Starševski čvek

Ljubezen življenja?

Default avatar
Lepo pozdravljeni,

štejem 30 pomladi, v vezi 10 let. Do sedaj ljubil (tisto pravo) samo 1x. Sicer se odlično razumeva, vendar ni punca več tako ''živahna'' kakor na začetku.
Zgodilo se je ''morje 2018'', kjer sem videl (resno mislim) angela..skratka...zgodilo se je 3 dni pred odhodom domov. Z punco sva prišla na večerjo v salo hotela, kjer sva se spogledala z eno punco, katera tam pomaga čistit mize ter pribor. To je bil pogled...ne vem...ob tem sva oba bila tiho ter se nepremično gledala. Ob tem sem čutil mravljince in kaj takega še nisem doživel - nikoli v življenju! Poglej, ki pove 1000, ma kaj 1000. Pogled je povedal 1000000 besed.
Cel večer me je opazovala (tisti ukraden pogled, kjer z očmi za sekundo ošiknila proti meni).
Drugo jutro na zajtrku spet enaka zgodba, s tem da je padel še prvi nasmeh, nasmeh...ki te pusti brez besed. Vrnil sem ga saj sem tako čutil. Tako je sledilo še 3 dni. Do današnjega ohoda ter velike žalosti. Ker zjutraj te punce ni bilo na zajtrku sem čistilki pustil moj mejl na listku ter je prosil, če lahko preda punci (ki niti ne vem kako se kliče).
Sem opisal kje je delala in kakšna je.
Kaj bi naredili vi? Prosim za nasvet, saj sem res v oblakih z glavo. Kaj takega še nikdar nisem čutil.
Hvala
Default avatar
zaljubljen88 je napisal/a:
Je mogoče polna Luna?
Default avatar
Ne ni ker dežuje.
Default avatar
Zbudi se iz sanj. Odrasli ljudje ne sanjamo z odprtimi očmi. Lahko, da je med vama usekala + energija, to je pa tudi vse. Da ti je nekdo simpatičen na dolgi rok je še sto dejavnikov, ki se morajo poklopiti.
Default avatar
Lahko da je polna luna, vem, pa tudi, da zaradi punce sem do danes jokal samo 1x. Danes pa drugič v življenju. To pa pri meni pomeni nekaj...
Default avatar
Punco bi rad spoznal, kaj bi naredili vi?
Default avatar
Prvo se razidi s sedanjo punco, potem letaj po tistem hotelu za tisto drugo punco. Oglasi se čez en mesec, da se nasmejimo.
Default avatar
Si že dolgo časa v zvezi glede na to koliko si star/mlad...pa te je malo odneslo. Ali tvoja punca ni nič opazila? Če ti ta piše in se odločis poskusiti, to naredi. Vendar bodi pošten do punce. Vso sreco
Default avatar
V vezi sem 10 let, star sem 30. Drugače je moja punca res pridna ter delavna. Postori več kakor treba. Nič mi ne manjka z njo. A tisti pogled ter nasmehi, ter občutki.
Ne vem zakaj je življenje tako kruto
Default avatar
Zaljubil si se v lepo dekle, ki živi daleč stran, dela verjetno sezonsko pomožna dela in niti slučajno ne veš ali je morda tudi ona v vezi ali ima otroke, kakšna je po karakterju.
Zaljubil si se v iluzijo, ker je doma postalo malce dolgočasno.
Lahko spoznas to novo dekle, pustiš 10 let za seboj, prizadaneš svoje zdajšnje dekle in začneš pravljično življenje ever after.
Lahko spoznaš to novo, ugotoviš da za mamljivo fasado ni ničesar in da si brez veze zavrgel 10 letno zvezo in prizadel nekoga, ki te je ljubil.
Lahko zrelo, kot naj bi 30 leten moški bil zrel, pozabiš vse skupaj in pripišeš dopustniškim hormonom ter se vrneš v vsakodnevno življenje.
Če je v zvezi postalo dolgčas, potem poskušaš to urediti. Če ne gre, vezo končaš. Nikar pa za hrbtom nekoga, ki ti pere gate, ne puščaj svojega kontakta. Ni fer.
Default avatar
Ok, to vse razumem. Prizadel bi dekle, ki me res ljubi.
Kaj pa jaz? Meni ni usojeno kdaj ljubiti?
Default avatar
zaljubljen88 je napisal/a:
Končaj vse skupaj in bodi fer do svojega dekleta, ker si ne zasluži biti z nekom, ki se dobesedno norčuje iz nje. Punca bo trpela in upajmo da čimprej pozabila luzerja kot si ti, ki mu spodnese tla pod nogami neka mimoidoča simpatična punca in zaradi nje ne spi in ne zmore več normalno funkcionirat. Če se ti ta sanjska ženska ne javi bo jutri prišla druga in tako naprej, ker ti svoje sedanje dekle niti malo ne ljubiš in to si povedal tudi v tvojem zadnjem stavku če tebi ni usojeno ljubiti? Bodi fer do nje in ji povej da je ne ljubiš. Ne kradi ji njenega dragocenega časa več, 10 let nategovanja je bilo veliko preveč. Ti pa le sanjaj in fantaziraj o drugih in ko boš postal zrel boš dojel kako si se fino zaj..... !
Najbrž ti še ni kapnilo v 30 letih da življenje ni pravljica in da ti z nobeno osebo ne bo ves čas čarobno in lepo, a če hkrati hvališ kako pridna in delavna je a ni tiste iskrice več in te zelo hitro zamika druga ženska, ki se ti lepo nasmehne potem ti res ne ceniš svoje sedanje dekle. Zapomni si pa da ni vredno zapustiti osebo, ki jo ljubiš zaradi nekoga, ki ti je trenutno všeč. Realnost je drugačna ko tisto osebo spoznaš.
Zaključi in daj možnost svoji punci da gre naprej in spozna moškega, ki jo bo ljubil in cenil, ker ti jo ne.
Default avatar
A ni bila prejšnji teden tudi ena tema o spogledovanju s kelnarco?

Skrajni čas, da je konec dopustov, ker enim očitno škodijo :)

V kakšnem primeru bi se jaz javila vezanemu tipu, ki se spogledujejo z drugimi ženskami, ko je s partnerko? Mogoče, če bi bil to kak George Clooney.

A teh zadnjih deset let se pa nisi nikoli vprašal o svoji pravici do prave ljubezni? Meni je prav zanimivo, kako se ljudem nenadoma "odprejo oči", ko se zatrapajo v tretjo osebo. Prej jih ni nič motilo, potem pa partner/partnerka kar na lepem ni več živahna, zanimiva, ni več prava oseba. Prej pa deset let verjetno na piedestalu. Stavim, da ji nisi nikoli niti namignil, da jo imaš mogoče manj rad kot ona tebe. Ma taki zmeneti si prav zaslužite, da vas zdrma pomožno osebje v hotelu. Upam, da je tvoja punca opazila, kaj se dogaja, in bo ona načevljala tebe.
Default avatar
kupi hotel
Default avatar
zaljubljen88 je napisal/a:
Kdo je tukaj nor? Obnašaš se kot kak 18 letnik, ki se je prvič spogledal s punco. Kot kaže, ti je sedanja bila servirana na pladnju, verjetno znanka iz mladosti, glede na to, da misliš, da bi kaj bilo iz tega ker sta se 1x nasmehnila drug drugemu...
Default avatar
1. Vse njene poglede si si povsem narobe predstavljal.
2. Pozabil boš v dveh tednih.
3. Čakaj, pa boš videl kaj in kako se bo izcimilo.
4. Takoj zapusti sedanje dekle in do smrti jokaj nad neuslišano morsko ljubeznijo.


Med opcijami izberi sam. ;-)
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Tara, pa kje ti živiš…
A veš, se zgodi tudi, da se srečaš s svojo "dušo dvojčico"...
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
Seveda. Številka 3. :-)
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Sanjarije o zapečenih niso ljubezen življenja?
Default avatar
poIarni sij nepr je napisal/a:
Polarni, kako kaj življenje? Hudo, a ?