Starševski čvek

kje v Lj. delajo obrvi naravnega videza

Default avatar
Rada bi si dala permanentne (saj se tako reče, ane) obrvi. Vidim ogromno žensk, ki jih ima, ampak vse delujejo zelo nenaravno, sploh ta mlada dekleta. Zaradi poškodbe nad očmi pred leti, mi na eni strani skoraj pol obrvi ne raste več, pa bi si želela imeti obe enaki. Risati sama pa si nočem, ker nimam roke za to. Mi lahko priporočate kakšno kozmetičarko, oz tistega, ki to dela, da je res zaupanja vredna, ker ne bi rada imela tistega, kar vidim zdaj na nekaterih, ampak bolj naravne, manj vpadljive. Hvala, če mi boste dali kak nasvet.
Default avatar
V porodnišnici. No, naredijo se že prej, tam se jih da potem videt.

Vse drugo je umetno, kar se vidi že iz aviona. Sploh japonska metoda zmaga...
Default avatar
Pred časom je bila tu gor tema, kako je ena šla na japonsko vrisovanje obrvi, pa so ratale oranžne. Ker ima oranžen/rumen/rdeč pigment v sebi, je koža namesto rjava postala oranžna.

Tako da premisli prej oziroma se dobro pozanimaj, kakšni vse so lahko stranski učinki. Ne poznam sicer vseh metod za permanentne obrvi, ampak se mi zdi, da te moram opozoriti. Plus to, da daješ na obraz, ob oči nekaj umetnega nase/vase, kar lahko sproži tudi alergijsko reakcijo.

Jaz sicer priporočam, da si najdeš eno šablono in eno dobro barvico ali prah za obrvi, pa si s tisto šablono pomagaš. Morda greš h kakšni umetnici ličenja, da ti pokaže, kaj bi bilo najbolje zate, pa najdeta neko rešitev. Barvice se najdejo tudi v svetlejših barvah, sicer ne pri vseh znamkah, a npr. Alvedre in Trend it Up v DMu imajo svetlejše barvice. Nekatere so namreč pretemne in potem izpade grozno.
Default avatar
Ali ima katera izkusnje z barvanjem s kano kar je ratalo popularno
Default avatar
Zdaj prodajajo zelo dobra ličila za obrvi v obliki tekočega prahu. Lahko izbiraš barvo glede na lase. Barve so zelo obstojne in podarijo naravni videz.
Sicer pa priporočam salon Ajna za Bežigradom.
Default avatar
Pozdravljena,
imam permanentni make up obrvi, ki jih je narisala Polona Kunej iz JP lepotni butik http://www.permanent.si/ že 5 nazaj.
Sem izredno zadovoljna, saj se res potrudi, izgleda zelo naravno.
Vsako leto grem na obnovitev, možno, da vam ne bo potrebno obnavljati, odvisno od tipa kože.
lp
Default avatar
Narisano in vtetovirano pač ne more biti naravno no. Kar tolažite se, da zgleda top. Izgleda obupno, umetno in pri nekaterih celo srhljivo, kot bi bile porcelanaste lutke.
In raje ne pomislim, kako to zgleda med športom, ko ti ves švic teče direkt v oči.

Daj si vtetovirat obrv tam, kjer ti manjka, ostalo pa pusti. Meni so take napake na obrazu strašno všeč in privlačne, človek je zato nekaj posebnega. Res te prosim, ne delaj tega, da bi si šla vse poradirat in na novo narisat. To je dejansko nekaj najgršega, kar so si izmislili, in ne morem verjeti, da si ženske dajo to naredit. Res ne morem.
Default avatar
češnja123 je napisal/a:
Sem šla pogledat link. Kaj točno naj bi manjkalo tistim naravnim obrvem, preden jih je gospa šla trajno uničit in vtetovirat neko bledo gladko črto?
In da moraš potem še enkrat na leto iti popravljat ... A ko boš nepokretna, ti jih bo pa hodila v starostni dom na novo tetovirat?
Default avatar
Tole se bom pa še jest uglasu, čeprav sem dec. Moja je hotla pred dvema letoma na to it, da ti vtetovirajo obrvi. Pa sem ji takrat samo dobro namerno reku da nima smisla, da je to modna muha. In danes??? Danes mi je hvaležna. Vse tiste ki imajo te obrvi se jim prav grdo luščijo, skoz rabjo it popravljat zgleda pa vsakič bolj umetno. Bedno. Aja, ne puli jih več sama. To gre res h eni kozmetičarki pa ji populi, nardi obliko, pa pobarva z eno barvo. Ostalo si potem sama z eno tako mehko barvico poprav ko se napudra.
Moram pa še svoj mnenje napisat - men je ženska lepa, ko ima lepo kožo na obrazu, ko ima mal poudarjene trepalnice in naravne obrvi.
Default avatar
Kana je res super, naravna in ne povzroča alergijskih reakcij. Če te zanima kaj več, si lahko prebereš tudi tukaj http://da-frame.com/
Default avatar
češnja123 je napisal/a:
Nisem bila, ampak na FB vidim čudovite slike obrvi, ki jih dela Danijela Žilič.
Microblading By Danijela. Sem jo kontaktirala, pa pride cea 180 eur, kar mi je pa polovico preveč.
Default avatar
Sva jih naredila tri pare v petih letih.