Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj moški ne marate direktnih žensk?

Default avatar

aneta_g

naštela bom le gola dejstva:

- sem samska 30letnica brez otrok, iz daljše resne zveze in mi ni trenutno do česa resnega (zmenkarjenja, spoznavanje prijateljev, staršev, itd.)
- po videzu bi rekla, da sem simpatična in tudi karakterno sem ok (splošen opis!)
- v življenju sem imela samo resne zveze (do zdaj najdaljša 6 let, skupni dom..)
- samska sem dobro leto

Zdaj pa nastopi "problem" ki to v bistvu ni. Namreč, do zdaj sem vedno spoznavala moške z namenom, da mogoče iz tega poznanstva kasneje nekaj bo (načeloma je bilo jasno to že po 2 zmenkih), k sreči sem tudi same take spoznavala, da so imeli resne namene z mano.

Zdaj pa sem malo zamenjala mišljenje. Ne bi se šla nekaj resnega. Prijateljice in prijatelji pravijo, da je moških za seks na vsakem vogalu 458 (karikiram, jasno).
Super, pa da vidimo kako je imet avanturico, seks brez obveznosti!

Spoznam prvega - je bil šokiran in razočaran v dno duše, ko sem mu povedala, da želim le eno stvar od njega. On bi stvari peljal počasi. OK, žal, ne bo šlo.
Slučajno "upecam" drugega - res sem se trudila za njegovo pozornost btw (kar se do zdaj nisem rabila, pa mogoče mi je bil ravno zato tako zanimiv) - in ko ga končno dobim na prvo pijačo, mu kasneje povem, kaj si želim... Je bil prepričan, da se delam norca iz njega in me spraševal, kaj njemu fali da ga nočem imet za dalj časa.
Z nobenim od teh dveh ni bilo nič seveda. Če bi bila v moodu iskat resno zvezo, bi se z obema z največjim veseljem dobivala.

No, zdaj imam v paci tretjega in ne vem, bojim se, da mi bo še ta ušel, ko bo zvedel, kaj hočem.

Kje se to najde? Moški za one-night-stand pa seveda da izgleda kokr tok ok (moški tipa "franci na balanci" odpadejo).
Potem kot drugo pa še; moški, zakaj vas tako moti, če vam ženska pove, da bi vas samo rada imela v postelji za par uric, potem pa nasvidenje?
Default avatar

Rok-1

Za neresne hitre zvezice moraš iskati ravno "franci na balanci" tipe ali pa moške, ki so v enaki fazi kot ti.
Kako to (drugo) najti... nimam pojma.

2. Ker bi se počutili izkoriščene? Ker bi imeli občutek, da je škoda zavreči nekaj, kar bi lahko bilo lepo dlje časa?
Default avatar

Rok-1

Aja - ni pa res da ne maramo direktnih žensk!
Ne mešaj tega, če moškemu ni všeč povedano - s tem da ne mara direktnosti.
Default avatar

Sigmund Fjord

Verjetno propadla podjetnica tipa ena noč za gratis ceno. Kaj je to nakladanje, ki sem ga ravnokar prebral? Kaj si želela? Sama sebi lagat, da si ti nekdo, ki res lahko dobiš seks za eno noč? In da si ti nekdo, ki bi te res kdo z veseljem dal dol?
Si hotela sama sebi lagat, da si te vsi želijo imeti ob sebi za dlje časa, ti pa si frajerka, ki si želiš samo dveh ur in šc naprej?
Punca resne težave imaš! Do zdravnika stopi, lahko je kaj resnega. Nehaj si lagat ženska!
Večina vas je tukaj neumnih, nerazgledanih, zavistnih in brez osnovnih življenjskih načel. Ne znate komunicirat, najhuje je to, da ne znate niti brat. Jaz se absolutno z vami ne bom zapletal v pogovore, zato se ne trudite s citiranjem mojih sporočil. Če bom pri kateremu od vas začutil, da mu povem kakšno nazaj, bom to storil verjetno zato, ker se mi je v svoji gluposti celo zasmilil in mu bom bedaku še enkrat pojasnil. Redki pa boste deležni moje pohvale. Ker vas nimam kaj hvalit. Norcev se pač ne hvali. Neregistrirani no-name kozli pa samo stran. Vi ste pa nizko, da verjetno delite globino z nafto!
Default avatar

Bog MONa TM

javi se mi ☺
največ kar "nudim" je občasništvo ☺
Default avatar

000

Malo čudno je to, da so te vsi zavrnili. So mogoče ravnokar prišli od nedeljske maše?
Sicer pa vpiši se na kakšen portal za zmenke, boš jih imela na razpolago, da jih do smrti ne boš utegnila vseh ponucat.
Default avatar

ne direktnih neumnih

lej vsi moški, ki iščejo one night stande, tega ne počnejo na način, da gredo babam govorit, da jih bodo samo poseksali in šli, ampak nakladajo o svoji resnosti in da so v trenutku vedeli, da je pred 5 minutami prvič videna ženska, ljubezen njihovega življenja.
tisti, ki tako kot ti govorijo potencialnim partnerkam so osamljeni večni drkači na monu, ki lahko o seksu samo sanjajo.
Če hočeš one night stand se pač dobro zrihtaš, uloviš tipa in mu potem po seksu začneš težit s poroko in otroci. Garantirano ga ne boš več videla.
Default avatar

aneta_g

Ah, nisem to zato napisala, da bi se mi tukaj oglašali zdaj, kdo lahko pa kdo ne. Gre se samo za to, da slišim pač, ker itak mi od teh ki sem jih imela, noben ne bo povedal, kaj ga pravzaprav moti.

To, da mi pa po daljši resni zvezi ŠE ni za kaj resnega (pa magari bila stara 45), se mi ne zdi grozno, pač po moje pride vsakdo enkrat do takšne faze v življenju. Ne lažem si, v bistvu čutim, da sem šele zdaj najbolj iskrena do sebe, in da priznam sama sebi, da vem kaj hočem. Če bi si zdaj želela imet resno zvezo in otroke, me najbrž ne bi nihče "postrani gledal" in me pošiljal k zdravniku :)

Ja, glede tipov moškega je pa tako, da če me po videzu ne privlači (govorim za ONS varianto), nimam kaj, s takim ne bom šla nikamor.

Izkoriščeni? Pa saj jih ne bi izkoristila, tu se ne gre za kdo komu kaj da, saj pa se gre za obojestranski dogovor, ane. Uživala bi oba... ali pa si jaz to narobe interpretiram?
Default avatar

ne direktnih neumnih

smo ti povedali, kako prideš do neobveznega seksa, ti pa trmariš dalje, ker hočeš do seksa priti na točno določen svoj način kot si si ga zamislila v svoji glavi.
Domnevam, da si tudi v resnih zvezah funkcionirala na tak način in zato si sedaj samska.
Vsak živi kot mu paše, pa vendarle če je 30 letnici edini cilj neobvezen seks - tu nekaj ne štima.
Default avatar

Rok-1

aneta_g je napisal/a:
Samo citirano:
Ja, mislim da si malo narobe razlagaš; taki moški kot si opisala na začetku (tak ki ne išče le ONS), se bo lahko počutil delno zavrnjenega, ker bi ti le en del njega - on pa vse.
In od tu, do odločitve "raje nič, kot polovično"... ni daleč.
Default avatar

Stepni_Volk

aneta_g je napisal/a:
Moški ljubijo direktne ženske.. samo za one-night-stand, so pa druge kvalitete zahtevane..
De omnibus disputandum..
Default avatar

Marburg

No toliko o tem babjem mitu, kako lahko takoj dobijo fu.k za vsakim vogalom, če hočejo.
Default avatar

aneta_g

ne direktnih neumnih je napisal/a:
Ne, dejansko jaz to smatram kot to, da povem pošteno in sem iskrena do druge strani; in ja, točno taka sem bila tudi v zvezah. Ne maram se pretvarjat in da bi z lažjo dobila nekaj, kar hočem? Well - bom raje počakala, da me mine ta faza, kot pa, da bom nekomu lagala in mu dajala lažno upanje, da iz najinega poznanstva pa nekaj bo... Ne, nisem taka.
Sama bi štela kot pošteno, da bi mi fant v startu povedal - to in to lahko pričakuješ od mene, več kot to pa ne, če ti ne sede, pojdi. Ferplej!
Default avatar

aneta_g

Stepni_Volk je napisal/a:
Zlat kovanec za to, da izvem, kaj so te kvalitete :D
Let me guess - dobra postava?
Default avatar

ona je

lepo direktno povedala kaj išče, oziroma hoče. Za to kar hoče mora bit dec "dec". Takia pa ta dva očitno nista bila. To je to.
Default avatar

en razmišljujoči tipson

aneta_g je napisal/a:
Hehehehe, zelo zanimiv prispevek. Mislim, da je možno, da je moškim glavno, da diktiramo situacijo oz. da vsaj mislimo, da diktiramo, pa če direktno ali z lažjo. Če ženska pove, kaj hoče, bomo moški naredili vse, da bo dejansko obratno. Na en način žalostno in smešno. To je najbolj šokantna varianta.

Druga, bolj pragmatična varianta pa je, da jih je strah, da jih kdo čaka v zasedi, ki je zmenjen s tabo, potem ga bosta pa skupaj oropala ali še kaj hujšega. Ker malo sumljivo je že, da ti ženska seks ponuja, skoraj nihče ni tega vajen.

Jaz kljub temu ne vem, če bi se ti lahko uprl.

Res zelo zanimiv prispevek, poučen in zabaven. Prosim, nadaljuj eksperiment še naprej, pa poročaj, da bomo imeli kaj zanimivega branja.
Default avatar

en razmišljujoči tipson

Pa če še malo razpredamo: mogoče pa oba spola ful odbija ravno direktnost, kar je spet žalostno na en način. Ponavadi je veliko moških ful direktnih glede tega, da hočejo seks - in ti imajo verjetno tudi najmanj uspeha pri tem. Tisti, ki malo bolj lažejo in zavijajo v celofan, so že malo bolj uspešni. Torej je verjetno direktnost spremenljivka tukaj. In tudi če moški pride na prvi zmenek in govori, da bi se poročil, da bi ful resno zvezo in ne vem kaj, potem je to za vsako žensko preveč in jo rata strah, pa na najhitrejši možni način pobegne.

Mogoče imamo pa vsi ljudje pri zmenkih najraje princip "kar bo, pa bo". Pa nas vsakdo z drugačno idejo in nekim jasnim načrtom precej odbija.
Default avatar

ne direktnih neumnih

aneta_g je napisal/a:
ja si pošteno povedala in dobila košarico, kaj sedaj cmizdriš?
Ali misliš, da bi vsi moški oz. tisti, ki so tebi všeč pa pod nujno sprejeti tvoje pogoje?
Ti si povedala svoje, onadva pa sta rekla, ne hvala.
Pod tvojimi pogoji ne boš dobila tipov, ki si jih ti zamišljaš, ampak take, ki so na voljo za te stvari. Taki pa niso kaj prida.
Svoje k svojim.
30 letnica, ki ponuja seks okoli pač ni ravno zadetek na lotu. Je pa za ponucat.
Default avatar

aneta_g

Se pravi, bom dejansko morala delovat po principu "kar bo, pa bo" - z vednostjo, da mi do resne zveze NI, vendar tega za nobeno ceno ne omeniti nasprotnemu spolu, ker mi bo vrednost v njegovih očeh padla iz dekleta "wife material" v "no ja za ponucat mogoče bi bla", potem ko dobim kar pravzaprav želim, pa - kaj pa potem? Se še naprej delat kot da mi je ful za spoznavanje in hojo po izletih, kaj naj mu pa rečem čez čas? Ej oprosti, že cel čas nisem imela namena nič resnega s tabo, ali pa; Sej si v redu ampak jaz zdaj nisem za kaj resnega, ali pa; Its not you, its me ... Ma ne, ne grem se tega, res.
Držim se tega, da sem do ljudi taka, kot bi radi, da so oni do mene. In v 98% se mi to obrestuje (pustimo to, da sem zaradi tega - očitno - ob seks :D ).
Default avatar

general Glanzkopf

Ker je večina dedcev še vedno dovolj glupih, da zahtevajo, da se baba dela nebogljeno.

ONS-ja in športno seksa se ponavadi s folkom, ki ga poznaš že od prej. Če dolgotrajni moški masturbator končno spozna babo, pa ponavadi pričakuje resno zvezo.

Nič posebnega nisi narobe naredila. Ampak ti spoznavaš samske moške masturbatorje, ki obupano iščejo babo za trajno uporabo.

Čist narobe, če rabiš kavs, s epožgi z nekom, ki ga že poznaš in veš, da je za to.