Med.Over.Net

Psihiater odgovarja

Odgovarjajo: Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Prvi obisk

Default avatar

Alians

Pozdravljeni
Prvič sem bila pri psihiatrinji. Po 10min pogovora mi je predpisala tablete brintellix. Pogovor je v vecini potekal na temo zadnje fizicne bolezni ki se je pojavila januarja. Te zaradi katere sem jo pa obiskala in traja ze vec kot 5let pa sva le ošvrknili med pogovorom. Diagnoze nisem dobila nikakrsne in nimam pojma kaj se z mano dogaja. Sem namrec zelo negotova, prestrasena in razdrazljiva. Vsaka malenkost me vrze iz tira temu pa sledi upitje in jok na koncu pa opravicevanje. Vse mi je tezko naredit. Tudi najmanjsi opravki so sila zapleteni in ze sama misel nanje me utruja. So pa vmes obdobja ko imam veliko energije in volje do zivljenja. Imam dva majhna otroka in bi zelo rada vedela kaj storiti ker vrjamem da taksno moje stanje ni v korist nikomur.
Hvala za kakrsen koli odgovor
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

hm? Brintellix je v osnovi antidepresiv. Uporabljamo ga največkrat pri tistih ki imajo moteče kognitivne simptome, torej motnje spomina, nezbranost, zmedene misli, težave z dokončevanjem nalog. Več kot to vam težko rečem, ker imam premalo podatkov. Če le imate možnost, bi vam svetovala en malo bolj poglobljen pogovor s strokovnjakom.

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Inštitut Neocortex
Kontakt: 070/607844 ali [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si
Default avatar

Alians

Pozdravljeni
Najlepša hvala za vaš odgovor. Prosila bi vas še če mi lahko predlagate kakšnega strokovnjaka na tem področju na Štajerskem.
Hvala

Moderatorji

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket