Starševski čvek

Nasvet poročene družinske ženske za samske ženske pri 40

Default avatar
Grem včeraj zvečer na pivo, v športnih šlapcah, športni majci, nič nalakiranih nohtkov in make upa. Uživam in gledam v nebo. Poletno večerno ležerno. In kmalu ugotovim, da je v bližini kar nekaj mlajših moških od mene, ki me opazujejo -pametni, tehnični tipi, bi rekla. Samske ženske, ki si zveze želite, verjetno res, ampak res čist preveč komplicirate. Vzemite enega ločenega ex sošolca al pa frej soseda. Vsaj veste, kaj dobite. Lahko ste čist natur, le da ste fit in dobrovoljne, pa da ne težite za vsako malenkost. In ga imate krasnega življenjskega partnerja. Le pazite, da ni nasilnež, pijanec ali gobezdač. Prav ne razumem, kje iščete tipe, da dobite take psihopate. Pa dejte se zmigat, pojdite same v hribe, tam je zagotovo kak fejst. Ko gledam prijateljice, ki so okrog 40 in frej, vidim, da so vse po vrsti komplikatorke, ki so si uredile svoje življenje do potankosti v ritmu službica, pijačka, FB, četanje, izleti z ostalimi samskimi prijateljicami in urejeno stanovanje kot muzej. In stokajo, da ni v redu moskih. Da jim vse razmečejo, če prespijo. Da jim težijo in zbijajo samotavest. Ja, prav toliko, kolikor jim same dopustite.
In nehajte delat doktorsko dizertacijo iz vsakdanjih in lušnih stvari, kot sta na primer pivo in dotik. Uživajte življenje. Če želite imeti moškega, ga imejte. Če ga nočete, pa ga ne imet. Samo ne stokat, da ga nimate. Sicer pa je en kup ločencev, ki so jih že bivše žene naučile bontona v skupnem gospodinjstvu, tako da vam bo to prihranjeno.
Default avatar
Saj nobena ne joka, da nima moškega, kar naprej pa "srečno poročeni" odpirate nove in nove teme, kako so samski gnili in zanič, vi pa tako sreeeečččnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....in eni si še celo drznete dajati nasvete neznancem. Ne morš verjet!
Default avatar
kaj pa če bo ta bivši sošolec ali sosed hotel tudi seksat?
Default avatar
Nekaj idej je napisal/a:
Le kje si pila to pivo, da te nisem srečal. :-)
Default avatar
Ja saj zato sem pa napisala, če hočete ga imejte, če nočete pa ne. Veliko mojih kolegic bi imele partnerja, ampak noben ne ustreza kriterijem. Na vsakem najdejo 100 napak. In ker so vse zafnane in skomplicirane, nase vlečejo take tipe. In potem se pritožujejo, da ni izbire in da so vsi fejst že oddani.
Default avatar
Nekaj idej je napisal/a:
Aplavdiram. Bravo. Na pivo te povabim ;-)
Default avatar
Kolikor jaz vidim moje samske prijateljice, jim je samim čisto fajn, nobena kaj preveč ne stoka.
Je pa ćisto res, da imajo svoj red, svoje navade, svoje ritme in tega niso več pripravljene spreminjati. Z leti smo se pa ljudje čedalje manj pripravljeni prilagajati in spreminjati in to seveda velja za oba spola. En moj sosed ki je "stari stric", nikoli poročen, pravi, da bi še prenesel žensko za en kratek čas pri sebi, samo če ne bi dihala tako naglas :)))))
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ej. Me zanima, če bi se prilagodila, ko bi zadela na Eurojackpotu? A to bi pa šlo, ane.
Default avatar
Nekaj idej je napisal/a:
upam, da to svojim kolegicam tudi poveš. Tukaj razglabljat je brez veze.
Default avatar
en samski je napisal/a:
Prillagodila komu ali čemu?
Denarju? Tle bi se po mojem vsak :))
Default avatar
Avtorica, lahko, prosim, razlozis se enkrat? Ker nisem dojela poante tvojega pisanja.

Sla si na pivo v svoji kao "naravni" izdaji. Verjetno s prijateljicami. Ker ce bi sla z mozem in pri tem podrobno proucevala okoliske tipe, bi bilo kar kislo.

Videla si jih enih par, ki so delovali "pametno" in "tehnicno". Prav. A ves, bolj ali manj povsod, razen res v kaki beznici, se da videti take. In tudi nima veze s tvojim trenutnim outfitom, ampak bolj s tem, kaj opazujes. O teh tipih ne ves nic, razen kako izgledajo. Lahko so srecno v zvezi in so sli na pijaco in cvek. Lahko so kljub "tehnicnemu" videzu slab material za zvezo. Mogoce kateri prevec pametuje, lahko je kako drugace zoprn. Mogoce so srecno samski in jih vezava ne zanima. Lahko da jih ne zanimajo zenske. Itd.

Tudi ce si hotela povedati, da so pogledovali proti tebi, to se vedno ne pove cisto nic. Ti si se tudi razgledovala, pa se deklariras kot druzinska gospa.

Kaksno zvezo imajo torej tvoji nenalakirani nohti s tipi, ki so sli s svojo druzbo na pijaco in kaj ima to vse skupaj opraviti z zenskami, ki so trenutno ali trajno samske?
Default avatar
Lepo napisano. Tiste, ki znajo uživati, niso malenkostne , ne komplicirajo... so srečno poročene. Ta druge, ki iščejo dlako v jajcu (tud če so pobrite), pa so samske, nezadovoljne in non stop neki godrnjajo. Take niso zadovoljne niti v službi, niti same s seboj. Ko srečam tako, naredim velik obvoz pa še stran gledam za vsak slučaj.
Default avatar
PismoRosno je napisal/a:
Oooodddliičnooo!

Avtorica, prosim za odgovore na tale vprašanja, ki so logična glede na tvoje remblanje.
Default avatar
občasništvo je zakon ☺
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ko praviš, da se samski steška prilagajajo n a življenje v dvoje? Že res, da je samski biti bolj komot. Ampak, ko bi ga prijela za otepača, bi verjetno drugače razmišljal. :-)
Default avatar
Če je ženska zadovoljna sama s sabo in kolikor toliko dobro izgleda, se dobri moški vedno tepejo zanjo. Za ni njih ni nobenih ovir. Moški niso neumni, kar je slabo, zaobidejo ali po hitrem postopku skenslajo.
Jaz sem našla zase perfektnega moškega pri svojih 40 tih in mi ni žal, da sem rekla NE moškim, ki niso bili usrezni zame.
Default avatar
en samski je napisal/a:
Že že, ampak ga ne more držati 24 ur na dan, v tem je težava. On bi žensko, ampak da v istem hipu, ko nehata seksati, spoka in gre. Ker potem "prenaglas diha" :)))
Imam tudi eno samsko starejšo sorodnico. Ima svoje rutine, njo moti že, če si kruh drugače odrežeš. kot si ga ona. Po mojem bi jo kap, če bi prišel kdo k njej živet.
Default avatar
Replika je napisal/a:

Podpišem!
Default avatar
en samski je napisal/a:
Je napisala, da noče pjančka! ;)))
Sicer pa, zakaj bi se ena srečno vezana sploh oglašala in razglabljala na to temo? In celo sama šla na pivo in se spogledovala z mlajšimi?
Default avatar
Replika je napisal/a:
Eni so res picajzli. Me prav zanima, če bi se dnarja ubranili, kot sem napisal. Ah, partner je pač prtljaga. Ja vem. poznam osebke, ki bi samo smetano pobirali, ostalo zavrgli.