Forum.Over.Net

Starševski čvek

Nekateri moški ste cepci

Default avatar

Fallus

Moški, ki plačuje ženskam (prvi zmenki, ipd.) pijačo, hrano, kino, ipd., ... je milo rečeno CEPEC. Je CEPEC, ki nima nobene karizme in zna "osvajat" samo s tem, da lahko nekaj plača nekomu. Kot da je unikat na svetu, ker ima nekaj denarja (od socialne) v denarnici. Prave ženske ne cenijo tega, da znaš nekaj plačat, ampak da si karizma.

Edini ženski, ki res kaj plačaš, skrbiš za njo in ji kaj daš, je ženska, s katero si že v zvezi.
To je častno ravnanje, ne pa financiranje afen, ki zmenkujejo samo da na račun deca uživajo.

Ženske, ki karkoli jemljete od moškega na prvih zmenkih, vas bi moglo biti pa sram. Ženska, ki misle, da tip (ki te ne pozna) mora častiti to, ono, tretje, si že ne zasluži bit ženska, s katero želite imet tipi družino, ker bo ta njena izkoriščevalska mentaliteta prisotna v odnosu - vse živjenje in seveda tudi ob ločitvi, ko se boste zagrnjeni pičkili nad bivšo.

Apeliram moškim, da na zmenkih plačate svoje, ostalo kar je popila in požrla pa prepustite ženski. Če se ji bo to zdelo čudno ali grdo, vedite da se ne rabite sekirat za tako, ker ste si ravnokar prihranili ogromno težav v prihodnosti. Se razume, da vas bo prepričevala, da morajo moški to, ono, tretje, ampak poglejte, na prvem zmenku bo hotla pico pa sok, čez 3 leta ob ločitvi pa preživnino pa jahto. Mentaliteta ostane ista, sam s pretekom časa več hoče.
Default avatar

BonicaMellucci nepr

Kaj vem, v naših koncih je takšna navada, da kdor povabi tudi časti.
Default avatar

Ker papak

No ja. Če tip škrtari že v samem štartu, je tudi v samem štartu pogorel. 100%. Meni to o tipu pove, da je nesposoben preživet svojo družino. Kaj češ s takim. Za v rit sunit.
Default avatar

DXY

Fallus je napisal/a:
Tudi taksne se najdejo, ki si prvo kavo same placajo. Recimo, da si tisti, ki v lokal prispe prvi, svojo ze placa. Nato si drugi placa svoj zapitek in to je to.
Default avatar

tako revnihh

da bi se jim poznala ta kava ali kino vstopnica ne poznam. Torej gre za gesto,ki je samoumevna za moskega. Ce to ni sposoben placat bo ali parazit,skrtuh ali popolnoma nesposoben skrbet za otroka..ker otroku je to oz take malenkosti treba vse placat vsak dan ne da bi pri tem trznil s trepalnico .
Default avatar

škrtice

O fak, da bi pri meni tip plačal samo svojo pijačo, meni pa rekel naj plačam svojo, bi se samo nasmejala, plačala za oba in odšla. Samo to bi bil tudi zadnji zmenek😂 Mislim, resno, ne rszumem tega sistema, da plača vsak samo svoje. Mater ste ljudje škrti!!! Se pa strinjam s tem, da ne plačuje samo tip, ampak oba. Pač enkrat plača eden, drugič pa drug, a ne
Default avatar

gost žblj

Fallus je napisal/a:
Torej babo treščiti z gorjačo in zvleči v jamo! Romantika je čisto brez veze, pa še pecej stane!☺☺☺
Default avatar

Grda resnica

Kje piše da moraš sploh zmenkovat.? Ne razumem ljudi ki se razburjajo nad zadevami o katerih lahko čisto sami odločajo. Razumem da se razburis nad nečim nad čimer nimaš vpliva otežuje pa ti življenje.
Ne zmenkuj z ženskami pa je.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

Fallus je napisal/a:
Hm... Kaj si pa mislis o moskem, ki na prvem zmenku svojo semensko tekocino izlije v zensko (vagino)? In kaj o zenskah, ki neskoncno uzivajo, ko jih oblije val vroce semenske tekocine in jo z najvecjim uzitkom sprejmejo?
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

feminisTka

Fallus je napisal/a:
Prvič, se jaz držim pravila, da plača tisti, ki je povabil.
Če se dobim s kom slučajno, je odvisno, koliko sva si blizu - če sva si, potem plača ekrat eden, drugič drugi, če se bolj malo vidiva, potem plača vsak svoje.
Če bi me kandidat povabil na večerjo, potem pa pričakoval, da bom plačala pol ali celo vse, potem se je ustrelil v koleno, ker mu niso jasne osnove medčloveške komunikacije.
Ko jaz koga povabim, jaz plačam, drugače pa vabila ne bi.
Default avatar

uporaben predlog

Uporabno bi bilo, da si vsakdo naredi excell tabelo, morda pa obstaja ze aplikacija za pametni telefon.
Vsakic, ko nekoga povabis na pijaco, vneses podatke : datum, uro, spol povabljenega, cena napitka, kdo je placal, kakovost srecanja, itd.
In obvezen podatek, ce se 2 osebi srecata na pijaci veckrat - izmenicno placevanje pijace.
V primeru da se ena stran ne drzi dogovora, tozba.

Povabilo na kosilo ali vecerjo so ze zahtevnejsa zadeva. In kazni bi lahko bile hujse.
Vsekakor vodenje evidence je nujno. In posteno.
Default avatar

savinjčanka

Ej, če je moškemu težko dat za kavo ali pico pa se lahk gre lepo solit. Če me moški povabi pričakujem da bo plačal. Govorim o prvem zmenku.
Default avatar

škrtice

uporaben predlog je napisal/a:
Ok, saj vem, da je ta zapis zajebancija... Sam verjamem pa, da je kdo res tok ubrisan, da bi se šel te zadeve, glede na to, kok so eni škrti. Ma ta folk naj raje ostane doma, al pa sam hodi naokrog, če jim je tok težko dat tistih par evrov. Jst ne vem, kako si oni potem predstavljajo skupno življenje. Očitno vse položnice na pol, hrano pa vsak zase😂😂😂
Default avatar

Zartrose

Moja logika je dosti bolj preprosta. če moški žensko povabi ven, to pomeni, da ga ta ženska zanima in bo z veseljem plačal prvo pijačo. če ženska sprejme povabilo, to pomeni, da se zanima zanj in bo z veseljem rekla, da naslednjo rundo plača ona. In od tu naprej se začne sodelovanje. Bistveno. če imaš občutek, da se oseba ne zanima zate in da bi samo rada kaj koristi od tebe, greš svojo pot naprej.
Default avatar

škrtice

A ja pa še to... še ne tok dolg nazaj se je dogajalo, da je natakarica prinesla rundo za celo mizo, ki jo je častil nekdo iz sosednje mize ali šanka. Pa to so plačevali sam zato, ker si se mu pač dopadla in je častil vse za mizo!!! Dons bi pa tip plačal sam svoje, najraj pa še tega ne😂😂
Default avatar

Fallus

Vi tepci se sploh ne zavedate.

Vsaka baba, ki ima ze v startu pricakovanja od vas, ma dolocene vzorce razmisljanja. Ja sej se vedno vse zacne pri poceni kavici pa pri kinu pa pri vecerji ampak potem ko stvari progesirajo dalje, ni vec samo kavica. Njena mentaliteta (ista kot na zacetku) od vas zacne pricakovat vedno vec in vec in vec. Ker bolj kot sta globoko v odnosu, vec bremena je na ves. Ko gre pa zveza v franze, takrat pa je hudic. Vam pobere to, ono, tretje, pol se pa tukaj pizdite kake so babe. Kot da vam ze v zacetku ni bilo vse jasno.

Feministka: logika je, da povabi kdor placa, ampak resnici na ljubo, kokrat pa zenske povabijo tipa? Ne se sprenevedat.

Najvecji idiotizem moskih je, da mislijo da so oni edini ki jim je do tega, da more bit neka zveza. Realnost je, da zenske glih tko hocjo met zvezo, sam so lisice s to razliko prebrisane da moskemu prepuscajo da se on mece po trepalnicah, on vabi, on placa, one frajle pa kot da jih to sploh ne zanima.

Osvajanje v ljubezni je idiotizem. Stvar mora biti spontabo vzajemna, ali pa je sploh nebi smelo biti. Vse kar je "osvojeno" je clovesko prisiljeno in take stvari se dolgorocno ne obnesejo ker trajajo samo toliko casa dokler se nekomu ljubi osvajat ali pa drugega to zanima.

In se tole. Pisete babe da bi bil zadnji zmenek ce bi mogla zenska placat kavo. Dost zalostno, da ste tako malenkostne.
Za vas je to indic, da ni sposoben skrbet za zensko/otroke, zame pa da ve niste sposobne in se obremenjujete z malenkostmi. Normalna zenska, ce ji je do tipa, nebi komplicirala.

Je pa razlika ali tip ne more placat ali pa noce. Pameten tip placuje svoji partnerici/zeni, ne pa tem neznankam ki ziv bog ne ve na kokih zmenkih so ble ze tisti dan in jim je to vseskupi samo free entertainment, tepci pa to placujejo z idejo v glavi da zato potem obstaja moznost seksa.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

Fallus je napisal/a:
Dragi moj... ljubezen je umrla, ko se je paritveni ples preselil iz sfere zasebnega (majhne tesne sobice) v sfero javnega (gostinski lokal). Zato je razglabljanje o tem, kdo placa, v tem kontekstu mimosunek. ;-)
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

Grda resnica

Ma od teh skrtih moških itak ni nic.
Fante je treba vzgojit da ko pelje punco ven (ne rabi lih vsake vabit na zmenek in sam na seks studirat, saj ni treba bit kurbir ) ven jo pa verjetno povabi ker mu je všeč, da punco tudi primerno počasti in se obnaša kot kavalir in ne kot zatucani majmun. Kera sramota je to da kao punco osvaja in ko pride račun za pijačo hrano kino karkoli že on punci reče ej dej pol. Totalna bruka.
Default avatar

crna_vrtnica_neprij

Fallus je napisal/a:
Življenje je tveganje. Če ne poskušiš, ne veš oz. nimaš.

Če povabiš - tudi plačaj. Če bo prava in bo zmenek uspešen, bo povabila ona in tudi plačala (seveda če boš to dopustil).
Default avatar

Grda resnica

Fallus je napisal/a:
. Ja kdo jim je pa kriv če vse kar ima vagino vabijo na zmenek. Mal selekcije pa bo. A ni tko da povabiš na zmenek nekoga ki ti je res všeč in bi imel z njim tudi vezo..? A kar vsakega se zdaj že na zmenek vabi.. Očitno sem za luno