Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vreme in počutje

Vreme in počutje

Zdravo vsem,
pred slabim letom sem bila na težji operaciji po piškodbi. Danes imam hude bolečine tam, kjer sem imela poškodbo sklepa in živca. Bojim se, da ni spet kaj narobe. Sestra me tolaži, da je to zaradi vremena. Je to res možno? Vreme se je sicer res spremenilo, ampak včeraj, ne danes? Na vas vpliva vreme? Lep večer.

Jaz ne vem če je to res ali so samo ljudske vraže.

pa tudi polna luna bo.
nočem trditi,da zagotovo je od vremena in luna. lahko pa je tudi.
če vremenarji govorijo o biovremenskih opozorilih pri napovedih, potem bo že tudi lahko kaj na tem.

nova
Uredništvo priporoča

Bo kar znalo biti zaradi vremena. Baje naj bi poškodba bolela pred spremembo, a mene ni nikdar. Sem imela poškodbo kolena, kako leto po sanaciji me je bolelo koleno ob spremembah vremena, včasih že prvi dan, včasih čez dva dni, bolečina je trajala nekaj dni. Zdaj, po 10+ letih me nič ne boli, baje traja kako let, da se poškodba ulaufa in telo navadi.

Zaradi večje vlage v zraku, hitre spremembe temperature se mi zdi možno, da bi po taki operaciji čutila bolečine. Operirano mesto sigurno slabše reagira na vlago, različne temperature.
Osebno nisem vremenska.No, nisem preživela kakšne večje operacije. Kar se tega tiče nimam izkušenj.
Sicer pa name vreme ne vpliva. Edino poleti, ko je par dni ali cel teden čez 30, takrat pa imam problem (slabo počutje,včasih celo slabost) in pa že samo dejstvo, da cele dneve ne morem nikamor ven. Pozimi pri nizkih temperaturah nimam problemov (se pač bolj oblečem). No, če je več kot -15 mi tudi ni fajn;).

Kaj pa masaža? Masaže pomagajo.Tudi jaz sem imela bolečine v kolenu.Masirala sem najprej z ognjičevo kremo, nato s Švedsko grenčico -za zunanjo uporabo.
Pol leta vsak dan tudi po petkrat,.Zdaj nimam več bolečin.
Mogoče bi pomagalo tudi tebi.

New Report

Close