Starševski čvek

Ženske in torbice

Default avatar
Ženske, a imate tudive takšne probleme - v torbici nikoli nič ne najdem. V njej pravzaprav nimam neke odvecne navlake in jo tudi redno čistim - odstranjujem odvečne stvari (ni kakih starih papirčkov ipd) Ampak pogosto se mi dogaja, da vedno nekaj iščem v njej.
Default avatar
Polnopolne je napisal/a:
Vedno kupujem torbice s čim več predelki in predali. V manjše žepke pospravljam ključe, telefon, žeton za spletno banko, labelo - drobnjarije, za katere rada samo sežem z roko in jih pogosto uporabljam. Potem imam pa ponavadi dva ločena razdelka - v enem so dokumenti (avto, vozniška itd) in denarnica, plačani računi itd, v drugem pa "vse ostalo" kar so ponavadi kakšni robci, sponke, "šoder", ki ga redno čistim in ven mečem.
Se kar znajdem v tem kaosu :)
Default avatar
Tako kot Replika imam tudi jaz sistem, ki kar dobro deluje. Kupim torbice z večimi predelki ali pa vsaj nakaj manjšimi žepi ter točno določim, v katerega gre kaj. Poleg tega si pri organizaciji pomagam z manjšimi etuiji oziroma čisto majhnimi "torbicami" (ne vem, kako se taka stvar imenuje), v katere pospravim drobnarije. V eni imam elastike in sponke za lase, v drugi higienske pripomočke, kadar imam s seboj več ključev, te pospravim v posebno torbico itd.).
Default avatar
Recimo, da imam večino časa urejeno vsebino torbice:)
Se pa včasih znajdem v situaciji kot na fotki: :):):)
Slika
Default avatar
Jaz sicer nima torbice pač pa nahrbtnik in imam končno po ne vem koliko letih nek ''red''. No vsaj točno vem v kateri predal paše kaj in kje potem to iskat. Prej je bilo pa podobno:
Default avatar
Ne, ker imam tudi znotraj torbice dobro organizirano - ponavadi kupujem take torbice, ki imajo že v štartu priložene še notranje "organizatorje", torej dodatne " pouch torbice" na zadrgo.

ko nosim s seboj gadgeterijo ( prenosnik, telefon, tablico), potem imam tako torbico, kjer je tudi to pospravljenoo v svojih žepih.

Vera Bradley je že ena taka znamka torbic, ki ima možnost dokupit ali pa ima že v štartu te dodatke.

Pa kozmetiko nosim vedno v taki kozmetični torbici. V dodatni torbici pa druge pritikline. In je pospravljeno in vedno pri roki - vlečem lahko ven z zaprtimi očmi
Default avatar
Meni pa ravno take torbice s predelki ne ustrezajo. Več predelkov imajo, slabše je zame. Jaz nosim čimvečje trde enoprostorske torbice s samo enim žepkom, v katerem nosim telefon, za vse ostalo pa samo roko v torbo in takoj vse zatipam:)
Default avatar
prej sem imela torbico za na faks, zdaj pa nahrbtnik in moram reč da je ful lažje z nahrbtnikom...
sem si organizirala tako da mi najbolj ustreza, poleg tega je nahrbtnik res super: imaš sprednji žep (denarnica, računi), dva stranska (za flašo, ampak jaz dam tja robčke+razkužilo+sončna očala+kremo za sončenje na eno stran in dežnik na drugo, da je vedno pri roki), potem znotraj imam dva žepka, kjer imam ponavadi ključe, šminko in slušalke, potem pa zapiske/zvezek, puščico za pisala in posebno torbico za mejkap/higienske izdelke tako da se mi redkokdaj zgodi da stvari ne najdem ;)
Default avatar
Moja torbica je živ kaos. Notri je polno računov, beležka, telefon, ključi itd itd.
Ampak začuda redko kaj dolgo iščem. Kot je napisala morag tudi jaz roko v torbico in hitro zatipam kar iščem. :)
Default avatar
Morag je napisal/a:


Jaz sem imela v mislih tole, posebej ločeno na vrvici in karabinu, ne žepe torbice same:

https://lookbook.nu/blog/764-STYLE-GUID ... HOOL-STYLE

Sicer primer je nahrbtnik, imam njene torbice....
Default avatar
Tatovi majo radi ženske, ki nosijo torbice. Predvsem torbice. Pazite na svoje torbice.
Default avatar
Haha.. jaz moji kar rečem športbilitorbica. V bistvu tako rečem nekoliko manjši toaletni torbici, ki jo nosim znotraj večje torbice. Tam notri imam šminke, toaleterije, pa priročno lekarno - tablete za glavobol, kapljice za želodec, nekaj za grlo, protibolečinske tablete, set zdravil ki jih redno jemljem v manjši posebni škatlici za tri dni, labelo, glavnik, pilo za nohte... in še kaj najbrž.. v tej res velikokrat kaj ne najdem. V taveliki se pa skušam držati načela, da iste stvari pospravljam v iste predale - telefon, ključe, kulije, usb ključke...pa se mi še zgodi da kopljem po njej.
Default avatar
Morag je napisal/a:
Iščem torbice z enim, največ dvema predaloma in žepkom.
Default avatar
crna_vrtnica_neprij je napisal/a:
Moja tudi :)
Velika, enoprostorna, samostoječa :)) notri pa vse kar je potrebno.

In mi je prav všeč tako, sama sebe zabavam s tem mini kaosom :)
Default avatar
Majhna torba, štirje žepi - ni panike. Za večje stvari pa nahrbtnik z dvema večjima žepoma in tremi manjšimi.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Tudi pri meni je enako. Vsako torbico pa tudi ne kupim npr. nazadnje sem si kupila čudovito torbico, vendar ima samo en predal in v tem predalu eno torbico. Ampak je takoo lepa, da mi na misel ne pride, da ne bi bila del moje garderobe.
Default avatar
jtgjnmtg je napisal/a:
Evo, točno to je moj problem. Če je torbica znotraj meni ustrezna in ima predalov kot si jih želim, mi je na zunaj grda. :(
Default avatar
jst tudi je napisal/a:

Saj zato si pa kupiš torbico, ki ti je na "zunaj" lepa, za znotraj pa dokupiš potem tiste "torbice-zip=zadrga organizatorje" :) eno za kozmetiko, drugo za ključe tampone, deodorant, parfum, robčke ipd, tretjo za denarnico, telefon - da vse skupaj "ne leta" prosto po prazni notranjosti ......Problem rešen :)