Politični čvek

slovenska policija in kubanci

Default avatar

Julij Cezar

Policijske butare napisale za 14000 eur kazni kubanskim plesalcem ki so prislli s kosila brez dokumentov ker so jih pozabili v hotelu;zdaj me zanima koliko kazni je napisala policija vse tem hordam ki so drle cez mejo in ali so izterjali kazni,ker ce tega niso poceli je potrebno prijaviti ker niso opravljali svoje dolznost poZakonu,ker ene butare tu gor striktno navajajo da j treba zakone spistovati;butare senza,taras;barca in se kaka cvetka se najde ned njimi
Default avatar

hmmmhja

Ja da nas ne bi kubanci okupirali ane
Default avatar

ja res debilno

Julij Cezar je napisal/a:
Se strinjam. Pravtako da se niso na prosnje zupana gostitelja odzvali niti na dostavljene dokumente. Ma to pa je bolano. Jaz upam, da se kdo za njih potegne res sicer pa naj placa obcina. Je pa to sila slaba reklama se spravit principe furat na nekih plesalcih,ki jih gosti Slo mesto!!! Retardirano. Medtem, ko mnozice dejanskih divjakov in migrantov (celo oborozenih) lazi okoli. Nekatere pa se naseljuje.
Default avatar

opfšs

ja res debilno je napisal/a:
Hm, ja, v hotelu, ampak v Italiji. :)) Kazen je za prestop meje brez dokumentov, ne ker jih niso imeli pri sebi.
Kaj misliš, da bi se zgodilo s tabo, če bi bila v Avstriji brez dokumentov?
Default avatar

ja res debilno

opfšs je napisal/a:
A oni so vedeli, da preckajo mejo? Mogoce so verjeli, da v EU ni mej?? P.s. Sem ze bila brez dokumentov v AU in so bili zelo humani.
Default avatar

opfšs

ja res debilno je napisal/a:
Si bila ti malo morgen. Iz države te brez dokumentov sigurno niso spustili, ne laži. Kaj so vedeli ali ne, je popolnoma nepomembno.
Default avatar

salz

opfšs je napisal/a:
V Avstriji so policaji zelo humani in se da z njimi pogovoriti, se jim da kaj dopovedati. Sem imela zelo bližnje srečanje z njimi na letališču v Salzburgu in sem bila presenečena nad profesionalnostjo in prijaznostjo policije tam.
Mislim, da imamo najbolj zbirokratizirano policijo v Evropi.
Sramotno je, da tudi potem, ko so jim Kubanci po eni uri dostavili vse dokumente, niso odstopili od kazni.
Default avatar

opfšs

salz je napisal/a:
Tudi v Sloveniji imam jaz samo dobre izkušnje s policisti. Kako pa si se ti obnašala v Avstriji? In kako so se Kubanci v Sloveniji? Ne veš, a ne?
Default avatar

ja res debilno

opfšs je napisal/a:
Jaz lazem ne. Na bencinskem postajaliscu oz okrepcevalnici so mi ga pajsnili iz zepa. Sem to povedala na meji. No problem. So rekli naj sibam naprej in uredim v Slo kot da je izgubljen. Manj casa in komplikacij mi je vzelo. Zelo prijazni torej.
Default avatar

salz

opfšs je napisal/a:
Kako sem se obnašala v Avstriji?
Presenečeno, zelo presenečeno, ker so me, ko sem hotela odpeljati iz garaže na letališču, obtožili, da vozim ukraden avto.
Po dveh urah se je problem razrešil, s tem, da so klicali v Slovenijo, ne vem točno kam, nekam pač, kjer so jim povedali, da je prišlo do napake v sistemu.
Ves ta čas sem bila v prostorih policije, postregli so mi s kavo in čokolado, me tolažili, da bo vse v redu, da pa pač morajo preveriti in se prepričati. Dokazali so svojo človeškost.
Na koncu so se mi opravičili, ker so me zadrževali.
A ti veš, kako so se Kubanci obnašali? Ali si samo en/a, ki sovraži vse tujce po vrsti?
Default avatar

megaboy

Tole je še večja sramota za slovensko policijo kot nedavno popivanje z mladoletnico v Kranji
Default avatar

seljandure

megaboy je napisal/a:
Mogoce bi jih pa malo izobrazili. V vedenju morda. Tega manja tudi nasim gostinskim dijakom in potem spustimo vse te neotesance v svet. Niso sami krivi. Sistem jih je zgresil. Druzina itak ne opravlja vec svojega dela: vzgoje, predaje vrednot, bonton itd. K verouki jih pa tud vec ne vozjo torej edina zadnja opcija bi bil sistem solanja,ki pa je tudi ( kot celoten niz v druzbi) zatajil.
Default avatar

ne vem kaj smem napisati

s trstenjakove ni bilo nobenh navodil in sem v dilemi. kazni jim je napisala naša levičarska oblast, oni pa pruhajajo iz komunistične države in res ne vem kako naj se obrnem da bo všečno našemu vidji.
Default avatar

neverjetno

Katastrofa res, migrantsko golazen pa naseljujejo na morje in hranijo z eko pridelano hrano. Gabi se mi že ta naša hinavska drźava, kjer moramo za otroke zbirati denar, da lahko nekateri sploh vidijo morje, za golazen pa samo najboljše, da nas bodo potem lažje pobili, sramota.
Default avatar

Vladine konstantne kršitve zakonov

Moj komentar se mi je žal zapisal k temi o hemoroidih, prehitri prsti.

Moje vprašanje vladi se glasi: Koliko mio ojrov je priteklo v državno malho vse od prvega ilegalca dalje, v l 2015 vsaj 500 000njih x 500€= ?

Bo Cerar kaj povedal?

In drugo vprašanje: Zakaj policija ob vsakem ilegalcu krši zakon o prestopanju meje?

Ne bi v zvezi s tem vso vlado mi množično ovadili?
Default avatar

Bog MONa TM

takol je:
Gibanje brez dokumento tudi v lastni državi je prekršek .. 500€
Gibanje migrantov skozi državo ob spremstvu !! policije .. je pač početje policije.
seveda pa levaki ne razumejo, da so kubanci komunajzarji, ki se gibljejo samo kot čreda in ima njihove dokumente partijski sekretar.
Me zanima, če bo Mirko spet naredil državni udar in suspendiral kar je policija naredila ☺☺☺
btw: župan ni država (hvala bogu) ... je pa krivec za sranje, ker vabljenih ni opozoril na minimalne standarde - da se ima dokumente pri sebi
Default avatar

Rdeče gosi

Če bi bili muslici kazni gotovo ne bi dobili, bi bili še povabljeni na kakšno brezplačno degustacijo, ki bi jo organiziral Kordež, ker so pa rimo katoliki udri polniti državno blagajno.
Default avatar

Bog MONa TM

Rdeče gosi je napisal/a:
pikec .. kubanci so komunajzarji po državni ureditvi ☺
in SVNje komunizem poslala v 3PM 1991 ☺ na čelu z Milanom K - največjim komunajzarjem Yuge ☺
Default avatar

a bejž no

Bog MONa TM je napisal/a:
Ampak on še vedno hara, nič ni šel v 3pm
Default avatar

dvojjjna merila

opfšs je napisal/a:
Dejstvo je, da so množice migrantov spuščali v Slovenijo brez kazni in preverjanj, napisali so starost, ki so jo povedali in imena, ki so jih povedali, te Kubance, ki so preverjeni, pa po birokratsko ostro kaznujejo!