Imam dobro postavo ampak vse kar dam gor mi ubije postavo. Kroji grdi, še grše barve! Komaj čakam, da grejo te vrečaste cape s polic. Nobene pametne oblekice. Povsod blesave pajkice ali pa cape iz 80 tih.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Mična gospodična
meni je pa všeč
o čem ti to
O čem ti to?Mična gospodična je napisal/a: ↑Imam dobro postavo ampak vse kar dam gor mi ubije postavo. Kroji grdi, še grše barve! Komaj čakam, da grejo te vrečaste cape s polic. Nobene pametne oblekice. Povsod blesave pajkice ali pa cape iz 80 tih.
Mična gospodična
o čem ti to
A to govorite o oblačilih za otroke?meni je pa všeč je napisal/a: ↑Meni je pa všeč. Vsi ti plaščki, oblekice, rožasti vzorčki. barve so pa sploh top.
Svetujem uporabo pasu in ti ne bo 'ubilo postave'. Pajkic nisem videla, sem pa videla bolj oprijete hlače, ki super pašejo na bolj ohlapne zgornje dele, gležnarje in škornje.
Lahko daš kakšen link, kaj se ti zdi grdo in kaj lepo?
Vse :))Mična gospodična je napisal/a: ↑
Mična gospodična
Iščem eno oblekico za večje praznovanje rojstnega dne. Same zamolkle barve ali pa kontra, neke klinčeve žafranaste barve. Ravni blesavi kroji z velikimi žepi. Direkt za klovne. Pogledam v Zaro in H&M...same cape!o čem ti to je napisal/a: ↑O čem ti to?Mična gospodična je napisal/a: ↑Imam dobro postavo ampak vse kar dam gor mi ubije postavo. Kroji grdi, še grše barve! Komaj čakam, da grejo te vrečaste cape s polic. Nobene pametne oblekice. Povsod blesave pajkice ali pa cape iz 80 tih.
Kolikor jaz vem imajo v trgovinah cunje vseh mogočih barv in krojev?
Nisem še slišala, da bi bila vsako leto predpisana druga barva oblačil?
Oblekice? To kupuješ za punčke ali za koga?
Ja, če jih pa tu kupuješ, ti pa čist verjamem.Mična gospodična je napisal/a: ↑Iščem eno oblekico za večje praznovanje rojstnega dne. Same zamolkle barve ali pa kontra, neke klinčeve žafranaste barve. Ravni blesavi kroji z velikimi žepi. Direkt za klovne. Pogledam v Zaro in H&M...same cape!o čem ti to je napisal/a: ↑
O čem ti to?
Orsay
Povej, kaj iščeš, in ti pomagamo. Kakšen kroj in kakšna barva?Mična gospodična je napisal/a: ↑Iščem eno oblekico za večje praznovanje rojstnega dne. Same zamolkle barve ali pa kontra, neke klinčeve žafranaste barve. Ravni blesavi kroji z velikimi žepi. Direkt za klovne. Pogledam v Zaro in H&M...same cape!o čem ti to je napisal/a: ↑
O čem ti to?
Danes v shopu
o čem ti to
Hja, na otroški oddelek pojdi, tam imajo oblekice za punčke.Mična gospodična je napisal/a: ↑Iščem eno oblekico za večje praznovanje rojstnega dne. Same zamolkle barve ali pa kontra, neke klinčeve žafranaste barve. Ravni blesavi kroji z velikimi žepi. Direkt za klovne. Pogledam v Zaro in H&M...same cape!o čem ti to je napisal/a: ↑
O čem ti to?
zakaj pa moraš
Obleci kaj, ker ustreza tvoji postavi. Zakaj moraš ravno to- po modi- nosit?Mična gospodična je napisal/a: ↑Imam dobro postavo ampak vse kar dam gor mi ubije postavo. Kroji grdi, še grše barve! Komaj čakam, da grejo te vrečaste cape s polic. Nobene pametne oblekice. Povsod blesave pajkice ali pa cape iz 80 tih.
Mična gospodična
Kar sama pojdi, predvsem zaradi načina komentiranja, ki si ga izbrala.o čem ti to je napisal/a: ↑Hja, na otroški oddelek pojdi, tam imajo oblekice za punčke.Mična gospodična je napisal/a: ↑
Iščem eno oblekico za večje praznovanje rojstnega dne. Same zamolkle barve ali pa kontra, neke klinčeve žafranaste barve. Ravni blesavi kroji z velikimi žepi. Direkt za klovne. Pogledam v Zaro in H&M...same cape!
o čem ti to
o čem ti to
Hja, ne rabim. Nimam otrok. Zato ne rabim oblekic in plaščkov.Mična gospodična je napisal/a: ↑Kar sama pojdi, predvsem zaradi načina komentiranja, ki si ga izbrala.o čem ti to je napisal/a: ↑
Hja, na otroški oddelek pojdi, tam imajo oblekice za punčke.
zaprašenost
kaj imajo samo v LJ
Kaj imajo samo v LJ trgovine z oblačili, da jo prav v LJ pošiljaš v nakupe?zaprašenost je napisal/a: ↑V H&M pa res nimajo lepih stvari za odrasle, tako je že od nekdaj. Mogoče kaka majčka, pižama, potem se pa že neha.
Zara je tisto, kar je okej, čisto predrago in za ta denar dobiš že kaj lepšega. Če nisi najstnica in bi rada nekaj, kar ni ravno capa za eno sezono, se ti splača še vedno pogledat v Namo in Maximarket.
Ni moda
To kar se prodaja po trgovinah v Sloveniji ni nobena moda, tako da ti pojma nimaš, kaj je moda.Mična gospodična je napisal/a: ↑Imam dobro postavo ampak vse kar dam gor mi ubije postavo. Kroji grdi, še grše barve! Komaj čakam, da grejo te vrečaste cape s polic. Nobene pametne oblekice. Povsod blesave pajkice ali pa cape iz 80 tih.