Starševski čvek

Jugovic nam je vrgel rokavico

Default avatar
Jani Jugovic , kuhar in vloger, se je namreč odločil za vazktomijo, oziroma moško sterilizacijo, kot je prejšnji teden javno povedal v oddaji TV klub na TV Slovenija, ki se je dotikala tem o varni spolnosti. Po treh otrocih mu je poseg prva predlagala njegova Teja Perjet , a se ga je Jani sprva kar malce branil. Po premisleku, pa se je le odločil, da si želi na ta način življenje olajšati predvsem Teji, ki bi sicer mogla neprestano skrbeti za zaščito.

"Mislim, da so o tem premalo govori in da je to še vedno tabu, čeprav gre za povsem preprost poseg, ki pa tudi ni trajen. Če lahko, zakaj ne bi na ta način pomagal partnerki in ji olajšal zadeve," pravi Jani. Lepo, kajne?


Vedno me je zanimalo, od kje prihajajo ti bebčki, ti beta moški, kdo jih ustvarja, zdaj pa mi je končno butnilo v obraz kje oz. kdo je vir teh neumnosti v Sloveniji, ki okužuje ostalo populacijo.

Moški dokazuje svojo "ljubezen" s tem, da se gre sterilizirat?! Kako pa da tega ni možno narediti ne da o tem ne hodiš na TV klub. Človek ne ve več a to še dela iz ljubezni ali zaradi (kakršnekoli) promocije. Skret od človeka.
Default avatar
WhoTF je Jani Jugovic?
Wow, življenjsko pomembna novica, večna hvala tistemu medijskemu trobilu, ki skrbi za našo dobrobit z obelodanjanjem tako pomembnih vesti.
Default avatar
Promocija za ostajanje na površju....

Cut the balls :D

Default avatar
o, hvala za informacijo: da si bom oddajo ogledala, po preletu vsebine sem menila, da me ne zanima, sedaj sem pa dobila potrditev, da jo moram pogledati.
Super, da se odpira tabu zaščite pri spolnosti, ki je že ves čas - večinsko - na ženski. Take pobude ne samo da odmevajo, ampak se ljudje končno začnejo širše spraševati, zakaj bi samo en spol skrbel za varno spolnost. Moški, dajmo, vsaj pozanimajte se o postopku ...
Default avatar
Ni mi jasno, zakaj je vazektomija dokaz ljubezni in predanosti partnerici. Navsezadnje ravno tak moški lahko trosi svoje seme vsepovsod, ne da bi se bal, da bo pri ljubici "pridelal" otroka.
Default avatar
dokaz ljubezni je napisal/a:
Evo, pametno razmišljanje.

Ob predpostavki, da si potem lahko kadarkoli lahko spet nazaj "žice zveže" in osemenjevanje spet deluje.
Default avatar
dokaz ljubezni je napisal/a:
In še vedno lahko prinese "svoji ljubezni" SPB, ki jih nabere okoli.
Default avatar
Logicno je da se mora zascitit zenska, saj ni tip tisti ki lahko zanosi.
Default avatar
Sterilizacija je skoraj neuporabna, saj ko si ne želiš več otrok si tako ali tako star da je majhna možnost zanositve.
Default avatar
Dedu curo fbek rezat. Moj dildo ne prenese nelojalne konkurence.