Kje so Barca, Ena južna, Miles, Grda resnica, Kahlo, Desiderius, Antilopa,Shogun??
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Forumaši
Forumaši
hehehehehehehe
Hm. A ni bil en Paco moralles? Zanimivo :)))zvecer pa frulica je napisal/a: ↑
ugjhjhkjjj
No, no, ne tako, da je ne izgubimo, pa mislim, da ni bilo tako slabo mišljeno, kot si ti Replika vzela...tudi Replika je čisto ok, malo bo še spregledala pa bo.Upam, da ostaneš in prav je, da se kdaj razjeziš.vsi so tle je napisal/a: ↑je res je kar večina tukaj, sedajle trenutno je najbolj attention whore Replika.
Be free
Dej mal solidarnostno
Kako moreš tko no. Antilopa je ene dva dni skup ropotala glih neki dni nazaj. Da ne bo spet babjega ravsa, ktera je glavna v vasi. 😄vsi so tle je napisal/a: ↑je res je kar večina tukaj, sedajle trenutno je najbolj attention whore Replika.
Lej, važno je, da sem jaz še vedno tukaj.Be free je napisal/a: ↑Milesa pogrešam, je dober moški
Tukaj so
Ojojjj
Tukaj so
Večvtednost
Zdej pa vem, zakaj si me zanč vprašal, če tud jest z narobno nogo pišem. 😛😂😄🙌hehehehehehehe je napisal/a: ↑Še malo pa bodo tu ostali damo še raznorazni aktivisti.
zakaj barca
V interesu bloga je
gjož
Ja, saj je mogla malo na jug, a ne...so še tisti šli, ki niso južni...so pa tužni, ružni...;-)Tukaj so je napisal/a: ↑Aja, Ena južna tudi ni šla stran, najbrž po Jadranu leta:-)
Pamet jih je srecala
eabc
Kam pa je tvoja pamet šla
Ti tudi očitno ne in te tudi še ni pamet srečala...bereš pa a ne...😂 in to je edino vlažno.Pamet jih je srecala je napisal/a: ↑Ma monaaaa,tukej ste samo raterdiran folk z jeziki....Zaupam samo stepnemu volku pa lei39.
Nimaste druzga dela!!!
Lp primorska
kdo je barca