Kosilce
Surovega, se s tekočino zmehča, z mascobo na koncu pa zapeče.
[/quote]
Ma to meni ni jasno.
Fižol se kuha najmanj 1 uro, krompir pa v tem času razpade? Plus, ko kuham fižol in voda zavre, jo odlijemo in nalijemo novo. To ne gre skupaj s kuhanjem fižola in krompirja skupaj, pa še pišeš, da zaliješ s paradjz zosom…..
wtf?!
Ma to meni ni jasno.
Fižol se kuha najmanj 1 uro, krompir pa v tem času razpade? Plus, ko kuham fižol in voda zavre, jo odlijemo in nalijemo novo. To ne gre skupaj s kuhanjem fižola in krompirja skupaj, pa še pišeš, da zaliješ s paradjz zosom…..
wtf?!
[/quote]
Saj pise: kuhan fizol in surov krompir. Torej fizol prej normalno skuhas, odcedis, potem pa skupaj s krompirjem peces v pecici.
Edino, kar meni tu ni jasno, so pelati. Zaradi kisline od paradiznika se krompir “zacukne” in se ne skuha, ostane trd. Mora biti prej vsaj do polovice kuhan, ce hoces to prepreciti. Si ne predstavljam, da bi se pod paradiznikom spekel, ce se skuhat ne more.
Saj pise: kuhan fizol in surov krompir. Torej fizol prej normalno skuhas, odcedis, potem pa skupaj s krompirjem peces v pecici.
Edino, kar meni tu ni jasno, so pelati. Zaradi kisline od paradiznika se krompir “zacukne” in se ne skuha, ostane trd. Mora biti prej vsaj do polovice kuhan, ce hoces to prepreciti. Si ne predstavljam, da bi se pod paradiznikom spekel, ce se skuhat ne more.
[/quote]
Aha, sem na hitro preletela in “prebrala”, da je tudi fižol surov.
Ja, krompir in pelati pri kuhanju ne gredo skupaj. Razen če da v pekač fižol, čebulo in surov krompir, zapeče in doda na koncu (ko je že pečeno) v pekač malo pelatov?
Čudno tole 🙂
Ma to meni ni jasno.
Fižol se kuha najmanj 1 uro, krompir pa v tem času razpade? Plus, ko kuham fižol in voda zavre, jo odlijemo in nalijemo novo. To ne gre skupaj s kuhanjem fižola in krompirja skupaj, pa še pišeš, da zaliješ s paradjz zosom…..
wtf?!
[/quote]
daj, malo kulture no, četudi bi bilo napačno napisano, je tvoj odziv primitiven, da pa površno bereš, pa tako odpišeš, je pa sploh “krona na koncu” … torej: wtf?? tebi