Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kateri avto naj kupim?

Default avatar

htjntg

Star avto bo star 15 let. Potrebujem novega. Za avto sem privarčevala 12.000 eur, starša mi dajeta še 13.000 eur. Imam družino, dva najstnika (smo štirje). Mož pravi, da mu je vseeno kateri avto naj kupim (ne ve pa še, da mi bosta starša dala denar).
Kateri avto mi svetujete Rada bi udobnega, vseeeno avto boljše znamke, vendar ne predragega.
Na prvi pogled so mi všeč Volvo V60, čeprav vidim, da so sedaj moderni višji avtomobili v smislu džipa. Všeč mi je tudi Troc, VW. To je to kar vidim ... Imate moški kakšen nasvet zame?
Default avatar

Julij Cezar

Z volvom ne bos zgresila ,ali pa mercedes c razred karavan,tudi passat je odlicen avto,se bolje je pa da kupis novo octavio karavan in se ti bo denar ostal..
Default avatar

QBR

Kupi Cliota. Ostalo pa v štumf za hude cajte.
______________________
Default avatar

Teodor veliki

Berlingo in drugo v štunf, ker ti bo Marjan zdaj obdavčil tudi vrednost avta in boš plačevala 10 % na vrednost avta davka vsako leto.
Default avatar

Toyotica

Morda Toyota CHR?
Default avatar

Živc na kubik

T-roc je majhen. To ni praktičen avto. Imamo ga pri hiši. Glej nekaj večjega.

Na vašem mestu bi od VW mogoče pošpejal kakšnega Golfa Variant. Ampak bi počakal, ker pride nova generacija naslednje leto.
Default avatar

Živc na kubik

Ps. Sedaj, ko je nova generacija golfa napovedana se da trenutnega dobit v paketu Rabbit za pameten denar. Za 18000 EUR 1.6 dizel (ki je roko na srce dovolj za normalno vožnjo) in nekaj praktične opreme.
Default avatar

Bog MONa TM

kar pač sprašuješ na MONu ... za manj kot 350.000€ ne glej.
Itak pa je za vas Zastava presežek.
Aja ... pelji familijo tja, kjer je veliko tovornjakov in pojdite skupaj pod samo enega.
Alternativno pod vlak.
Default avatar

jst bi

htjntg je napisal/a:
Mora bit nov? Jaz bi rabljenega renault scenica, ene 3-4 leta starega, udoben, ogromno placa, cel kp opreme, baje so ti novejši med bolj zanseljivimi renaulti, mehankarja imaš na vsakem vogalu. Ne razumem vas, do zdaj ste se šlepali s 15 let starim, zdaj pa 4 leta star ne bi bil dovolj dober in je treba vseh 25 jurjev zažgat nujno?
Default avatar

Japonca

Kupi japonca: več opreme dobiš od nemca,šveda, francoza, kakovost in varnost ne zaostajata in še ti bo denar ostal.
Default avatar

Odvisnokakoinkajjj

Svetujem par let rabljenega... Kak audi a4.. A6.. U nulo avto. Prosim pa ne kupuj scenica. Ne novega in ne rabljenega. Lp
Default avatar

Zzzzzzz

Toyotica je napisal/a:
Tudi jaz bi CHR. Ali pa RAV. Skratka prisegam na Toyoto.
Default avatar

golffy

tudi jaz, CHR hybrid, top
Default avatar

jest pa tkole

Ne kupovat hibride. To so največja jajca od avta. Kupi klasiko. Bosanci stavijo na Golfa.
Default avatar

Omg

Kako lahko sprasujes kateri avto kupiti?a mas pamet bejba,jast ti svetujem lamborghinja za aro bos pa ze imela!fakk sploh ne stekam takih ljudi,a nimajo nic v glavi,da ima vsak svoje misljenje glede nakupa.
Zberi se no!!!kupi si kar hoces.
Default avatar

Zzzzzzz

jest pa tkole je napisal/a:
Zakaj so hibridi jajca? Kaj je narobe z njimi? Toyota jih dela že 20 let in jih verjetno ne bi, če bi bili res tako slabi.
Default avatar

ext

Zzzzzzz je napisal/a:
Ker se prodajajo.
Default avatar

peugheot partner

kupi kaj takega, podobno partnerju ali berlingu. avti so ok, veliko prostora tudi za familijo, ostalo zapravi za potovanje.
Default avatar

hibridi so gut

Hibridi so zakon, samo toyota noče prave šasije gor počit, prius je vedno grši in vedno manj praktičen, auris deluje ful utesnjen in ima nepraktičen prtljažnik glede na zunanje dimenzije, enako CH-R (poleg tega da izgleda kot batmobile in je totalno nepregleden) , edino yaris hibrid je top mestni avto.