Starševski čvek

Zakaj bi samski moški zavrnil žensko?

Default avatar

znanstveno fantastika

O svojem življenju o moškem, ki je kot samski, zavrnil žensko, ki se mu je ponujala, še nisem slišal. To je skoraj nadnaraven pojav.

Poglejmo si dejstva. Moški imajo načeloma manj izbire pri izbiri partnerja, pač prva, ki se nalepi nate in te prenaša, jo vzameš za punco, kasneje ženo. Pri ženskah je drugače, ko so samske, se naval ponudb (slinavcev) potroji, torej imajo ogromno izbire, čeprav med dokaj slabimi ponudbami. Torej povprečnemu moškemu se mogoče enkrat ali dvakrat v življenju pripeti, da ga katera zahova in to ne samo, da bo plačeval njene položnice in jo financiral. Povprečna ženska po drugi strani pa v življenju dobi toliko veliko priložnosti, da se ti glava zmeša.

Glede na ta dejstva, zakaj bi samski moški zavrnil žensko, če ni zaseden? Moška čustva so v bistvu zanemarljiva, itak je moškim bolj pomemben videz kot osebnost, torej če si vsaj povprečno privlačna ženska (suhost je skoraj edino merilo, malo špeha je dovoljeno, preveč pa odvrača) imaš jamstvo, da se bo moški pozitivno odzval? V bistvu, povprečna ženska lahko dobi vsakega moškega, če ga le vpraša za seks in naredi prvi korak. Tako enostavno.

Moški ima 5% šanse, da mu kaj pri ženski rata, ženska pa obratno 95%. Mi je smešno, da je ženskam težko do moškega pristopiti, vedoč da je samski in brez punce, ko je verjetnost tako v prid njim :)
Default avatar

zakaj_pa

znanstveno fantastika je napisal/a:
Ko sem bil samski, sem jo zavrnil, ker mi pač ni bila všeč, ni tu neke težke matematike... Sem mislil da se bo kaj spremenilo, pa se nisem hotel pretvarjati in sem ji razložil da to ni to. Je razumela, ni zamerila in nisem je izigral ali izkoristil...
Default avatar

idiot on board

Zavrneš ker ti ni všeč.
Default avatar

brrr r

Tam nekje dol imaš temo, ko so trije zavrnili tri, ki so se jim ponujale....
Default avatar

ext

znanstveno fantastika je napisal/a:
Ehhh, ni.
Default avatar

Xrobe

Tudi na tem forumu so samske ženske in samski moški, pa nihče ne ve kdo je kdo.
Default avatar

asfjafnj

Ti zdaj opisuješ luzerje, ki od od njih ni nič v življenju in samo o tem razmišljajo kjero bi pofukal pa kjera jim bo gate prala. Taki logično da nebi nobene ženske zavrnili, ker na njo gledajo čisto iz drugih razlogov, to je kako koristi imajo od nje.

Če se vživiš v samskega jebača, dober avto, firma, plača, bajta in vse, tam je zgodba drugačna. Kaj bo takemu tipu ena ženska, ki išče samo nekoga da jo bo živel/financiral, če se mu pa vsak dan polno različnih žensk za seks ponuja? Logično da mariskatero zavrne ker preprosto začuti, da se ženske nanj lepijo samo zato, ker hočejo nekaj imeti od tega kar ima on. Zato je še kako logično, da ženske ne pristopajo ker se bojijo zavrnitve. Saj ženske vejo, da pri vaških pijancih ne morejo biti zavrnjene, ampak teh vaških pijancev nobena noče. Tistega ki bi ona rada imela pa je možnost da jo zavrne.

Ženske so nagnjene k temu, da se pogosto zaljubijo v isti tip moškega. Če gre za nekega postavnega tipa, zrihtan v obleki, ki daje vtis da je ugaljen, bogat, bo imel ponudb še pa še in vprašanje je kero bo maral pa kjero ne.
Default avatar

hahahaha lapsus

Bemu sunce, sem prebral zakaj bi samski ZVRNIL žensko.
Ni mi bilo jasno, zakaj to nekdo sprašuje :)
Default avatar

zakajpanebi

No, pred leti je mene, takrat samsko nekje 25+ letnico zavrnil prav tako samski tip, ki me je sicer že nekje dve leti po malem osvajal, a sem bila v zvezi. On okoli 30, samski vsaj nekaj let. Sva šla parkrat ven, se imela fajn, zadnjič pa sva pri meni doma gledala film in se potem malo pocartala (brez seksa, par poljubov, objemov in mečkanja). Pa totalno napaljen je bil (ega se pač ne spregleda), a se je potem poslovil.

Vem, da sem mu bila vizualno (postava, obraz) in karakterno zelo všeč, pa mi je vseeno naslednji dan po tem filmu sporočil, da mi raje direkt pove, da je raje samski in da me ne bi rad zavajal, ker sem mu res všeč in se mu ne zdi prav, da bi me prizadel, ker sem fajn oseba. Da pa ima on svoj lajf kot samec in mu je tako všeč in ne želi spreminjati.

Fer? Ja, zelo. Čeprav takrat mi ni bilo pa ama nič jasno, kako je to sploh možno, nisem še doživela česa takega (sploh od nekoga, ki je prej jasno kazal, kako sem mu všeč, niti začelo se še nič ni, pa me zavrne?? tip pa bomba za pogledat, sicer, tudi karakter OK, normalen, samostojen, urejen). Ej, človek pa res skrajno pošten in fer. Pošteno povedal, do mene je bil pa skrajno spoštljiv. Po vseh teh letih se občasno še slišiva, kar tako preko FB za rd ali pa če ima kdo kako vprašanje iz foha, in to je to. Jaz poročena že dolgo (še sreča, da nisva takrat midva skupaj prišla, ker morda ne bi opazila potem tega kapitalca, ki je danes moj mož), on še vedno samski, in mu je tako fajn. Zadovoljen človek. Ala mu vera, pošten človek, do sebe in drugih.

Zakaj torej bi samski tip zavrnil žensko? Morje razlogov. Ker mu je všeč tako kot je - najverjetneje res.
Default avatar

Stanko75

Jaz sem jih zavrnil več, enostavno mi ni bila všeč. Sicer bi jo lahko izkoriščal za seks dokler bi hotel ampak ko imaš skupne znance to ni pametno zato je bolje reči ne.
Default avatar

vinko_č

znanstveno fantastika je napisal/a:
Default avatar

pomoje zato

a) Ker mu ni všeč.
b) Mu je sicer všeč, ampak ne bi bil v zvezi z njo. (p.s.: Če ti je nekdo všeč, tud če ti je zelooo dolgo in tud če je obojestransko, še ne pomen, da se bosta sploh razumela.)
Default avatar

vinko_č

znanstveno fantastika je napisal/a:
Učili smo se matematiko in statistiko, ampak tega, da ima en spol 5% možnosti, drugi pa 95% pri populaciji približno pol-pol, tega pa nismo jemali. Moram svojega profesorja za ušesa.
Default avatar

Cianid

znanstveno fantastika je napisal/a:
Delno je res, ampak ti v resnici ne dojameš, da je veliko žensk solidnega izgleda, pa so vseeno na suhem. Tu je veliko razlogov, zakaj ne gre tako enostavno kot se zdi.
Default avatar

LOL ROFL

znanstveno fantastika je napisal/a:
LOL :)))
Default avatar

LOL ROFL

vinko_č je napisal/a:
LOL :)))
Default avatar

LOL ROFL

Stanko75 je napisal/a:
LOL :)))
Default avatar

Marko

alpa zato je napisal/a:
Ta pravi mgtow-c. :))
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

kzukz

znanstveno fantastika je napisal/a:
Odgovor je enostaven: ker na življenje gleda v širšem pomenu besede.