Ženski in Moški čvek

V razmislek ženskam

Default avatar
Problem večine žensk v vzpostavljanju odnosov z moškimi (potencialnimi partnerji) je njihova miselnost, filozofija, da so vsi moški isti. "Vsi moški so "lovci". Če pa niso, potem pa bi morali biti."

Realnost življenja je, da niso vsi moški lovci. Niso vsi moški uplenjevalci žensk, ki jih zbirajo samo kot trofeje, številke. V bistvu je pravni red na področju spolnega nadlegovanja, spolnega napada, pravic v korist ženske pri razvezi, otrok, itd. v 21. stoletju tako nepredvidljiva stvar, da vse to skupaj moškega še bolj omejuje pri tem, da bi razvijal kakršnokoli uplenjevalsko miselnost do žensk. Vse to skupaj moške "kastrira" proti njihovi bolji, zaradi česar niso na koncu zadovoljni ne oni, ne ženske.

Navkljub zgornjemu pa ženske še vedno "tradicionalno" pričakujejo s strani moških neko pobudo, samozavest, ... kot rečeno v miselnosti, da gre za neko naravno vlogo in pa da so vsi moški taki. Primerjati primata iz kamene dobe,ki ga ni omejevala država in moškega v 21. stoletju je torej neumnost.

Ampak z ženskami je tako. Če lenuhu rečeš: "Dam ti službo, 2.000,00EUR plače na mesec pa skoraj nič ti ne bo treba delati.", bo to zgrabil z vso močjo, ki jo ima. Ženska, ko je slišala, da nenapisane družbene (ki so danes stvar preteklosti) omgočajo ogromno mero lenobe, nobenega pristopanja, nobenega plačevanja za njuno druženje na zmenkih, skratka nič neprijetnega) je to zgrabila tako močno, kot lenuh dobro plačano službo. Kruta stvar realnosti je, da ta stara miselnost v 21. stoletju ne deluje. Je tako, kot da bi ti nekdo obljubil službo za 2.000,00EUR plače, pa ti je dejansko ne more zagotoviti. Ampak z ženskami je tako. One nočejo verjeti, da te družbene norme, o katerih sanjarijo, danes ne obstajajo več, zato še vedno trdno vztrajajo v upanju, da jim bo že usoda sama od sebe nekaj vrgla v naročje, samo čakati morajo pa se bo zgodilo. In to je razlog, da večina žensk nikoli ne spozna tistega moškega, ki bi si ga res želele. Moje mnenje je sicer, da večina žensk ve, da so te družbene norme stvar preteklosti, ampak so v 21. stoletju še vedno dobra kamuflaža za skrivanje lastne nesamozavesti ipd. Torej lažje je rečt, da od tebe ni nič zato, ker je naloga drugih da se trudijo zate, ne pa tega, da si apatičen zato, ker ti nimaš jajc naredit ničesar. Sej razumem!

Problem je v določenem odstotku moških, ki pa se res obnašajo kot plenilci. Njih je sicer precej malo, so pa 300% bolj aktivni na področju osvajanja in menjavanja žensk kot povprečen moški. In ker so nadležni tako kot muhe, normalni moški pa skoraj nič, vsaka ženska misle, da je zato svet samo poln plenilcev in pokvarjenih moških, ki iščejo nekaj za spraznit jajca. Ampak ta slika itak ni realna. 5% istih tipov obletava 90% žensk in to je to.

Ženska zaverovanost v družbene norme, ki jih več ni, sama po sebi povzroča, da ženske premalo razvijajo razgibanost možganskih celic na področju tega, kako bi bilo še mogoče na kvaliteten način osvojiti moškega (kako ga ogovoriti, o čem se pogovarjati, kam ga povabiti,... pač zakladnica samih idej) in preveč na področju tega, kako nase zmetati še več ličil in oblek, ki razkazujejo preveč. Ta slednji pristop je po moji logiki tak, kot da bi nekdo,ki ga obletavajo muhe, nase zmetal še več in še bolj smrdljiv drek, neposreden efekt pa na koncu ni to, da lažje najdeš boljšega moškega, ampak da še težje izbereš pravega. Posebno zaradi dejstva, da z dodatnim drekom nase privabljaš samo še večjo populacijo moškega dreka. To pa najbrž ni tisti cilj, ki ga ženska s tem zasleduje, ne?

Ampak ja saj štekam vse. Na koncu dneva je lažje breme prelagati na druge pa sam ostat lep,a neumen, kot pa vlagat neki vase v svojo osebnost in odrint "družbene norme"na stran in za spremembo na prvo mesto postaviti stvari,ki si jih ti (kot ženska) želiš od moškega.

To je razlog, da imam malo spoštovanja do žensk. Preveč vlagajo vase na napačnih področjih in praktično še zdaj ne vidim nobenega napredka v načinu razmišljanja na tem področju. Vedno, ko so tema odnosi moški-ženska, ženska razlaga samo o svojih pravicah, o pričakovanjih, nič pa o tem kaj bi lahko sama pametnega ponudila drugemu. Mentaliteta žensk na tem področju je za moje pojme še vedno daleč nazaj zacementirana v preteklosti.

Drži, da nekaterim moškim paše plenilstvo, ampak plenilec ni sam plenilec, ko je treba naredit prvi korak. Plenilec je tudi v odnosu dominanten in nespoštujoč do ženske. Zato marsiker laska ko jo plenilec osvaja, ni pa zmožna živet z njim. Navsezadnje pa tudi on ne z njo, ker če bi se mogel plenilec ustalit, bi mogel spremenit samega sebe. Ženska, ki dolgoročno cilja na tvoren odnos z moškim, naj se znebi te zavajajoče in destruktivne miselnosti in naj za spremebo neha iskat izgovore, pa začne več razmišljati o raznolikosti načinov osvajanja nasprotnega spola, razkrivanje atributov pa naj prihrani za spalnico in samo za njega.

Hodit napol naga in namazana naokoli ni ravno znak, da njeni možgani imajo kakršnekoli skrite adute v sebi glede tega kako bo ženska vsebinsko navdušila moškega, ampak vsa situacija sama po sebi kaže na to, da je ce iz prve porabila vse svoje adute na najbolj brezupen in neokusen način. Moški je pripravljen imet tvoren odnos z žensko, ampak predvsem odvisno od tega koliko je ženska zmožna in sposobna izpostaviti prave lastnosti od sebe ob pravem času.
Default avatar
Pa dobro no samo jokanje nad zenskami pa sam en bla bla bla. A ste deci al ste pussiji? Z jokanjem ne bo nic. Ce ne rata gres dalje, ne vem kaj je potrebna neka filozofija glede preprostih stvari.
Default avatar
Aristotelus je napisal/a:
Si kar dobro opisal.
Default avatar
A ste deci al ne je napisal/a:
Tvoj komentar je ena sama neumnost. Filozofija in razmišljanje sta ljudi skozi stoletja pognala v napredek. Dec al pussy? Ne razumem poante? Spolovilo določa spol. Sem rekel, da so moški različni in nobene potrebe ni, da bi mogli bit zdaj vsi enolični zato, da bo spet ženskam ustreženo.

Če gledam obdobje zadnji 50ih let. Ženske so na vseh področjih, kjer so čutile prikrajšanje na orenk zbunile za svoje pravice (kariere, plače, izobrazba, samostojnost, ..), kjer so pa vedele, da imajo kot ženske privilegij, pa stagnirajo na ravni srednjega veka in kamene dober, ker tam kjer jim je bilo "luštno" nebi nič spreminjale, tam kjer je bilo pa hudo je bilo pa treba vse popravit oz. modernizirat.

Nobene logike ni, da ti v 21. stoletju, v čisto drugačnih okoliščinah, drugačnem pravnem okolju, razlagaš moškim o tem kako prav in fajn bi bilo, če bi bili bolj "tradicionalni". Ženske se bodo mogle sprijaznit z dejstvom da s tem ko so izstopile iz tradicionalne vloge ženske, so oz. bodo mogle sprejet spremembe tudi na ostalih področjih

@Janša ...fukanje ni smisel življenja. Jaz tuki nobene ženske ne prosim za kavs. Odgovarjam na razloge, zakaj tqkk težko ne najdejo pravega. tipa. Njihiva miselnost (glede odnosov) je preveč zastarela in kot tqka ne ustreza več aktualnim družbenim razmerjem, kakršna so zdaj med moskim in zensko v 21. stoletju.

In ker gre s tem za odvzem privilegijev, se ene krčevito, ponavadi z žaljivkami (pussyi) branijo spremembi načinu razmišljanja. Bolje je zatirat promoviranje spremembe v načinu razmišljanja, kot pa se dejansko spremenit.
Default avatar
Kdo prav, da ženske ne najdejo pravega tipa? Ne jamrajo ženske ampak jamrate moški kako ni pravih žensk.
Default avatar
general Glanzkopf je napisal/a:
Se boš sploh kdaj odločila medspolna, ker v drugi temi pa kako uro nazaj, enako in za enako stvar zmerjaš "glupe babe", kot jih poimenuješ?😁😁😁
Default avatar
Od kje ti je napisal/a:
Vprašanje je kje živiš ti. Danes so vsi moški neresni pa samo seks iščejo.
Default avatar
Dajte si dopovedat. Lušni ali zmerno lepi se ni treba trudit nič. ker se bodo dedci zanjo potrudili. če sreča spešl tipa, se bo že potrudila zanj.
Default avatar
Jikop je napisal/a:
Kaj misliš zakaj? Bi znalo to imet kaj pri tem, da današnja baba, da vse samo na zunanji videz s kupom umetnih dodatkov, da bi bila videt seksi ponujevalka svoje piz-de, ne kaže pa nobene druge vrednosti in sposobnosti?
Default avatar
S serijsko monogamijo ni prav nič narobe, komur ustreza.
Default avatar
Tipi, ki jim kavs ni prioriteta, nič ne bodo babam sugerirali, kaj naj one bodo. To samo potrebneži počnete.
Default avatar
Aristotelus je napisal/a:
Doma, zaprt med štirimi stenami, pišoč filozofske traktate na temo žensk, ne boš nič bolj priljubljen med ženskami. Težko je kaj bolj dolgočasnega, kot je jamrajoč moški, da ga ženske ne povohajo ...
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
matjazko je napisal/a:
Kako naj bo tvoja kritika relevantna, če kar nekaj na pamet pišeš. Edino logičnega kar vidim iz tvojega zapisa je, da neke okoliščine iz svoje okolice doma opisuješ. Za karkoli drugega nimaš dovolj informacij.

Zapis nič ne govori o priljubljenosti, niti ni prošnja za seks. Abstrakten zapis. Najbolj bo prizadel sevede tiste, ki se bojo našli v njem.
Default avatar
poIarni sij nepr je napisal/a:
Pa sej p*čka je vse kar iščete. Sej skoz jamrate, da vam ne dajo p*čke. Če bi imeli izbiro med tisto, ki veliko zna ampak ne da p*čke in tisto, ki ne zna nič, da pa p*čko, bi vsi drugo izbrali. Kaj se zdej tukaj neki fine delate? Sej nisem jaz od včeraj.
Default avatar
Jaz vsaki takoj rečem: preje, ko boš dala, preje boš fraj za gospodinjska opravila.
Deluje 100%
Default avatar
Če je moški lovec, to ne pomeni, da jo dobesedno z gorjačo spravi v svoj brlog. Lovljenje je z drugo besedo mišljeno prijetno dvorjenje.
Default avatar
Sami ne veste več kaj bi je napisal/a:
Vemo da nisi od včeraj General, pa si pod multinikom ali registriran, vemo da si tudi vedno enak z vedno istimi najbolj bolnimi na forumu in svoje blodnje pripisuješ nam, pa nikoli nič od tega nobeden od nas ni napisal, kar ti navajaš, ne? Kje vidiš kako jamranje , z izjemo tvojega in primitivnega zmerjanja enkrat žensk, enkrat moških?
Default avatar
Aristotelus je napisal/a:

Kaj bo ženska z nekim zakrnelim, dezinficiranim racionalistom ala Aristotel, ki deluje kot 100 letnik brez življenja, Amorja prebudi v sebi, da te pomladi , in ga (s)pusti, da poleti, ne ga dušiš, da se spontano brez nekih razmišljanjem brezglavo požene na lov za ženskami! :)

Morski val iracionalizma (nezavednega) z lahkoto preplavi in poruši celotno atensko zbirališče filozofov, kot hišico iz kart, posebej mladih moških, ki namesto, da bi živeli, se odprli svetu - ženskam, se zapirajo v miselne zapore mrtve, grenkobne in suhoparne filozofije.

Pravico do modrovanja imajo le starostniki, pri mladih je to napuh, ker prvo moraš biti mlad in neumen, da si na starost lahko moder.

Misli usmeri, kako žensko zgrabiti, se oprijet njenih naravnih telesnih krivin, ne da jim filozofiraš in utrujaš kot penzionist brez življenja v sebi, ki se sam sebi smili, ker ga babe ne povohajo. ;)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.