Forum.Over.Net

Starševski čvek

Indira v oddaji Od težaka do junaka

Default avatar

Oh ta Indira

Pa kaj ta punca sploh ve, oziroma se zaveda, da na svetu obstaja še kdo drug kot ona? Samo JAZ, JAZ, JAZ, JAZ!!!! Vsak komentar hitro obrne sebi v prid, in prav forsira ostale komentatorje, da bi govorili oziroma hvalili njo, ne pa tekmovalce letošnje sezone. Milutinoviču se prav vidi, da mu gre na živce, Jasna pa jo prca v glavo, pa ta reva sploh ne dojame njenih opazk.
Default avatar

Oh ta Indira

Oh ta Indira je napisal/a:
tekmovalcev letošnje sezone
Default avatar

Preklopi

Brezveze da gledaš. Ne vem, kdo sploh gleda to . Se strinjam, Jasni in Andreju gre na živce, da težko prikrivata. Ti svetujem da enostavno preklopiš po koncu Looserja.
Default avatar

Jetezkobitibutast

Haha. Jaz sem se vceraj nasmejala tej indiri, ko ji je milutinovic rekel, a mislila si? No vsaj mislila si. Ze to je napredek. Hahaha. Ce bi bila jaz indira, ze zdavnaj nebi vec sodelovala v tej oddaji, ker je vec kot ocitno, da si vsak dan delajo norca iz nje. In zdaj se ze resno sprasujem ali je butasta tako, da tega ne dojame ali ji je vseeno. Bi rekla da tisto prvo. Pa se to. Vceraj je gostovala v oddaji dan. Bila je isto oblecena kot pa zvecer v oddaji od junaka do tezaka.
Default avatar

zala01

Indira bi rabila še kakšen tečaj iz slovenščine, ne vem kdo jo stalno poriva naprej.
Default avatar

tako se opazi

zala01 je napisal/a:
Proizvajalec Enemona kot sponzor oddaje od Težaka do junaka....

No ja , muha enodnevnica - veliko takih "Indir" je vedno, bo in še pride... Naj izživi teh svojih 5 minut slave, saj bo kmalu konec...
Default avatar

očitno

Očitno jo nekdo iz ozadja želi v oddaji, ker meni ta oddaja odkar je ona v njej, tudi ni všeč in je ne gledam. Razen če slučajno ujamem kakšen odlomek.

Škoda, punca je lepa, samo za komentatorko pa res ni.
Default avatar

hturlllčč

V oddaji seveda vztraja zato, ker ji godi, misli, da je slavna, ego ji nabija do strehe in pa seveda zaradi denarja. Zastonj tam ne sedi.
Default avatar

jesenice5

očitno je napisal/a:
Težko se strinjat, da je lepa. Za njo je ustrezen stih: Čim usta odpre me vse mine in njena lepota izgine.

V primerjavi z njo je Kuljajka mis sveta, oratorka leta in strokovnjakinja za jedrsko fiziko v enem.
Default avatar

bit će još drugih Indira

očitno je napisal/a:
Ko je namazana s tem "plastik fasada make upom, je res (samo) "lepa", za kaj drugega bo pa treba še v življenju kaj nadgratiti.

Morate pa nekaj razumet: deklina je pridobila na samozavesti, odkar je shujšala, kar je sicer čisto OK, če bi bilo v mejah normale - ona dela to tako, kot da mora nadiknatit za vsa leta za nazaj.

Saj ne bo Enemon sponzor v nedogled, no :)
Default avatar

spremljevalka BLS

Men je pa luštna. Sedaj, ko je shujšala je prav čedna. Pa tudi to mi je všeč, da uporablja štajerski dialekt. Vsi smo drugačni, vsi enakopravni ... ali kako že pravijo? Mislim, da paše v to oddajo, saj ima kar nekaj izkušenj iz prejšnje sezone, verjetno zato primerja ostale z JAZ, JAZ...

Mislim, da so tiste, ki veliko šimfajo bolj fauš kot kaj drugega. Čedna je, pa še nekaj bo zaslužila ... oj joj ... kako smo Slovenceljni to lahko dopustili ???

p.s. Nisem ne teta s pogledom na Ptuj in ne stric iz ozadja, pa imam vseeno pozitivno mnenje! Ne moreš, da verjameš!
Default avatar

Tudi jaz

spremljevalka BLS je napisal/a:
Podpis, de strinjam tudi jaz.
Default avatar

Sam tko

spremljevalka BLS je napisal/a:
Ah bejž bejž, figo paše v oddajo, ker je prav boleče gledat, kako gre vsem ostalim na živce. V oddaji je popolnoma druga energija kot prejšnjo sezono in to ne v pozitivnem smislu. Pa tudi nevoščljivi ji nimamo za kaj biti. Videz ima povprečen, milo rečeno neumna, za piko na i pa še ošabna in vzvišena.
Default avatar

Tkolebo

Tudi jaz je napisal/a:
Sigurno, da je komu tudi všeč. Dejstvo pa je, da vzbuja izredno negativna čustva pri večini in to še od takrat, ko ji nismo mogli bit fouš za prav nič, ker je bila ena boga sesuta bunka. Enostavno je nekaj v njej takega. Jasno pa in hvalabogu, da je vsaj komu v redu.
Default avatar

Fovž folš fovež

Hebem vam folš, fovš ite zadeve. Zavist, dumbfcks!!!
Default avatar

Jaztudi

Lani nisem izpustila ene oddaje, letos pa sem poizkusila pogledat ene 2 pa kar ni šlo. Samo o Indiri pa kaj so oni delali prejšnjo sezono, pa kako je bilo njim težko.
Default avatar

Bruh

Ta nov iz radija je pa na istem nivojo kot ona, totalno negledljivo. Meni se je lani zdelo bv, ker je Rok skakal v besedo, pa mu novadva skupaj nista do kolen, Jasni in Andreju pa niti do gležnjev.
Default avatar

zato pa je v oddaji

Oh ta Indira je napisal/a:

Ne smeš ji zameriti, je pač malo "kratka". S svojimi nebulozami poskrbi, da gledalcem dviguje pritisk. Vse za gledanost ;-).
Za Planet TV je pač cenejša ta kokoška, ki s svojimi neumnostmi poskrbi za gledanost oddaje, kot neko snemanje nadaljevanke, ki jo nihče ne gleda.
Vse za gledanost....