Starševski čvek

Plaža Portorož - KAM S PRTLJAGO? :)

Default avatar
Zivjo! Jutri moram do 10h ven iz apartmaja v Portorožu. Zanima me, ali obstajajo na plaži kje kakšne omarice ali kaj podobnega, da bi notri lahko pustila prtljago, dokler ne grem domov? Rada bi še izkoristila dan, apartma pa je pol ure hoje v hrib, tako da ne bi šla tja se enkrat samo po prtljago. ;)
Default avatar
V Portorožu imaš avtobusno postajo, mogoče imajo oni kaj?

Če imaš namen dan preživeti na plaži: greš v en lokal na plaži in jih lepo prosiš, če ti lahko prtljago dajo za par ur v njihovo skladišče, da imaš prevoz šele popoldne, in da boš počakala na plaži. Istočasno naročiš še pijačo pri njih in ne pozabi pustiti napitnine osebju, ki ti bo naredilo uslugo:)
Default avatar
Na centralni plaži v Portorožu imajo mislim da v tej novi toaleti, ki so jo zgradili na mestu, kjer je bila prej Kanela, omarice za prtljago, oziroma za stvari.

Avtobusna postaja Portorož je pa v Luciji pri TPC-ju, to je ene 3 km od centra Portoroža.
Default avatar
Nobeden gostinec ti za živo glavo v današnjih časih ne bo spravljal prtljage. Teroristi......pa tudi drugače NE.
Ne verjamem da je v Portorožu kak box za shranjevanje prtljage. Ni bil v boljših časih avtobusnega turizma, tako da dvomim da so ga zdaj nadgradili.

Jaz bi dan izkoristila drugače. Pač bi šla z busom v Koper (imajo bokse) in bi si ogledala mesto, ki je zelo lepo.
Morje te bo počakalo do drugega leta ravno tam kjer si ga pustila
Default avatar
portoron je napisal/a:
Kaj je pa potem tisto pri Mercatorju? Železniška postaja?
Default avatar
Prtljago pustiš pri lastniku apartmaja, kjer prebivaš in se kasneje vrneš ponjo s taxijem.
Default avatar
Pojdi se kam drugam kopat. Na glavni portorožki plaži ni za kopat. Jaz se ne bi, če mi kdo plača. Prtljago pusti v avtu in se kopaj v Piranu na punti. Čim bolj na špici ;).
Default avatar
pojdi se kam je napisal/a:

Kolk si brihtna. Avtorici sploh ni padlo na pamet, da bi prtljago pustila v avtu.
Default avatar
no-ja je napisal/a:
Ni potrebe za tako nesramen komentar. Sploh, ker že vse življenje živim v Portorožu. Pred leti je bila tam res glavna avtobusna postaja s poslovalnico, kjer si lahko kupil karte za bus. Sedaj pa že nekaj let ni več. Tam avtobus le ustavi, pobere ali odloži potnike, in gre. Poslovalnice ni. Ni ničesar, kjer bi lahko pustil prtljago. Bo šlo?
Glavna avtobusna postaja je sedaj v Luciji pri TPC-ju, kot že rečeno.
Default avatar
portoron je napisal/a:
Tako, kot je zapisano v tvojem odgovoru, se povsem lepo razume, da v Portorožu ni več avtobusne postaje - pa je. Če se avtobus ustavi in pobira potnike, je to avtobusna postaja. Drugič napiši cel odgovor, ne samo nekaj na pol. Če bi to tvoje prvo prebral nekdo, ki se mu tudi sanja ne, bi šel za Portorož dol v Luciji in potem pešaka nazaj.

Glede na to, kakšna je bila pa prej ta postaja, pa ne vem, če si že takrat lahko prtljago kje pustil.
Default avatar
no-ja je napisal/a:
Zakaj pa potem ti predlagaš avtorici, naj pusti prtljago na avtobusni postaji?
Default avatar
portoron je napisal/a:
Sorry, ni bil tvoj predlog. Drugače pa, tema ni o tem, ali je avtobusna postaja v Portorožu ali ne, tako da mislim, da ni bojazni, da bi zaradi mojega po tvoje pomanjkljivega komentarja folk moral pešačit 3 km do Portoroža.