Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

stayling

Default avatar

za moža

pozdravljeni,

imam moža malo čez 50, višina 173, s trebuhom. Rada bi, da si malo "dodela" garderobo, s kakšnim pametnim in modernim, všečnim kosom. Prav na živce mi gre, ker se oblači sam, potem pa ... Saj vem, da pri hlačar ne moreš kaj dost naredit, nekaj kavboj, klasičnih hlač... Ampak zgornji del, ta je pa problematičen. Pozimi kakšen pulover, ki ga "ovije", po difoltu preozke srajce, da o puliju niti ne govorim, mogoče telovnik, tak mladosten, pa reklci. Ja, zgornji deli so problem. Prosim svetujte mi z nasveti...
Stil casuall, tudi za gledališče npr.