Med.Over.Net

ARTHRON Klinika za sklepe, hrbtenico in poškodbe

Odgovarjajo: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg

Magister travmatologije, specialist kirurg svetuje o artroskopskem, kirurškem, ne-operativnem ter ultrazvočno vodenem zdravljenju poškodb sklepov (kolena, ramena, gležnja, komolca...) in športnih poškodb (udarnina, nateg, raztrganje vezi ali mišic, zvin ali zlom).

mag. travm. Iztok Pilih , dr. med., spec. kirurg

Iztok_Pilih

Hematom na komolcu

Default avatar

sabina03

Spoštovani!

Približno dva tedna nazaj se mi je po razlagi zdravnice zaradi nepravilnega giba, na komolcu naredil hematom (bila sem športno aktivna 8 ur pred pojavom hematom,a). Ker se je vidno večal sem obiskala dežurno ambulanto, kjer so mi spunktirali 12 ml krvi. Sedaj imam še vedno viden hematom velikosti približno 3x2 cm, ki pa me boli, prav tako imam obolelo celo roko, saj so vidne podplutbe skoraj do zapestja. Roka ne oteka, ni pordela, prav tako je normalno gibljiva. Vem da bodo modrice sčasoma izginile, me pa moti ker se hematom ne zmanjšuje in me boli. Ker se mi je to zgodilo prvič, me zanima ali je to normalno. Rada bi kakšen nasvet kako se znebiti tega hematoma, če se ga sama sploh lahko ali bo potreben kirurški poseg.
Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in vam želim obilo uspehov pri vašem delu.
Default avatar

Iztok_Pilih

Spoštovani,

priporočam, da pridete na pregled, v okviru katerega bom poškodovano področje pregledal tudi z ultrazvokom in Vam nato svetoval kako naprej. Odločitev o zdravljenju je odvisna tako od mesta in velikosti hematoma, kakor tudi od časovne oddaljenosti od poškodbe. Za termin pregleda se prosim dogovorite s tajnico po telefonu 041 654 330.
Lep pozdrav,
Iztok Pilih

ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE
UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA


AMBULANTA LJUBLJANA, Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana
AMBULANTA MARIBOR, Lavričeva 1a, 2000 Maribor
AMBULANTA PORTOROŽ, Terme Portorož, LifeClass Hotels & Spa, Obala 33, 6320 Portorož

Naročanje na telefon: 041 654 330 ali 01 601 11 70 ali na elektronski naslov: [email protected].

www.arthron.si

Direktor:
mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg
član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov