Kaj vam je pomembnejše, kariera ali družina ter koliko let imate?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
kariera ali družina
brez vpr
Uspešna
s_srcem
zame je to družina
se strinjam s komentarjem popolnoma!Uspešna je napisal/a:Kariera? Kaj pa je za vas kariera? Bivša šefica stara 40 let, ki je samska, brez otrok, totalno posvečena službi, totalno nepriljubljena, množični odhodi zaradi nje,... To je zame naivna ženska, ki misli, da ji bo kdo hvaležen, v službi seveda rabijo take, ki visijo tam petke in svetke.
Ko bo dojela, bo videla en velik nateg, ostala bo brez otrok,.. Revno!!!!
Jaz sem še mlada, s svojim stanovanjem, družino, zlatim možem, v službi uspešna,..to je zame kariera.
Nobena služba ni vredna revnega zasebnega življenja zaradi le te.
zakaj ne oboje
kariera meni
Meni kariera, ker brez kariere niti družine ne moreš imet.kariera ali družina je napisal/a: ↑Kaj vam je pomembnejše, kariera ali družina ter koliko let imate?
poIarni sij nepr
No no, zdaj pa napiši kaj na to temo, ko bo naslednja, pišeš vezano na tisto, tako to gre, veš? Ne moreš prehitevat, če še tega ne dohajaš.😁Tara_S je napisal/a: ↑V nadaljevanju bi bilo treba odpreti temo še za moški svet. Nekako jih imam na sumu, da bodo mnogi trdili, da družina (čeprav jo prepuščajo v skrb ženi). In da oni delajo kariero samo zato, da lahko skrbijo za družino.
Saj ne bi bila tako alergična na moške (na določen tip moških), če ne bi na lastna ušesa slišala, kako nekateri trdijo, da potrebujejo večjo plačo zato, ker morajo preživeti družino (a žena ima boljšo plačo od njih, tako da preživetje res ni problem).
poIarni sij nepr
A, bejž no, Veš kake kariere so to in kaka pomembnost, ki jo današnji tumpasti zvrkljavi babji šus dela, na tem svet stoji.😁😁😁kariera meni je napisal/a: ↑Meni kariera, ker brez kariere niti družine ne moreš imet.kariera ali družina je napisal/a: ↑Kaj vam je pomembnejše, kariera ali družina ter koliko let imate?
Vse
Sem napisala. Zgoraj. Si očitno preskočil.poIarni sij nepr je napisal/a: ↑No no, zdaj pa napiši kaj na to temo, ko bo naslednja, pišeš vezano na tisto, tako to gre, veš? Ne moreš prehitevat, če še tega ne dohajaš.😁Tara_S je napisal/a: ↑V nadaljevanju bi bilo treba odpreti temo še za moški svet. Nekako jih imam na sumu, da bodo mnogi trdili, da družina (čeprav jo prepuščajo v skrb ženi). In da oni delajo kariero samo zato, da lahko skrbijo za družino.
Saj ne bi bila tako alergična na moške (na določen tip moških), če ne bi na lastna ušesa slišala, kako nekateri trdijo, da potrebujejo večjo plačo zato, ker morajo preživeti družino (a žena ima boljšo plačo od njih, tako da preživetje res ni problem).
Lepo povej, da družina sploh ni prioriteta, oziroam zate ne obstaja, kariera je zgolj domišljavost tvoje zvrkljave riti, torej je bistvo vsega, da se ti rit lahko zvrkuje, kot vsaki samski in enaki tebi.
Groza in strah
Joj no, tvoji problemi so nepomembni.za drugega cloveka. Pomembni so samo za tebe, zato takoj do psihologa, da ti razjasni kdo si.Uspešna je napisal/a: ↑Kariera? Kaj pa je za vas kariera? Bivša šefica stara 40 let, ki je samska, brez otrok, totalno posvečena službi, totalno nepriljubljena, množični odhodi zaradi nje,... To je zame naivna ženska, ki misli, da ji bo kdo hvaležen, v službi seveda rabijo take, ki visijo tam petke in svetke.
Ko bo dojela, bo videla en velik nateg, ostala bo brez otrok,.. Revno!!!!
Jaz sem še mlada, s svojim stanovanjem, družino, zlatim možem, v službi uspešna,..to je zame kariera.
Nobena služba ni vredna revnega zasebnega življenja zaradi le te.
meni kariera
Zakaj ga ne blokirate
Ena poslovna ženska
kariera meni
Ti na socialki seveda kariere ne moreš razumet, to vemo.poIarni sij nepr je napisal/a: ↑A, bejž no, Veš kake kariere so to in kaka pomembnost, ki jo današnji tumpasti zvrkljavi babji šus dela, na tem svet stoji.😁😁😁kariera meni je napisal/a: ↑
Meni kariera, ker brez kariere niti družine ne moreš imet.
ostra baba