Forum.Over.Net

Starševski čvek

Če bi bila umetna oploditev za samske ženske v Sloveniji možna

Default avatar

Špelca Kamelca

Kaj mislite, koliko žensk bi se odločilo za to možnost in sploh ne bi hotele moškega? Kolikokrat moški jamrajo, da so jih ženske izkoristile samo za seme, da so lahko zanosile, od rojstva otroka ali otrok pa so oni na suhem, ženske so nehale seksat z njimi in tako naprej. Mnogo žensk si otroka želi, moškega pa niti ne. Ni jim toliko do seksa kot moškim (obstajajo seveda izjeme) in site so že tega siljenja v seks z moške strani. Kolikokrat beremo tu na MON-u: on bi seksal vsak dan, ona 1 x na teden ali celo 1 x na 14 dni!
Če bi imele ženske dovolj financ, da bi lahko bile same z otrokom ali dvema, pa da bi bila oploditev samskih žensk v naši državi mogoča, koliko moških bi sploh še dobilo žensko?
Default avatar

Ne daj bože

Upam, da kaj takšnega ne bo možno!
Default avatar

Mirsade

Vsi tupijo da otroci rabiju mamici i očija i pole dobijemo kaj...

Ma to se lezbijke najdeju pedera fanta i kao sta par pole pa umetna oploditev i vse ok.
Default avatar

MonaCoin

še vedno mi ni jasno, da so ljudje dejansko na referendumu to možnost zavrnili ...
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar

oplojevalec

Če si katera želi, ni problema. Zrihtamo hitro in brez zapletov po naravni poti.
Default avatar

Jopjop

Avtorica blesava. Očitno ne poznaš mentalitete žensk. Nobena prisebna ženska se ne bo šla umetno oplodit, ker bi s tem avtomatično pristala na to da 100% vse stroške otroka od 0-26let prevzema na sebe.

Ko je njen oplojevalec moški, vsaj ve, da lahko s pomočjo države prisili moškega (če gresta narazen), da ji financira to njeno igračo/razvedrilo, v primeru umetne oploditve pa tega ne bo. Tak da ne, normalne ženske se ne bojo hodile umetno oplojevat, brez skrbi. Če se kaj ne bo nikoli spremenilo pri ženskah je to, da bo vedno rada vzela vsak denar od kjerkoli bo prišel. Porivat se v situacijo, kjer veš da otrok stane, na koncu pa bo vso breme vzgoje in financiranja na njej, je nelogično.

Sevede si priročno dopisala še, da bi imele dovolj denarja. Kaj si mislila s tem, da bojo mele po jurja višje plače od moških, da se bodo smele umetno oplojevat in bojo imele dovolj denarja? To se ne bo nikol zgodilo.

Z vidika moškega pa je sicwr umetna oploditev OK. Njemu ostane izključno priložnostni seks, njej pa 100% lasten otrok, za katerega mora skrbeti čisto sama.
Default avatar

veliko žensk

to tako rešuje, da se zavestno odločijo za one night stand(e) v času ovulacije. Če je možno kje na počitnicah tako da oče nikoli ne (z)ve in ni nobene bitke, deljenja, skrbništva in mešanja v vzgojo. Kar nekaj se jih gre oploditi tudi na klinike zunaj Slo npr v Prago. To že itak počno in bodo tiste, ki to želijo. Da so z zavrnitvijo zakona karkoli naredili je metanje peska v oči. Sodobne ženske so sposobne sebe in otroke preživljati same, še posebno tiste, ki so si zgradile pozicijo, biznis ali kariero do 40 leta in se za otroka odločijo ko peljejo zadnji vagoni vlaka mimo.
Default avatar

Replika

Jopjop je napisal/a:
Cele horde žensk so same skrbele za otroka, brez vpletanja očeta. Do te mere, da je postalo potrebno, da se to z zakonom uredi in da je mama DOLŽNA po zakonu dobivati preživnino za otroka. Tolk o denarju.
Mene pa nasprotno zanima - v porimeru da VEŠ, da imaš otroka, kako moški to v svojih glavah "pospravite", da vas ta otrok popolnoma nič ne zanima in ga niti videti nočete?
Meni je to nedoumljivo.
Default avatar

sam dprašam

oplojevalec je napisal/a:
Je vgradnja semena brezplačna?
Default avatar

oplojevalec

sam dprašam je napisal/a:
Gratis.
Default avatar

švedska teorija ljubezni

Na Švedskem to deluje. Je bil zadnjič dokumentarec, zelo zanimivo, predvsem zaradi njihovega načina življenja, ki gre v smer popolnega individualizma, in ja, tam to poteka, naročiš in prejmeš domov in …..
http://www.goodlifestyle.si/svedska-teorija-ljubezni/
Default avatar

jest pa tkole

Umetna oploditev je postopek zdravljenja in je namenjen osebam, ki ne morejo zanositi po naravni poti. Torej, nikakor ni namenjen plodnim. Preberite si temo o tem, da je vsak 4 Slovenec nesposoben razumevanja preprostega besedila.

Zamenjujete umetno oploditev z osemenjevanjem. Osemenjujejo veterinarji... recimo krave in svinje.
Če si katera plodna želi otroka, ne pa partnerja, naj se vsaj toliko potrudi, da recimo na dopustu dobi ustreznega osemenjevalca.
Default avatar

Mirsade

Eno je oplodnja drugo pa vzgoja teh sončkov ... in potem smo tukaj kjer smo sedaj.
Default avatar

v čem je razlika

jest pa tkole je napisal/a:
osemenjevanje - oplojevanje????
A ni isto, ali ti ga s plastiko ali z mesom potisne v maternico?
Default avatar

ne zamenjujejmo

jest pa tkole je napisal/a:
eh kje pa saj osemenjujejo tudi čisto zdrave ženske, če ima moški težave in teh je pri neplodnih parih kar precej. Redko pride do tega, da bi v paru bila oba neplodna.
Tako da si svoje šovinistično mišljenje kar za uha zatakni.
Default avatar

Replika

v čem je razlika je napisal/a:
Pri umetni oploditvi ŽE OPLOJENO jajčece vsadijo v maternico.
Osemenjevanje je pa že z besedo razloženo :)
Default avatar

v čem je razlika

Replika je napisal/a:
Pa ja je boljše, če ga z mesom not porineš, seme mislim.
Default avatar

Replika

v čem je razlika je napisal/a:
Povedala sem ti, v čem je razlika, kaj je pa boljše, se pa ti odloči.
Default avatar

v čem je razlika

Replika je napisal/a:
Rezultat naj bi bil ena? Vsekakor z mesom.
Default avatar

v čem je razlika

v čem je razlika je napisal/a:
ENAK