Vprašanje v naslovu. Oblika, velikost, napetost...
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
zadnjica
Npr
Kakšna na bo in ne bo zadnjica.zadnjica je napisal/a: ↑Vprašanje v naslovu. Oblika, velikost, napetost...
poIarni sij nepr
Skladna in lepo zaobljena. Všeč so mi ritke rekreativnih športnic, da ni preveč suha in trda, da pa ne pleše levo in desno.zadnjica je napisal/a: ↑Vprašanje v naslovu. Oblika, velikost, napetost...
poIarni sij nepr
Torej so ti všeč najbolj lene in šusate puhloglavke? Ker te so vse po vrsti "rekreativne" "športnice", z obliko riti pa to nima nobene zveze, med njimi je več koščenih, nikakvih, kot lepih, ker z neumno betico"zdravo živijo" - beri stardajo in se preseravajo s prehrano in "super eko živilci".😁 To ti je edino za po uporabi obvezno odvrzi, če bi bil kaj priuda dedc in ne fukfehter, bi to vedel.zakaj_pa je napisal/a: ↑Skladna in lepo zaobljena. Všeč so mi ritke rekreativnih športnic, da ni preveč suha in trda, da pa ne pleše levo in desno.zadnjica je napisal/a: ↑Vprašanje v naslovu. Oblika, velikost, napetost...
Ne rabim fehtat, mam svojo, voljno 😁 če bi dobro prebral, bi videl, da sem napisal ne presuho. Vprašanje pa se ne nanaša na karakter, ampak na točno določeno anatomsko posebnost. Dobra, ne presuha in lepo zaobljena ritka mi je fukiš in brez pametnega karakterja samo fukiš... KapišpoIarni sij nepr je napisal/a: ↑Torej so ti všeč najbolj lene in šusate puhloglavke? Ker te so vse po vrsti "rekreativne" "športnice", z obliko riti pa to nima nobene zveze, med njimi je več koščenih, nikakvih, kot lepih, ker z neumno betico"zdravo živijo" - beri stardajo in se preseravajo s prehrano in "super eko živilci".😁 To ti je edino za po uporabi obvezno odvrzi, če bi bil kaj priuda dedc in ne fukfehter, bi to vedel.zakaj_pa je napisal/a: ↑
Skladna in lepo zaobljena. Všeč so mi ritke rekreativnih športnic, da ni preveč suha in trda, da pa ne pleše levo in desno.
poIarni sij nepr
No, če bi dejansko kaj videl in vedel in ne le sanjaril s prazno betico, bi tudi videl, da večina rekreativnih športnic nima dobre riti. Torej je ta podoba nastala v tvoji fuka željni betici, nima pa nobene podlage v reali.😁zakaj_pa je napisal/a: ↑Ne rabim fehtat, mam svojo, voljno 😁 če bi dobro prebral, bi videl, da sem napisal ne presuho. Vprašanje pa se ne nanaša na karakter, ampak na točno določeno anatomsko posebnost. Dobra, ne presuha in lepo zaobljena ritka mi je fukiš in brez pametnega karakterja samo fukiš... KapišpoIarni sij nepr je napisal/a: ↑
Torej so ti všeč najbolj lene in šusate puhloglavke? Ker te so vse po vrsti "rekreativne" "športnice", z obliko riti pa to nima nobene zveze, med njimi je več koščenih, nikakvih, kot lepih, ker z neumno betico"zdravo živijo" - beri stardajo in se preseravajo s prehrano in "super eko živilci".😁 To ti je edino za po uporabi obvezno odvrzi, če bi bil kaj priuda dedc in ne fukfehter, bi to vedel.
Bolje to
Mandolina
Popay je napisal/a: ↑ajde, če imaš že izbiro, bi bila takšna tista, ki bi padla od prve v oko..
Mandolina
Mandolina je napisal/a: ↑Popay je napisal/a: ↑ajde, če imaš že izbiro, bi bila takšna tista, ki bi padla od prve v oko..
No, to je že ena grozna rit.Preveč široka.Predstavljaj si, da dobi gor par kilc, pa je rit kot trodelna omara.
https://www.google.si/search?q=ženska+r ... c=i2gVz5CT
Rit mora biti napeta, vendar morajo biti boki samo malce zaobljeni.Če so preširoki, potem ostane v postavi samo še ogromska rit.
zaobleno
No, v momenetu, ko moški zagleda takšno ritko se pač ne ubada s prihodnostjo, pač trenutni navdih in trenutna fantazija... in, stoposto sem, da jo bi vsak zagrabil za rit z velikim veseljem, hehe..Mandolina je napisal/a: ↑Popay je napisal/a: ↑ajde, če imaš že izbiro, bi bila takšna tista, ki bi padla od prve v oko..
No, to je že ena grozna rit.Preveč široka.Predstavljaj si, da dobi gor par kilc, pa je rit kot trodelna omara.
Rit mora biti napeta, vendar morajo biti boki samo malce zaobljeni.Če so preširoki, potem ostane v postavi samo še ogromska rit.
sam fprašam
Huhuhu
A si ti moški, da se oglašaš v tej temi?? Meni je čudno, ko ženske komentirajo privlačnost drugih ženskih riti. Razen če si istospolno usmerjena...pol pa nekak razumem hahaha.Mandolina je napisal/a: ↑Mandolina je napisal/a: ↑
To sem mislila.Ti boki so že preširoki in rit prevelika.
http://vizita.si/clanek/novice/to-je-dr ... ritka.html