Forum.Over.Net

Starševski čvek

Res ne razumem žensk, ki obletavajo poročene moške in moške v zvezah!

Default avatar

kaj se jim roji po glavah

Raziskave so pokazale, da samo z nošenjem poročnega prstana prejmeš več pozornosti od žensk. Kaj je s tem?

Ne razumem, zakaj te ženske mislijo, da bo poročeni dec zapustil svojo ženo in družino za njih. V bistvu, razen seksa, ne vem kaj drugega lahko še pričakujejo. In tudi če jih zapusti zanjo, zakaj bi to bil dober znak? A mislijo res, da ko ga bodo pa one imele, pa jih ne bo prevaral kot je svojo ženo, če mu prispe na pladnju nova ponudba.

Torej, ženske se bi raje pretepale za moškega, ki je že zaseden, le za to, ker ga je prej
že druga ženska povohala? Ženske zaupajo le drugim ženskam in si bi raje delile moškega, ki je že potrjen s strani žensk, kot pa naredile skok v neznano in poskusile biti v razmerju z moškim, ki bi jim po verjetnosti lahko tudi ustrezal.

Pri moških je ženska, katere se še prej noben ni dotaknil, izjemna priložnost. Pri ženskah pa tak moški jih odvrača, saj hočejo nekega Brad Pitta ali kaj.
Default avatar

Rambo

Glej, ce spremljas ta forum,nihce ne trdi, da so zenske pametna bitja. Moski hocejo zensko ker hocejo zenske...zenske hocejo moske ker hocjo boljsi status, vecji ego.
Default avatar

če sklepam po sebi

Se res raje pogovarjam z moškimi z prstani. Ker nekako naivno upam da si zato ker se smejim šalam in pogovarjam z njim ne bo naredil v svoji glavi pravljice da ga hočem naskočit. Na žalost moškim ta prstan ne da možgan v večini primerov. Tako da so isto blesavi kot samski. In prijaznost zamenjujejo za zainteresiranost za njegovega prijateljčka.
Pa še o tem da samske raje poročene pecamo. Ne hvala. Nisem ljubiteljica rabljene robe in sem že kot otrok imela probleme z deljenjem :). Tako da ne :).

Bi se pa vprašala zakaj poročene ne zaupate svojim možem da tudi če jih kdo obletava znajo reči ne? A ni žalostno da živite v strahu? S kakšnimi pussiji ste to poročene?
Default avatar

pjuhhhn

Ne vem, če ženske res raje obletavajo moške v vezah in poročene moške. Jaz bi rekla, da ne. Verjetno pa, kot je napisala zgoraj, bolj zaupajo, da ne bodo težili za kaj več kot prijateljevanje, zato tudi lažje pristopijo in komunicirajo (je že tako,da je najtežje pristopiti in biti sproščen k nekomu, ki ti je všeč).
Meni je fajn, če imam moške prijatelje. NPr. imam najboljšega prijatelja več kot 20 let, nikoli ni bilo nič med nama in nikoli nič ne bo (jaz sem ga vzela kot brata). Vendar ni nikoli bil v dalj trajajoči resni zvezi, ker mislim, da če bi imel žensko, da tega prijateljstva ne bi tolerirala.
Default avatar

Natty37

Tudi moški so pri tem krivi ker nasedejo ženski.
Default avatar

Cianid

kaj se jim roji po glavah je napisal/a:
Se strinjam! Moški, ki je v družbi žensk je bistveno bolj zaželen, kot tisti, ki pač nima te možnosti. Težko verjamem, da se ženske, da tako enostavno manipulirati. To pomeni, da če se z lastno sestro izdajaš za par, te bodo želele tudi druge... Ženske vedno znova dokazujejo, da niso sposobne razmišljati z lastno glavo. No in potem se zgodi, da opazujemo zgodbe, kako je njen fant nesramen do nje. Jah ponavadi je tako, da so najslabši ljudje tisti, ki ničesar ne cenijo in jim je vse enostavno dosegljivo. Sicer pa, tisti, ki si ni v mladosti do zgornje meje ene 25 leta, izdelal socialnega kroga punc bo zelo verjetno ostal samski ali pa z bistveno nižjo kategorijo ženske kot je on. Dandanes ženske ne sklepajo kontaktov z neznanci - žal.
Default avatar

simple

Simple, ker je že druga ženska naredila selekcijo in veš, da je nekaj vreden in ne popoln luzer. Drug razlog pa je, da že ima eno, ki ga pedena, pa potem ti ne rabiš.
Default avatar

vse razumejo kot namigovanje

če sklepam po sebi je napisal/a:
He,he, he, ... Tudi jaz sem bila taka naivnica, da sem mislila, da poročen si pa že ne bo mislil, da se zafrkavam in sem sproščena z njim zato, ker bi me zanimal ali privlačil. No, bila sem v zmoti, zato sem z moškim spolom bolj kot ne, uradna!! Škoda, ker so kot družba veliko bolj zanimivi kot ženske :((
Default avatar

Cianid

simple je napisal/a:
Ja seveda, druga ničvrednica je naredila selekcijo, ti koza pa nasedla. Ene imate možgane čisto spražene, a to zaradi vročinskega vala?

To je povsem naključno. Slabi moški imajo dobre ženske in obratno. Zakaj se potem dogaja, da moški ubije partnerico, če je po tvojem sklepanju tak material? c.c.c.

Je pa tako, da tista ženska, ki misli, da je samo njen partner uh in ah, vsi ostali pa so kao luzerji je v resnici slaba oseba. Ker v redu oseba je v redu do vseh, ne samo do določenih!
Default avatar

leganova bi lahko to raziskala

kaj se jim roji po glavah je napisal/a:
To je res zanimiva tema. Antropologinje kot je dr. Legan Cvikl bi lahko to raziskale v kakšni svoji raziskavi in o tem napisale knjige. bi bilo bolj zanimivo, če bi to raziskovale na podlagi osebnih izkušenj, kot pa da raziskujejo elite in pišejo o svoji poroki. Z antropološkega vidika so precej bolj zanimive ženske, ki se namerno zapletajo z zasedenimi moškimi. Saj mogoče je to antropološko gledano čisto ok. Najbrž je preteklosti moški moral oplodit čim več žensk, da se je rod ohranil, sploh ko so moški umirali v borbah in podobno. Ampak v tem primeru so bili lovci moški ne ženske.
Default avatar

Filanje kurjega ega

Obletavajo jih preprosto zato, da dobijo potrditev, da so hude... 'o poglej, tako sem huda, da je pozabil, da je poročen!'
Default avatar

Stepni_Volk

kaj se jim roji po glavah je napisal/a:
Evolucija. Redčijo najšibkejše iz črede “družina”:
De omnibus disputandum..
Default avatar

skode1ica

Za poročenimi flirtajo največ ženske, ki so že poročene, ali v resnici nočejo zaresne veze. Nekako bolj varno se počutijo, da tip ne bo hotel imeti kaj več z njo. To redko priznajo. V vecini nakladajo o resnih vezah, da ne bi izpadle kurbetsko, v resnici pa želijo sex in denar. Za resne veze so zaželeni samski.
Default avatar

Raziskovalka Spodnega Dupleka

ta tvoja raziskava je nadvvse verodostojna za je bila narejena v Spodnjem Dupleku za revijo Vascanka.
Default avatar

antilopa

Cianid je napisal/a:
To tvoje pojasnilo je malo preveč za njene sive celice. :)))

V večini primerov poročeni moški sami obletavajo samske ženske, le da nekatere nasedejo, druge pa ne. Gre pa za to, da so poročeni moški samozavestnejši. Mislijo si, doma imam eno, ki mi kuha, pere, lika, eno si bom pa še za posteljne igrice poiskal. Zato, poročene ženske, bodite srečne, ker so vaši možje večkrat zavrnjeni.
Default avatar

general Glanzkopf

Hočejo probat poročeno kvaliteto.

No, utvara o kvaliteti traja le do ločitve. Potem se ločenke glede dedcev strinjajo s samskimi babami.
Default avatar

Una gatta

skode1ica je napisal/a:
Z napisanim se 100% strinjam :) Ja da ne bi tako izpadlo in malo prikrijejo.
Default avatar

Dfuhfx

pjuhhhn je napisal/a:
Ko je moški v resni zvezi tudi ženska prijateljstva odpadejo, razen izjem. Če kot prijateljica ne bi tolerirala njegove resne zveze, bi med prvimi odpadla in veš, da si njegova prijateljica samo toliko, ko bi lahko bila tudi njegov potencialni ulov. Ti se z njim igraš, on pa ima bogoče upanje, da bosta kdaj skupaj. Ko bo dobil tisto "pravo" , zate ne bo imel več časa.