Starševski čvek

Zafurani medsebojni odnosi

Default avatar
Odnosi me fascinirajo.

Ženske npr. nimajo nobenega širšega spektra razmišljanja ali moči okrog tega, kako bi moškega osvojila. Pri njej se vedno vse konča s provokacijo v smislu prekratkega krila, odpete bluze, podloženega modrca, pretirana raba ličil, itd. Zdi se, da ženska vedno raje iz sebe naredi kurbo ali klovna, kot da bi šla v napad na moškega na isti način, kot bi si sama zase želela, da bi do nje kdo pristopil. Pri ženskah gre res za tisti najbolj primitiven način "osvajanja" - če temu lahko sploh rečeš tako. V resnici je izraz "ponujati se" veliko bolj ustrezen. Ženske svojega načina osvajanja ne obsojajo. Trdijo, da je staromoden in da je romantičen, vse to pa je v resnici samo krinka za: nimam samozavesti, nemaram biti zavrnjena in krinka za lenobo. "Zakaj bi se za kogarkol trudila, če se mi ponuja vsak dan 100 tipov (za seks). Mogoče bi se potrudila zato, da bi imela vsaj enega, ki se ne ponuja samo za sex?

Moški na drugi strani, če je vsaj tolk in tolk normalen, izobražen, zna sam skrbeti za sebe in je ambiciozen, običajno želi več kot našemljeno kuro (če govorimo o pravem odnosu) in vedno pride do tistega problema, ko z našemljenimi kurami noče imet opravka. Te pa pol trdijo, da pravih moških sploh ni. Ko tip enkrat doseže nek nivo zrelosti, ga ta ženski način osvajanja več ne gane, ker je primitiven. Kaj si lahko moški (kot vzpodbudo navzgor) obeta od ženske, ki kaže vzorce obnašanja 20 letne ženske. Drži da zrihtana ženska privlači, ampak subtilno sporoča še nekaj. Da je draga za vzdrževanje in da si ne zna zrihtati moškega drugače, kot s prodajanjem svojega telesa. Bolj kot ženska drzno provocira (bolj kot je naga), bolj očitno je, kako jo frustrira dejstvo, da nikogar pametnega ni. En kos oblačila pomeni upanje, da bo ponudbe (izbire še več). In če je ženska že skor naga, večja ponudba pa je samo še več slabe ponudbe, je za žensko stvar lahko kritična. Na tej točki ženska spozna, da naj bi bili moški preveč slabi, ona pa je potem raje samska, kot pa da bi bila s slabim. In to vse samo zato, ker ne da so vsi slabi, ampak da ona ni pripravljena spremenit same sebe in načina svojega življenja. Gre za tako močno zacementirane privilegije v glavi, da ni opcije, da bi ženska lahko kaj spremenila v načinu svojega razmišljanja, ampak je v tej izbiri raje samska in ponosna, da je samska.

Tu res pridemo do neke točke, kjer imamo en kup samskih žensk, ki v duhu tradicije še vedno zvesto čaka na pravega moškega, da bo vse naredil zato, da bo imel ravno njo, ona pa mora samo delati nič in čakati, da se bo ta pravi pojavil kar sam od sebe. Žejen kot sahara vode, ki je celo življenje čakal samo na njo.
In pa imamo moške, ki pač spoznajo, da je za vsa leta švica, ki so ga namenil za šolanje, kariero, prihranke, itd., preveč vredno, da bi vse to zapravili za eno leno afno, ki samo čaka na to, kdo ji bo z lufta v naročje sam skočil. Dejansko večina raje prime kurca v roke in si ga sprazne v 5 minut sama, kot pa da bi prodal vse, kar so ustvarili, zato, da ima ena afna nekoga, na katerega se bo lahko zanašala. Zdaj ko pravo ščiti ženske že skoraj kot en priviligiran sloj, mora vsak moški res temeljito premisliti če je res nujno treba imeti žensko, ker če jo en dan mine oz. najde boljšega snubca, bo to draga šola.

Bodite pa moški toliko pametni. Če ste že ustvarili nekaj v življenju, imate neko premoženje, nepremičnino, avte, vikende itd., dajte si vbit v glave da ste v očeh žensk zelo iskana roba in ne dovolit ženskam, da vam z nastavljanjem češpelj dajejo občutek, da ste vi tisti, ki bolj rabijo njih, kot one vas. Pri ženskah je vedno vse neka obratna psihologija. Dejansko si ženske bolj želijo (pravih) decov, kot dec žensko ( za zvezo), ampak vedno "znajo" stvari spreobrnit tako, da se na koncu tip počuti, da je vse od njega odvisno če hoče da kaj bo in če ne bo nič, pa ne bo nič. Ne ji dajat tega zadoščenja, ker gre samo za ženski način, kako preverja moškega če je zadost buksnla v njem, da ga bo okrog prstov vrtela s svojo tamalo če bo že pristala na zvezo z njim in moški, ki je preveč samostojen in neodziven na njene impulze, je pretežak zalogaj za žensko, da bi ga lahko obvladala, tako da se s takimi raje ne ubada, kot pa da se še naprej mučila.

Še enkrat pa bom rekel. Preseneča me, da žensk ni sram nosit ličil. Vržeš nase vsega in svašta, da te še lastna mat ne prepozna in pol si upa stopit pred deca in rečt "to sem jaz". Z ženskami je vedno isto. Ona nima napak na koži, ker ma vedno makeup. Ona nima redkih trepalnic, ker so vedno na voljo umetne. Ona ne rab dolgih nohtov, ker ima vedno na voljo umetne. Ona ne rabi dolgih las, ker ima vedno na voljo podaljške. Ona ne rabi bit majhna,ker lahko obuje petke in "je visoka" kolikor hoče biti. Ko pa se z žensko pogovarjaš o moških, takrat more bit pa moški visok, ampak ne s petkami, naravno. Moški mora imeti denar, ampak ne doma natisnjen. Moški mora biti fit, ampak ne od liposukcije, ampak od športa.

Ironično pač. Za žensko šteje kot dober moški samo tisti moški, ki je po nakbolj naravni poti smaozavesten, lep, visok in premožen, njej se pa zdi da mu lahko za vse to prodaja vse kar je možno fake na žensko spraviti, kao neka poštena protiponudba moškemu.

Določene že vejo zakaj jih je sram odstraniti ličila pred decom. Tista slaba vest, ko si od nekoga dobil pravi obraz, ti mu pa že od začetka prodajaš namišljenega. Vse lepo in prav, dokler žensko ne obsede ideja, da je zaradi vseh ličil in podaljškov najdražja roba za katero bi se mogli vsi kqr po trepalnicah metat. Takrat pa boli, ko si umije obraz in vid kaka je resnica.
Default avatar
Wauuu. Bolj se ne bi mogla strinjat z zapisom. Pa sem ženska in tudi samska. Sem kar 2x prebrala in mi je dalo za mislit.
Default avatar
Jazzzka je napisal/a:
Jah, enaki ptiči pač skupaj letate. Tip je pač prelen da bi se poučil kako narava funkcionira, zato v prazno orgazmira.
Default avatar
Ja, tolazis se, a se vedno gulis in seksas nalimano z licili. Sebi natur ne najdes.
Default avatar
A je že en teden naokol? Sem že na koledar gledala, kdaj bo spet kak tak post.
Rule 34
Default avatar
Oh pliz kake bučke so to
Moški ustvaril, moški izobražen, moški ima nepremičnine,moški naraven... Moški iskana roba ker je tako popoln. Vse to ima marsikatera ženska in na marsikatero se lepijo navadni luzerji od katerih ni nič
Kako se kdo šminka in oblači mi dol visi dokler to dela za svoj denar in ne moj in večina jih to tudi za svoj denar dela. Predlagam ti da se malo manj obremenjuj s tem kaj katera kupuje -za svoj denar in kako se oblači. Nihče ti ne brani naravne ženske pot pot noge in si jo najdi
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Preberi pozorno. Tudi ženske imate iskano robo. ;)
Default avatar
BTDT je napisal/a:
To si lahko razlagam na vsaj dva načina :)
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Znanec me je pred leti, ko sem se ločeval, opozoril na to na skoraj identičen način kot avtor prispevka in mi odprl oči.
Od takrat naprej dojemam medspolne odnose precej drugače, manj naivno in manj idealistično. Predvsem pa mi je postalo jasno, kaj lahko ponudim jaz in kaj lahko pričakujem od ženske. ;)
Default avatar
Poppy81 je napisal/a:
Je je :)))
Mater , ampak kako se ne naveliča?
Večno eno in isto trajbat in to ne v enem stavku - napiše cel traktat, par strani, to mora biti resen psihičen problem, da ga ne izpusti.
Ženske namazane, zrihtane, pasivne. To ga zdribla, da zase ne ve.
Default avatar
Ko nekdo o partnerskem odnosu razmišlja kot o osvojitvi drugega, to ne more voditi prav daleč oz. vodi v napačno smer. Vse ostalo pa potem izhaja iz te napačne predpostavke.
Default avatar
BTDT je napisal/a:
Na osebnih izkušnjah se učimo
Vsaka ženska je drugačna in če imaš isto šablono pričakovanj za vsako boš vedno znova razocaran in obratno
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Šablona je bila, ni je več, ker se je klavrno razbila na 1000 koščkov. :))))
Default avatar
BTDT je napisal/a:
Potem si pa opravil izpit :)
Default avatar
FieldMaršal je napisal/a:


Odprem post misleč, končno neka zdrava tema o medsebojnih odnosih, potem pa vidim, da si je nekdo kar konkretno vzel čas, da napiše ekstremno dolg sestavek o minikah in šminkah...

Škoda časa za branje, kaj šele pisanje!
Tvoja tema ni niti M od medsebojnih odnosov!
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Če sem iskren, bi raje videl, da mi tega izpita nikoli ne bi bilo treba polagati. ;)
Default avatar
BTDT je napisal/a:
Verjamem, poglej pa s sončne strani če ga ne bi opravljal ne bi zdaj znal voziti skozi življenje sam ali pa v dvoje (nevem si ali nisi v vezi) ko ti bo za v dvoje če ti bo
:)
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Kako vozim skozi življenje, je moja stvar. Vem pa da določena "znanja" in izkušnje poleg dobrega prinesejo lahko tudi precej slabega. Živeti v nevednosti in brezbrižnosti pa je lahko in lepo. Vprašanje je le ali okolje to dopušča ali ne... ;)
Default avatar
BTDT je napisal/a:
Nič nisem rekla o tem kako voziš napisala sem samo da so te izkušnje naučile bolje voziti. Seveda je tvoja stvar :)
Ravno izkušnje nas delajo vedne in vse manj nevedne
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Vprašanje je le, ali ti to znanje prinese notranji mir... Meni ga ni.