Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Predelava stanovanja v hlev

Default avatar

Zigec

Pozdravljeni. Ali me čakajo kakšne zakonske ovire, če želim spodnjo etažo v večstanovanjski hiši predelati v hlev in notri naselit npr kozla?
In če kdo ugiba, ja, da bi nagajal.
Po večletnih nagajanj in škodovanj z bratrančeve strani sem podedoval stanovanje v njegovi hiši. Dokler dedovanje druge nepremičnine ni bilo urejeno je tam škodoval, mojim mladoletnim otrokom grozil s pretepom, zmerjal, na veliko kuril plastiko, njegov pes je uriniral po naši hiši in še in še. Če sem lepo povedal sem naletel na ignorantski ali agresiven odnos, policije pa nisem želel klicat, da nebi bilo še slabše. No, po vseh letih imam dovolj in zdaj mu želim pustiti svoj pečat v življenju.

Smrad ni strupen kot npr kurjenje plastike, zato kolikor vem ni zakonske podlage za prepoved.
Kaj pa če se smrad razvija v hlevu v hiši?

Lp, žiga

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak