Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ljubimec je prekinil z mano

Default avatar

Na tleh totalno

Prosim brez obsojanj. Ne rabim jim.
Povejte mi nekaj... ali mine kdaj to hrepenenje po drugi osebi, ga preboliš?
Za kaj gre.. preprosto, zgodba kot mnoge druge. Ljubimec, neverjetno ujemanje, jaz sem se zaljubila, mu to priznala, tip se je umaknil.
In jaz sem sedaj totalno na dnu. Ne fukcioniram, ne dojemam kje sem, ker mislim samo nanj. Mož, otroci... sploh se ne morem vklopit. Mislim samo nanj.
In upam, da pride nazaj... ker to se dogaja. Obupana sem, res.
Povejte mi svoje izkušnje, obsojanj ne rabim, prosim. Že tako mi je težko.
Default avatar

Jelko z vasi

Na tleh totalno je napisal/a:
Kako je šele mož prizadet, ko sumi da se njegova draga poriva z drugim...
Tako babo namočit v katran in posut s perjem...
Sram naj te bo!
Default avatar

Chocolattt

Na tleh totalno je napisal/a:
Kakšna gluma.

Sprašuješ, če kdaj mine hrepenenje po drugi osebi?
Babnica, tebe je že minilo hrepenenje po možu, otrocih, vseh, ki naj bi ti bili najbližji, in zdaj glumiš, kdaj te bo minilo po ljubimcu?
Default avatar

2 Easy 2 Late

Se ni bolje neverjetno ujemati še preden ustvariš družino?
Default avatar

antilopa

Povsem odkrito......čisto nič se mi ne smiliš.
Default avatar

jzhtzt

Če si pametna, ti bo ta izkušnja izkušnja v vednost in ravnanje v prihodnje. Zavedanje, da ima moški lahko ljubico res samo in zgolj za sex, brez da bi mu bila res všeč, simpatična, luštna ... še dodatno boli. Sicer pa so bili znaki tega verjetno že v času trajanja avanture, samo očitno si še preveč zelena, da bi jih prepoznala.
Verjemi, boljše to trpljenje kot trpljenje, ki ga povroči ločitev od očeta otrok in vse komplikacije, ki jih zaradi skupnih otrok prinese ločitev.
Kaj ko bi naredila kakšen poseben dan sebi in svoji družini?
Default avatar

mine ja

Na tleh totalno je napisal/a:
Mine. A še nikoli pri svojih letih nisi bila nesrečno zaljubljena? Te pa ne obsojam, vsakdo rabi malo spremembe, si si pač poiskala, kar si mislila, da ti je manjkalo.
Default avatar

saj tudi ženska

jzhtzt je napisal/a:
Saj tudi ženska ima lahko ljubimca zgolj za seks, ampak očitno ne ti ne avtorica pač nista tak tip ženske.
Default avatar

sej verejtn

2 Easy 2 Late je napisal/a:
Sej verjetn sta se tudi, ampak z leti "neverjetna ujemanja" tudi minejo
Default avatar

Silverija

Na tleh totalno je napisal/a:
Upaš, da pride nazaj takšen pezde? Ko se bodo tvoja čustva nekoč polegla, boš videla da je tako. Iz splošnih izkušenj z moškimi, pa je za nespoštljiv odnos najboljši odgovor- popolni ignor. Tako si boš nazadnje, če ti je kaj do nje, rešila saj kanček časti. In to je tisto kar šteje, moški ne marajo obupanih, lepljivih žensk. Obenem pa ne morem mimo tega, da še ne dopišem, da bi tvojim otrokom tudi bilo težko ob zavedanju kakšno mamo imajo, ne glede na vajin odnos z njihovim očetom. In to je tisto, kar tudi "RABIŠ" prebrati, o tem razmisliti, ker nisi samo uboga žrtev svojega ljubimca.
Default avatar

zakaj pezde

Silverija je napisal/a:
Zakaj je on zdaj pezde? Saj sta bila zmenjena oz. je bilo samoumevno, da gre tu bolj za rekreacijo, že glede na njen status, je dajal kdaj vtis, da hoče kaj drugega? In ona navsezadnje? Tukaj nihče ni žrtev, še mož in otroci ne, se jih čisto nič ne tiče in jih nič ne stane, če se je malo z drugim pokavsala, sploh če ne vedo.

Zdaj pa si grem po kokice in čakam, da me oglodajo tisti, ki se rekreativnega kavsa ne zanjo it. Potem so pa vsi drugi vse krivi. :)
Default avatar

maynapink

Če imaš doma družino in si pustiš zalubiti se v neko 3. osebo... Nisi čista. Kakšno rundo cunj več operi, kleklaj, štrikaj in najdi novega telička, če te mož ne servisira. Njega pusti pri miru, ker ima doma vse pošlihtano razen sexa. Verjetno žena zvečer preveč na monu visi, pa te je izkoristil, kot si ti njega. Z razliko, da si se ti zatrapala.
Default avatar

en komadič

Na tleh totalno je napisal/a:
En komad zate, je primeren, naj bo v tolažbo:

Default avatar

pustiš

maynapink je napisal/a:
si "pustiš zaljubiti"? Kako pa to deluje? Zaljubiš se ali pa ne, ne morš tega ravno kontrolirat. Je pa res, da je nesrečno zaljubljenost treba pač prenest. Če se hočeš zaljubljenosti zavestno izognit, pa se itak lahko samo samotarsko zabarikadiraš v bajto, ker zapusti te lahko navsezadnje tudi mož. Če se bojiš navezat, je najbolje, da niti hrčka nimaš za domačo žival, ker bo jok, ko bo poginil ali pobegnil.

Ostalo si pa dobro napisala, verjetno je točno tako.
Default avatar

Silverija

zakaj pezde je napisal/a:
Zato, ker, če si z nekom v nekem odnosu, je pošteno, da končas nek odnos korektno, se posloviš, odgovoriš na zastavljena vprašanja, da druga stran ve, kako stvari stojijo. Po skupnih, lepih trenutkih, ki sta jih preživela, pa si menda to zasluži. Ali ne? :)

O čem sta bila ali pa nista bila zmenjena, jaz ne vem nič, nisem držala sveče. ;) O vsem ostalem pa ne bi. Naj bo dovolj. Pa dober tek. :)
Default avatar

zakaj pezde

Silverija je napisal/a:
Mislim, da je dobila čisto vse potrebne odgovore od njega in točno ve, kako stvari stojijo. Ti ne? Vse ostalo je samo izgovor in priložnost za moledovanje, prosjačenje, zavlačevanje.
Default avatar

maynapink

pustiš je napisal/a:
Jaz sem se zaljubila samo 1x. Potem se naučiš to kontrolirati v lastno dobro. Lahko mi je simpatičen in pri srcu, zaljubijo pa naj se najstnice. Jaz sem dovolj stara, da vem, da se od ljubezni ne da živeti.
Default avatar

zdravilo brez recepta

Na tleh totalno je napisal/a:
Čas zaceli vse rane.
Pravijo, da je najboljši zdravnik in najslabša kozmetičarka.
Default avatar

Silverija

<r><QUOTE author="zakaj pezde" post_id="12464452" time="1533386701"><s>
zakaj pezde je napisal/a:
</e></QUOTE>

Predpostavljam, da jih ni dobila. Drugače bi se tale štorija drugače brala. In nenazadnje je zagotovo iluzorno pričakovati od takšnih fičfiričev pošteno igro. Skratka, on je že s pridom in zlonamerno izkoristil dejstvo, da je ženskam bolj do razmerja, kot moškim. Načeloma. Glede tvojega zadnjega stavka pa mislim, da je v njem vsaj del resnice.</r>
Default avatar

Na tleh totalno

V glavnem.. najin odnos je bil vzpostavljen za seks. Vendar sem se zaljubila. In to priznala. Jst bi tak odnos furala še naprej, a on se ni hotel niti pogovorit.. samo čau in to je to... zato upam... da potrka ponovno... ko bo malo razmislil...