Forum.Over.Net

Starševski čvek

Povejte mi zakaj se ženske tako pritožujete nad varanjem svpjih partnerjev, doma pa jim odklanjate sex, kar jim daje pov

Default avatar

Da vas slisim

Res ne razumem tega vašega moraliziranja in obtoževanja, če ste nenazadnje krive same, ker nam odklanjate sex? Mislim, vsak moški rabi 3x na teden sexat, ce je manj nastanejo taksni in drugacni problemi od frustracij, ki se stopnjujejo do sporov v zvezi, varanja in dokoncno locitve. Zakaj tudi po vseh teh raziskavah zenske se zmeraj ne dojamete tega dejstva, zakaj mislite, da je 1x na 14 dni ali 1x na mesec dovolj?
No povejte, da slisom vaso zensko logiko!
Default avatar

truckbabe

pa saj sex ni edina stvar, zaradi česar sta dva skupaj....če meni ni do seksa, tudi moj ne bo seksal. Še najmanj pa kje drugje.
Ker sem ga ujela in mu poturila otroka, je moj. Moj. Moj in od nikogar drugega.
Mora razumeti, da če meni ni do seksa, tudi on nima kaj seksati. Pa čeprav on bi, čeprav vem, da rad veliko seksa. Ampak, ne, ne bo!!!!


Mislim, da ti bodo nekaj takega napisale vse frustriranke, ki mislijo, da ko so ga "ujele", ga ni junaka ali junakinje, ki bi jim to vzel:):):)
Default avatar

Senza

Če ni za (do)bit', je pa za it'.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar

Kot ženska

Da vas slisim je napisal/a:
Dajte moški enkrat povedat, zakaj se še vedno niste sprijaznili s tem, da je ženska prav tako utrujena ko pride iz službe kot vi, pa ima potem še otroke sama za rihtat, ker greste vi s kolegi na nogomet, sama je za gospodinjstvo, potem bi pa zraven morala še v fitnes, da bi spravila telo nazaj v formo po dveh, treh porodih. Kdaj boste odrasli in začeli sodelovati pri družinskem življenju in odgovornostih, ki jih le to prinese, ter malo razbremenili ženo, ji pokazali, da jo spoštujete in cenite njen trud in ste se tudi vi pripravljeni kdaj odreči pivu s kolegi, kot se mora ona neštetokrat kavi s prijateljicami. Ni čudno, da se počuti kot hišna dekla, kar ne pripomore k želji po seksu in potihem za to krivi vas in je zato niti najmanj ne privlačite. Potem pa jamrate, da vam ne da. Povejte, zakaj to počnete, da slišim vašo veleumno razlago in moško logiko.
Default avatar

glupa

Kot ženska je napisal/a:
in vsega tega ti pred porodom in predno si mu prvič dala ti nisi vedela,da slišim ta tvoj veleumni odgovor. sama bi bila, zakaj si se pa splodila pa rodila otroke, aja saj si nisi sama kriva mati narava te je umetelno na suho na......,ker njej se gre samo za to, da taki kot ti nadaljujete vrsto in kako fino ji uspeva planet je že čisto onesnažen s temi škodljivci, saj niso vsi človeki škodljivci da se razumemo, ampak tam 99 procent pa. na to pa nisi pomislila kaj
Default avatar

kaj je napisal

Kot ženska je napisal/a:
znani slovenski doktor, nobena ni tako utrujena da zvečer ne bi mogla dat še nog narazen, če pa sliučajno trokira pa mal lubrikanta ti pa tačaš mal zaspiš saj decu je važno da je not in da se sprazni, pa če ti kaj sodeluješ al pa nič
Default avatar

Točno tako

Senza je napisal/a:
No sedaj vidim, da ocitno tudi nekatere zebske pametno razmisljate. Cestitam, upam, da pravega dobis :D
Default avatar

Ni čudno da je toliko varanj

Kot ženska je napisal/a:
Če vse razmisljate tako kot ti, potem se res ne čudim, mislim halooo, vsak je zdelan ko pride iz sluzbe, ne vem, a ti jemljes sex kot delo ali kaj? Pri meni je to sprostitev, da dobim novega zagona po naporni sluzbi in skrbi za otroke. Da bi mi zena odklanjala sex? Ja potem ji pa tudi jaz ne pomagam skrbet pa razvazat otroke, tudi na kafetke ne bo hodila...milo za drago, najprej pred svojim pragom pometi potem pa drugim pamet soli!
Default avatar

Replika

In zakaj možje varajo, namesto da bi se lepo ločili in dobili sex mašino , kot jim "pripada"?
Pa še eno vprašanjce: glede na to, da v daljni preteklosti ženska niti pomisliti ni smela, da bi odrekla možu seks - zakaj so varali (množično) pa v tistih časih?
Ne razumem.
Default avatar

a_joj

Da vas slisim je napisal/a:
Dobro da me moj ni pustil, včasih je bilo 3-4x na dan, na mojo pobudo. Kako srečo sem imela ;)

Na 14 dni? 1x na mesec? A so v izložbi te lutke, niso žive?
Default avatar

Hm hm ja no

A trikrat na dan bi, da o noči ne govorim. Kam pa podnevi z otroki. Naj bodo zraven? Pa kaj če ti zapaše ko jer baba na šihtu, njen šef pa ne mara da se onegavi recimo na blagajni. To ti seveda daje od boga dano pravico, da skačeš čez plot.
Default avatar

kake imate eni

Ni čudno da je toliko varanj je napisal/a:
To se pa bere kot, da ji pri skrbi za otroka in pomoč pri gospodinjstvu nudiš samo zaradi sexa. Sej otrok je ravno toliko tvoj kot njen pa če še kdaj sexaš ali pa ne. Lahko ti pa ona kontrira in ti reče, da če boš preveč tečnaril s sexom, bo skrb za otroka in gospodinjska dela prepustila tebi. Od pirčkanja s kolegi se pa lahko samo še posloviš😂
Default avatar

Preprost odgovor

Replika je napisal/a:
Ker so žene (veliko žensk nasploh, a se posebaj žene v dolgotrajnih zakonih) zavrte. Tudi takrat, ko "dajo", naredijo to bol zaradi tega, da bi bil moz srecen, potem pa imamo tu rutino, kot je isti polozaj, ona pa ja ne bo nic naredila, isti prostor, isti cas...popolna rutina in me ne cudi, da se potem veliko moskih tega navelica, a tako naj bi zgledal zakon? Potem pa seveda, ker ni ljubezni in predanosti s strani partnerke bo moski iskal le-to drugje, kar ni tako sporno, kakor hocete to nekatere prikazati.
Za vsako stvar mora biti en vzrok/povod, ne zatiskaj si oci, gospodicna.
Default avatar

Replika

Preprost odgovor je napisal/a:
Aja, pol ni to da ni seksa, samo ni dovolj raznolik? Zakaj se pa potem tile kundeti poročijo z hlodi?
Saj seks pred poroko zdaj vsi prakticirajo, bo pa ja sprobal prej, preden se poroči?
Default avatar

Preprost odgovor

a_joj je napisal/a:
Grem stavit, da vajina zveza se zmeraj zelo dobro funkcionira in je med vama se zmeraj mocna privlacnost?

Za privlacnost med partnerjema je nujno potrebna intima in spolnost, ce tega ni se kmalu oddaljita enden od drugega, nenazadnje je spolnost tista, ki poleg zaljubljenosti locuje prijatelja od partnerja.
Default avatar

kdo te sili

Kot ženska je napisal/a:
kdo te sili v dva ali tri porode, če še enega otroka težko obvladujeta in se je treba vsemu ostalemu odrekat? kje piše da se ne moreta zmenit in delo razdelit in da mora vsako delo bit opravljeno točno tako in takrat kot se tebi zdi in ne dovoliš partnerju da se o tem odloča sam? kdo pravi da moraš striktno nadzorovat kaj in kako naredi, če že dela in pri tem konstantno nergat za vsako figo?
Default avatar

a_joj

Preprost odgovor je napisal/a:
Bilo je tako, zelo zelo dobro. Zrel odnos, povezanost, razumevanje, zauapanje, in hkrati spoštovanje, ter "pustiti drugemu da diha in se razvija/raste ob tebi".."

Poleg tega potrebuje vsak tudi prijatelje, kolege in druženje. Brez tega je krog sklenjen in monoton.
Vsak svoje prijatelje, ter skupne.
Človek je družabno bitje.
Žal je umrl. :(((
Boljšega ne bo! Ta je bil pisan na kožo.

Hvaležna za tiste čase, od katerih živi srce in spomin. :)
Default avatar

pred poroko je drugače

Replika je napisal/a:
takrat se splača potrudit ali celo malo potrpet da se ujame in trdno priveže nase primernega oplojevalca in bodočega očeta svojih otrok
Default avatar

general Glanzkopf

Baba se dela, da ji je copatar všeč, ampak to delanje traja le do nakupa skupnega flata, avta in pridelanja kakšnega pamža. Potem je menjalni del že izpolnil poslanstvo, na vrsti so glavoboli in diskretni ljubimci. Bete se pa užaljeno sprašujete, kaj se dogaja in žugate, da boste skočili čez plot, v bistvu pa nimate s kom.