. :)
Default avatar
reklamna kampanija je napisal/a:
Itak, Savina se lima samo na bogate in vplivne prijateljice, da ima koristi od njih. Z eno klošarko ne bo prijateljica, ker od nje nič nima. ;)
Default avatar
Spet ena monovska tema o ženski, ki je itak nihče ne pozna, razen par mon :).
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Naredimo peticijo Odstranite Savino Atai iz Slovenije in iz vseh revij. Hahahaha.
Default avatar
V katerih revijah pa je ta ženska?
Zgoraj je ena omenila Ono, še kje drugje?
Default avatar
A je še ni zadost je napisal/a:
Ni alternativka, ampak poklicna mešalka megle za velike pare. Če bi bila res duhovna, se ne bi toliko ven važila s potovanji in materialnimi dobrinami. Najbolj hecna je Zvezdana Mlakar, ki ji non stop liže rit samo, da gre lahko na zastonj potovanje k njenemu grku v Grčijo. :)
Default avatar
guccigirl je napisal/a:
Default avatar
guccigirl je napisal/a:
poskusimo še enkrat....

mogoče res, savine ne poznam, da bi ocenjevala, na koga se lepi. vprašam pa tebe, a ti resno verjameš, da bi najbogatejša slovenka, za katero vemo iz medijev, da je precej zadržana oseba, prišla pa raje k tebi na čaj kot k savini? kaj si pa ti naredila za to, da bi se lahko takole "prilepila" na njo? veš, kdo je najboljši razsodnik? ogledalo. samo pogledat je treba v njega od časa do časa....
Default avatar
Je pa dol poročena in dol v Grčiji živi s tistim svojimi Grkom, ki ima neko restavracijo, ona pa nabira ene zavbe dol in to pol kuhata in obesata na fejsta. Babe naše pa to spremljajo in doživljajo orgazme poleg. Iz Grčije hodi k nam na dopust vsak čas kjer se pol pojavlja na naslovnicah, skratka služi na neumnem slovenskem folku. Zakaj pa tega ne počne v Grčiji? Ker ne more, folk ni tako zabit, kot pri nas in kot si že sama ugotovila, standard imajo veliko nižji. Kdo si pa pri nas lahko privošči tako draga predavanja iz mešanja megle, kdo drugi, kot javne uslužbenke.
Default avatar
Kdo pa sploh še kupuje revije.
Jaz se jih nagledam 2x letno, ko grem k frizerki, pa imam dovolj za nazaj in naprej.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen