Forum.Over.Net

Starševski čvek

En uprašanje (u vezi z vagabundom)

Default avatar

hihheoooo

no, mene pa zanima, ker velikokrat tu gor pišete, da je on pregnal Barco. Sem spremljala ta POGROM ja:).
Men je bila ona ok.
Ampak KAKO vi veste, da jo je Vagabund pregnal? Kako veste, da je ON to pisal? Ok, men bi bilo čudno, če bi on imel tak izpad, ker mi deluje ok, ampak KAJ pa če ni bil on? A to kar tko malo ugibate in obtožujete?
Resno me zanima. Lahko je bil, lahko pa ne.
Default avatar

hihheoooo

no, pljuvači, nimate argumentov? Kako veste, da je on pregnal Barco?
Default avatar

Jaz bi vse

Ma dajte no!!
Pamet jo je srečala!tukaj gor ste eni in isti!tudi vas bo pamet srečala,če ne bo prepozno!
Default avatar

sem spremljala

Sem spremljala, ko se je registriral, sem videla, kako jo je napadal še prijavljen v kaki temi in začelo se je, ko mu je napisala, da ga ne spoštuje in ga ne namerava vikati.
Pomagala pa je še Antilopa in še en forumaš.

Prek dark weba lahko takrat, ko je debata aktivna, preveriš tudi IP uporabnika in oznako naprave, prek katere se oglaša. In verjemi, ni bilo več naprav, kot toliko, ki so jo napadali.

In že takrat nas je kar nekaj uporabnikov ugotovilo, tudi po stilu pisanja in frazah, da je to on z različnimi črnimi nicki in tudi, da sploh ni nov uporabnik tega foruma.

Kaj misliš, zakaj ga zdaj dobra dva meseca ni bilo? Samo to so lahko naredili moderatorji, začasna blokada, če so že takrat zatajili in dopustili tiste napade.

Pa lep večer še naprej!
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

sem spremljala je napisal/a:
Preko dark weba lahko kaj točno? Kaj naj bi sploh pomenilo preko dark weba? Zdaj pa si vzbudil(-a) moje zanimanje...
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

ma kaki

On je eno prijazno bitje, to vemo vsi, ki se občasno prijavimo in mu pošljemo tudi kaj na sporočilo. Meni je še vedno odgovoril in to direktno na vprašanje. Barce nisem sploh spremljala pogosto. Vem pa, da je bilo na koncu to, da ji je ena uporabnica vrgla pod nos njene poste, ko je vpila da je treba osnovnošolskih otrokom zaračunat neupravičeno uporabo urgence. Takrat so jo pa zelo napadli in takrat Vagelna ni bilo nikjer.
Vem pa, da ji je v enem postu lepo razložil, da naj malo pazi pri objavah, da vendarle ni vse po njeno provokacija in da so tudi ljudje, ki dejansko pridejo sem po pomoč.
Toliko je meni znanega. Nikogar ni on pregnal, ker nima take moči. Če ji je pa malo bolj lepo povedal pa zato verjetno ni šla.
Sicer pa, za vse tiste, jaz sem ene dvakrat pogledala, ona se še vedno vsak dan prijavi sem gor. Verjetno prebere, potem pa hop pod neregistriran nick in pljuva. Sem že tudi jaz prepoznala njen stil, ampak ni ni v interesu da bi ga sicirala. Naj ženska počne kar ji je volja. Konec koncev se tudi jaz ne prijavim vedno. Ravno zaradi pljunkov, ki vedno in vse bolj pogosto letijo na registrirane uporabnike.
Default avatar

jaomati

hihheoooo je napisal/a:
Kaj pa je pisal?
Default avatar

pajadeja

sem spremljala je napisal/a:
Pa ja.
Default avatar

tole pa ne bo držalo

sem spremljala je napisal/a:
Ne, tole pa ne bo držalo. Sicer za ta post, ki si ga napisala, jaz ne vem, ampak Vagabund se je pojavil tule tudi v teh dveh mesecih, sicer samo v enih parih zdravstvenih temah. Se je. Ampak res pa malo. Tako da ni bil nič blokiran. Pa na moje sporočilo je odgovoril tako v Avgustu, kot septembru, sicer vedno z opravičilom, da je v res časovni stiski in da mi odgovori čez kak dan. To je vedno storil. Zato ne laži in zavajaj.
Nobenih napadov pa ni delal na nikogar, ker sem bila tudi jaz na forumu in bi se kaj takega spomnila. Vagabund vam je očitno trn v peti. Ali pa samo tebi? Barci...
Default avatar

Ena južna

hihheoooo je napisal/a:
Ma nič ne vedo, neki bv blebetajo v prazno. Tud zdej bi potem lahk rekl, da Barca pod raznimi nicki napada njega. Pa da se ne bo kdo vraknu, nimam nič prot Barci.
Default avatar

VOIDZ

Da vam ena oseba prek foruma, ki jo drugače sploh ne poznate tako zmeša glavo je pa res smešno. Ta uporabnik bi lahko bil Majda1948 tako enostavno je to
Default avatar

Branim Vagabunda

Vagabund ni nobenega pregnal. Človek je normalen. To je pa za nekatere moteče. Ima svoje življenje, familijo, denar, privilegije take in drugačne, pa še pameten in prijazen po vrhu vsega. In ker ste nekatere to uspele skontat iz konteksta njegovih odgovorov, vas je preveč popolno bitje začelo motiti, ker za vas je sprejemljivo samo to, da se tukaj gibljejo psihoti vseh vrst, če že ne to, pa vsaj pijanci z borze. On pa to ni in to je šok za debele frače.
In fanta poznam tudi na videz, da ne bo pomote. Ne govorim na pamet.
Default avatar

hihheoooo

no, ampak vse zgoraj našteto je še vedno le ugibanje. Vse, kar tu pišete, sem tudi sama spremljala.

Ne drži, da ga dva meseca ni bilo sem. Tu pa tam je odgovoril v kaki temi registriran.

Po stilu pisanja, ki je bil izveden na Barco, bi prej rekla, da gre za Snorkija123, ker on pa dejansko ima psihične težave, saj je sam pisal o tem.
Default avatar

kot srednji vek v Evropi

Desiderius_da_Pietri je napisal/a:
Ta dark web je isto kot srednji vek v Evropi.... vse kar je mogoče najti gnilega je tam. Vse najgloblje in najbolj gnile frustracije ljudi....
Default avatar

mi poznamo tudi drugo stran

Včeraj je ena dokaj lepo povedala, da je v resnici nadut in nedostopen. Danes ji je med vrsticami celo potrdil, da ve za kateri dogodek misli. Torej, ga res pozna. Povedala je celo, da žena v nadutosti še njega preseže in da se nosi kot ne vem kaj.
Kaj imaš pa ti povedat? Ti, ki praviš da ga poznaš?
Default avatar

Branim Vagabunda

mi poznamo tudi drugo stran je napisal/a:
Ja, sem prebrala. In verjamem, da ga pozna saj je opisala resničen opis in v tej omenjeni lokaciji ga tudi jaz vidi, ker se res giblje tam.
Kaj imam povedat? To, da res ne skače vsakemu na cesti v objem in da pričakuje, če je nekje na nekem kosilu, da se ne tika folk v njega z vprašanji: "Kaj stari, kva dogaja, ej kolk so plače v avstriji, ejga a je kej dela, ejga a bi mi kej zrihtal".
Ja, glede tega pa je naduvan. Če ga pa pozdraviš in rečeš: "Zdravo xx, kako si? Si spet v naših koncih?" Boš dobil pa lep odzdrav, nasmeh in vprašal te bo kako so tvoji domači in če smo vredu.
Vljuden je. Ja, razumem da pa koga zmoti malo boljši avto pa mogoče kakšno lepše oblačilo pa kavbojke, ki jih ne dobiš ravno v Radolci na placu.
Žene ne poznam in nimam kaj povedat.
Default avatar

hihheoooo

ja, različne kriterije imamo, kaj je nadutost. Za tisto, ki je to pisala, je bilo skrajno naduto, da si frajer niti v štacuni pred prodajalko ne sname sončnih očal:). Ji je on potem napisal, da pač čisto pozabiš, ko greš v štacuno, na očala. Ja itak, to se dogaja vsem, samo očitno ona ne nosi sončnih očal, da bi se ji to lahko zgodilo.
Pa žena naj bi bila naduta, a hkrati piše, da nikoli ne pride z njim v Slo:) . Potemtakem jo res fajn pozna očitno:)
Če jo je slučajno enkrat srečala na eni kao žurki in ni nič govorila, ker pač ne zna slovensko, jo ta brihta že kar za naduto ožigosa.

No, če bi bil model res tako nadut, ne bi kar vsevprek padale kavice. To je bila za tole brihto očitno zelo travmatična izkušnja.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

kot srednji vek v Evropi je napisal/a:
Hm, zanimivo. Sem poskusil oddati komentar iz temne strani in je vse letelo v moderacijo. Ne vem pa, kaj je zgoraj sploh bilo mišljeno povedati. Me res zanima...
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

Grda resnica

Pa dobr je ljudje a ste sploh normalni. ? Tukaj opisujeta človeka kako zgleda, kje se zadržuje, kam hodi na kosilo,kak avto ima..kakšna je žena itd..
A se vam zdi to normalno početje
MA a nimate nobenih mej a vas doma niso naučili da se drugih ne opisuje brez njihovega dovoljenja.? Samo sebe lahko opisujes, drugih pač ne
Default avatar

Radolca

Se moram sploh dokopat vse kar je bilo pisanega danes. Sem že včeraj napisala. Ni nadut, hitro pa vidi frčafele, ki ga lovijo.
Vprašajte ga kako so razbobnali naokrog, da se ločuje in da je ostal sam z otrokom. No, ko so ga videl s njegovo ženo na Šobcu, kjer dopustuje, so se začepila usta.
Zdaj pa očitno še hči pridelal. Ne vem s kom potem, če pa naj bi mu žena ušla.
Svašta se priča.
Nič mu ne manjka.